0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 674 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зірка – Ворскла, Україна, 24 тур

Сенсаційна перемога над київським Динамо поки так і залишається для Зірки єдиною в нинішньому календарному році. Усі інші поєдинки «червоно-жовті» провели менш успішно. Не зважаючи на це, футболісти з Кропивницького ще можуть посперечатися з Ворсклою за 7-му сходинку таблиці. Полтавчани жахливо завершили перший етап чемпіонату, але 2-ий – розпочали з перемоги. У 2-х попередніх матчах проти «зелено-білих» Зірка здобула 4 очки. Чи виступлять «червоно-жовті» успішно і цього разу?

2. Реал (Мадрид) – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 31 тур

Мадридський Реал останнім часом демонструє по-справжньому чемпіонську гру. «Вершкові» видали серію з 5-ти перемог поспіль у Прімері і не збираються збавляти оберти. От тільки, не зважаючи на усі старання, перевага над Барселоною продовжує залишатися мінімальною. Не менш переконливі результати демонструє нині і мадридський Атлетико. «Матрацники» також були сильнішими за своїх суперників у кожному з 5-ти попередніх матчів, піднявшись на 3-тє місце. Чим завершиться мадридське дербі?

3. Сток Сіті – Ліверпуль, Англія, 32 тур

Середняк Прем’єр-ліги Сток Сіті фактично дограє нинішній сезон, не особливо турбуючись про результати. «Гончари» зазнали 3-х поразок поспіль, пропустивши вперед цілу групу команд. Наступним суперником «червоно-білих» стане грізний Ліверпуль. Мерсисайдці не програють вже впродовж 5-ти турів. Щоправда, минулої середи підопічні Юргена Клоппа втратили перемогу в домашній зустрічі з не найсильнішим Борнмутом. Чи зроблять футболісти Ліверпуля належні висновки з тієї осічки?

4. Вест Бромвіч – Саутгемптон, Англія, 32 тур

Складається враження, що Вест Бромвічу значно простіше грати з грандами англійського футболу, ніж із середняками та аутсайдерами. Зовсім нещодавно «дрозди» здобули 4 очки в зустрічах із Арсеналом та Манчестер Юнайтедом, але вже цього тижня поступилися значно скромнішому Уотфорду. Не надто стабільні результати демонструє і сусід Вест Бромвіча по середині турнірної таблиці Саутгемптон. В першому колі «дрозди» здолали «святих» в гостях. Чи зуміють підопічні Клода Пюеля реваншуватися?

5. Міддлсбро – Бернлі, Англія, 32 тур

Минулої весни як Міддлсбро, так і Бернлі підвищилися у класі. Але виступають в Прем’єр-лізі команди по-різному. «Червоно-білим» не вдається перемогти впродовж 13-ти матчів поспіль і лише диво може врятувати їх від повернення до Чемпіоншипа. А от «бордові» тримаються від зони вильоту на безпечній відстані. Після серії невдалих матчів, в минулому турі Бернлі повернувся на шлях перемог, здолавши на власному полі Сток Сіті. На що поставити у цьому протистоянні?

6. Лейпциг – Байер, Німеччина, 28 тур

Після спаду, пережитого в березні, нині Лейпциг знову знаходиться в повному порядку. 3-матчева безвиграшна серія змінилася 2-ма перемогами поспіль, що дозволило «бикам» втриматися на 2-ій сходинці таблиці. Цього разу Лейпциг прийматиме проблемний Байер. Після змін на тренерському містку леверкузенці ніяк не можуть знайти своєї гри. Так в 6-ти останніх турах вони виграли тільки раз, знаходячись в середині таблиці. Чи до снаги «фармацевтам» дати бій одному з лідерів на полі суперника?

7. Кельн – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 28 тур

Перемога над франкфуртським Айнтрахтом дозволила Кельну піднятися на 5-те місце турнірної таблиці. «Козли» докладають усіх зусиль, щоб фінішувати в зоні єврокубків, от тільки конкурентів у підопічних Петера Штегера – вистачає. Один з них – менхенгладбахська Борусія що має на 4 очки менше. Вилетівши з Ліги Європи, «жеребці» згадали про рідний чемпіонат, вигравши вперше за останній місяць. Чи визначать суперники сильнішого у Кельні?

8. Гамбург – Хоффенхайм, Німеччина, 28 тур

Гамбург робить усе можливе, щоб зберегти за собою право виступати в першій Бундеслізі і у наступному сезоні. Не так давно «динозаври» видали серію успішних поєдинків, але розгромна поразка від дортмундської Борусії опустила їх на землю. Наступний суперник Гамбурга – не менш серйозний. Хоффенхайм не програє впродовж 7-ми турів поспіль, а кілька днів тому здолав навіть Баварію. «Синьо-білі» всерйоз претендують на перше в історії потрапляння у Лігу чемпіонів. Чи зможуть «динозаври» їх пригальмувати?

9. Анжер – Монако, Франція, 32 тур

Завдяки успішним результатам в першу чергу на власному полі Анжер міцно тримається в середині турнірної таблиці. Але про справжню форму команди стане відомо тільки після її побачення з лідером турнірних перегонів – Монако. «Червоно-білі» повні рішучості перервати гегемонію ПСЖ у французькому футболі. Не так давно вони поступилися парижанам у фіналі Кубка ліги, а от в чемпіонаті монегаски виграли 4 свої попередні матчі. Чи зробить Монако ще один крок до чемпіонства, обігравши Анжер?

10. Нансі – Ренн, Франція, 32 тур

Чорна смуга Нансі продовжує тривати. В 9-ти попередніх турах «біло-червоні» спромоглися здобути усього одне очко, опинившись за півкроку від потрапляння до зони вильоту. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, команда ризику повернутися туди, де виступала ще минулого сезону – у Лігу 2. У той же час Ренну не варто в останніх турах хвилюватися за результат. Кожен зі своїх 4-х попередніх матчів чемпіонату «червоно-чорні» звели унічию. Чи вдасться Нансі зупинити власне падіння?

11. Кан – Монпельє, Франція, 32 тур

Як Кан, так і Монпельє знаходяться у нижній частині таблиці і поки не можуть почувати себе спокійно. Перший з цих клубів здобув тільки очко в 4-х останніх зустрічах і прагне якомога швидше повернутися на шлях перемог. Не найкращі часи переживають і «паладіни». Монпельє не перемагає з середини лютого, програвши при цьому кожен з 3-х попередніх поєдинків Ліги 1. Наразі «помаранчево-сині» випереджають Кан на одне очко. Чи зміниться становище команд після їх особистої зустрічі?

12. Діжон – Бастія, Франція, 32 тур

Діжону не позаздриш. Здобувши тільки 2 очки в 6-ти попередніх турах, «червоно-білі» впритул наблизилися до зони вильоту. Щоб уникнути потрапляння туди, команді потрібно перемагати головного аутсайдера ліги – Бастію. Хоча корсиканці не можуть виграти вже впродовж 13-ти турів, вони усе ще зберігають шанси врятуватися від пониження в класі. Так від того ж Діжона Бастію наразі відділяє усього 4 пункти. Чим завершиться двобій аутсайдерів, очки в якому потрібні кожному з суперників?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 8 квітня.


Ми у Viber!