0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 675 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Олександрія – Зоря, Україна, 24 тур

Олександрія, попри всі прогнози скептиків, таки завоювала місце в топ-шістці, проте старт у міні-турнірі кращих команд УПЛ у команди не склався. Тиждень тому «олені» на власному полі розгромно поступились київському Динамо – 1:4, а тепер на них очікує не проста дуель проти Зорі. Луганчани в нинішньому сезоні вже перемагали Олександрію в її лігві і зовсім не проти зробити це знову. Чи вдасться підопічним Юрія Вернидуба підтвердити статус фаворита зустрічі?

2. Карпати – Дніпро, Україна, 24 тур

Карпати, відчувши смалене і можливе прощання з УПЛ, швидко взялися за голову. Львів’яни не програють в чемпіонаті ось уже 5 матчів поспіль, 3 з яких були виграні, а перемога в домашній зустрічі проти Дніпра суттєво збільшить шанси команди на порятунок. Утім, в одному можна не сумніватися – дніпряни будуть надзвичайно мотивовані, адже поразка, фактично, означає для них пониження в класі. Хто вийде переможцем з битви борців за виживання?

3. Лаціо – Наполі, Італія, 31 тур

Лаціо демонструє вражаючий темп. Посеред тижня «орли», подужавши за сумою 2 матчів Рому, вийшли у фінал Кубка Італії. Все гаразд у них і в Серії «А», де команда не програє більше двох місяців, а це – 8 поєдинків поспіль, 6 з яких були виграні. Якщо ж римлянам вдасться в очній дуелі подужати Наполі, Лаціо отримає реальний шанс поборотись за місце в топ-трійці, а це – зона Ліги чемпіонів. От тільки чи вдасться підопічним Сімоне Індзагі покласти на лопатки «партенопеї»?

4. Сампдорія – Фіорентина, Італія, 31 тур

Протистояння міцних середняків Серії «А», яким ні виліт не загрожує, ні путівку в єврокубки не світить. Утім, при цьому і Сампдорія, і Фіорентина перебувають в прекрасній ігровій формі. Приміром, генуезці в 9 попередніх турах чемпіонату зазнали лише однієї поразки проти 6 перемог, а їхня крайня «вікторія» була здобута не абиде, а у виїзному протистоянні з міланським Інтером. Натомість, «фіалки» виграли 3 останні матчі Серії «А», а їхня «суха» серія триває ось уже 4 тури поспіль. Чиї козирі будуть сильнішими в очній дуелі?

5. Кальярі – Торино, Італія, 31 тур

Востаннє Кальярі перемагав Торино ще 4 роки тому. Відтоді суперники зіграли 4 матчі, 3 з яких виграли «бики» і ще одного разу була зафіксована нічия. Як мінімум, не програти підопічні Сініши Михайловіча налаштовуються і цього разу. Чи знайдуть у сардинців контраргументи, аби перервати 4-матчеву безвиграшну серію в протистояннях із Торино?

6. Лас-Пальмас – Бетис, Іспанія, 31 тур

Лас-Пальмас, гарантувавши собі збереження прописки в Прімері, грає у власне задоволення. Канарці чимало забивають, але при цьому ще більше пропускають. Утім, це не завадило їм виграти 2 свої останні домашні матчі, подужавши Вільярреал та Осасуну. На перемогу «острів’яни» спробують награти і в зустрічі проти Бетису, от тільки з 13 попередніх матчів проти севільців Лас-Пальмас виграв лише один. Як усе буде цього разу?

7. Осасуна – Леганес, Іспанія, 31 тур

Осасуна не могла перемогти 21 тур поспіль, але посеред тижня памплонцям нарешті вдалося перервати цю тривалу безвиграшну серію – в гостях головний аутсайдер Прімери подужав Алавес – 1:0. Тепер на басків очікує домашнє побачення з Леганесом і перемога, теоретично, подарує Осасуні надію на збереження прописки в елітному дивізіоні. От тільки чи вдасться «червоним» відсвяткувати першу домашню «вікторію» в сезоні?

8. Тулуза – Марсель, Франція, 32 тур

Марсель, який у першій частині сезону не критикував лише лінивий, тишком-нишком увірвався в зону єврокубків. Щоправда, останнім часом у провансальців знову намітились проблеми. У 2 попередніх турах «біло-блакитні» не змогли подужати достатньо посередні Діжон та Лілль, зігравши обидва матчі внічию, а тепер на них очікує вояж до Тулузи, подужати яку Марселю не вдається ось уже 5 матчів поспіль. Чи вдасться «тефес» продовжити невдачі провансальців?

9. Абердин – Рейнджерс, Шотландія, 32 тур

Протистояння 2 та 3 команд шотландської Прем’єр-Ліги. Фаворитом, зважаючи на господарський статус, виглядає Абердин, який є однією з найефективніших домашніх команд сезону. З 16 матчів на власному полі «данді» виграли 12 при 3 нічиїх і лише одній поразці. До того ж, Абердин в нинішньому чемпіонаті вже перемагав вдома Рейнджерс. Чи вдасться це зробити знову?

10. Уфа – Спартак Москва, Росія, 22 тур

Спартак мріє про чемпіонство. За 9 турів до завершення сезону москвичі мають 7 очок переваги над найближчим переслідувачем, проте розслаблятися їм протипоказано. Тим більше, що попереду – не проста дуель проти Уфи, яка є надзвичайно міцним горішком. Чи вдасться Спартаку його розкусити?

11. Краснодар – ЦСКА Москва, Росія, 22 тур

ЦСКА вийшов на пік форми. «Армійці» не програють в РПЛ ось уже 9 матчів поспіль, 6 з яких були виграні. Втім, навіть такий графік не дозволяє підопічним Віктора Гончаренко наздогнати лідируючий Спартак, а попереду – надважкий вояж до Краснодара. Подужати цього опонента, та ще й на виїзді, ЦСКА не вдається з 2012 року, а 3 останні виїзні поєдинки проти «биків» завершились для москвичів поразками. Чи вдасться їм нарешті перервати цю малоприємну для себе серію?

12. Локомотив Москва – Ростов, Росія, 22 тур

Якщо рік тому Ростов до останнього боровся за чемпіонство, то нині «комбайнери» задовольняються лише статусом міцного середняка РПЛ. І причина тому – лише одна перемога в 6 попередніх турах при одразу 4 нічиїх. Не надто райдужні перспективи і в Локомотива. Щоправда, після провального першого кола нині «залізничники» виглядають надзвичайно боєздатним колективом і 4 перемоги в 6 останніх матчах чемпіонату – краще тому підтвердження. Чи вдасться Локомотиву подужати і гостей з Ростову?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.25 неділі, 9 квітня.


Ми у Viber!