0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 673 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Манчестер Сіті, Англія, 31 тур

Челсі, несподівано поступившись вдома Крістал Пелас у матчі попереднього туру, дозволив Тоттенхему підібратися до себе на відстань у 7 очок. А тепер на «аристократів» очікує не проста дуель проти Манчестер Сіті. І якщо підопічним Антоніо Конте не вдасться виграти знову, інтрига в чемпіонській гонці відродиться з новою силою. Чи вдасться «містянам» помститись «пенсіонерам» за домашню поразку в першому колі?

2. Суонсі – Тоттенхем, Англія, 31 тур

Тоттенхем, попри  всі труднощі, не полишає надій наздогнати Челсі і втрутитись в боротьбу за титул. Аби мрії стали реальністю, «шпорам» потрібно брати 3 очки у виїзному протистоянні із Суонсі. Лондонці перемагали валлійців у 9 з 10 останніх очних дуелей між суперниками. Чи вдасться підопічним Маурісіо Почеттіног знову подужати «лебедів»?

3. Саутгемптон – Крістал Пелас, Англія, 31 тур

Крістал Пелас, якому ще не так давно пророкували виліт у Чемпіоншип, набрав відмінний хід. Переможна серія «орлів» нараховує вже 4 матчі, а минулої суботи підопічні Семма Аллардайса зуміли подужати на виїзді лідера АПЛ – Челсі. Зупинити «кришталевих» спробує Саутгемптон, але чи до снаги «святим» виконати це завдання?

4. Халл Сіті – Міддлсбро, Англія, 31 тур

Битва за виживання. Обидві команди – прямі конкуренти за місце під сонцем АПЛ. Халл, зважаючи на господарський статус, виглядає фаворитом зустрічі. До того ж, Міддлсбро нині переживає глибокий спад, а безвиграшна серія «боро» в чемпіонаті нараховує вже 12 матчів. Чи вдасться Халлу скористатися не кращою формою суперники та залишити зону вильоту?

5. Кілмарнок – Рейнджерс, Шотландія, 31 тур

Після зимового спаду Рейнджерс помалу приходить до тями. Команда з Глазго не програє в шотландській Прем’єр-Лізі ось уже 4 матчі поспіль – 2 перемоги та 2 нічиї і в протистоянні із Кілмарноком, безперечно, спробує продовжити свою безпрограшну серію. Чи вдасться господарям зіпсувати плани «рейнджерів»?

6. Сент-Джонстон – Хартс, Шотландія, 31 тур

Сент-Джонстон – одна з найбільш безкомпромісних команд шотландської Прем’єр-Ліги. Внічию «святі» не грають з грудня минулого року, а це – 11 турів поспіль. Не полюбляє мирові і Хартс, який в 12 останніх матчах чемпіонату лише одного разу зіграв внічию. На що поставити в дуелі суперників, які зневажають компроміси?

7. Твенте – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 29 тур

ПСВ, здобувши 10 перемог в 11 попередніх турах Ередвізії, знову серед претендентів на титул. Та щоб мати шанси наздогнати лідируючий Фейеноорд, ейндховеням потрібно обов’язково брати 3 очки у виїзній дуелі проти Твенте. У матчі першого кола «тюкерам» вдалося несподівано відібрати очки в ПСВ на його полі – нічия 1:1. Чи вдасться Твенте зробити те ж саме вже в рідних стінах?

8. Рода – Зволле, Нідерланди, 29 тур

Рода, попри 4 поразки в 5 попередніх турах, не полишає спроб врятуватися від вильоту. Перемога в домашній зустрічі над Зволле допоможе аутсайдеру залишити зову вильоту. От тільки чи погодяться з цим гості, які збереження прописки в Ередвізії собі поки що також не гарантували?

9. Майнц – Лейпциг, Німеччина, 27 тур

Майнц продовжує лихоманити. «Карнавальники» не можуть перемогти в БундесЛізі ось уже 4 матчі поспіль, 3 з яких були програні. Як наслідок, команда ризикує вперше за багато сезонів попрощатися з елітним німецьким дивізіоном. На що очікувати від Майнца в домашній дуелі проти міцного Лейпцига, який нині близький до історичного «срібла» та виходу в Лігу чемпіонів?

10.  Спортинг Хіхон – Малага, Іспанія, 30 тур

Момент істини для Спортинга. Аби зберегти шанси на збереження прописки в Прімері, хіхонці в домашній зустрічі проти Малаги мають виключно перемагати. У 2 останніх матчах проти «анчоусів» на власному полі «смугастим» вдавалося виграти. Чи буде 3 поспіль домашня перемога Спортинга над Малагою?

11.  Санкт-Пельтен – Рапід Відень, Кубок Австрії, 1/4 фіналу

У нинішньому сезоні суперники зустрічалися вже тричі і всі матчі були зіграні в рамках австрійської БундесЛіги. Краще в цих поєдинках виглядав Рапід, який зумів подужати Санкт-Пельтен у домашній зустрічі – 1:0. А ось 2 матчі на полі «синьо-жовто-червоних» завершились внічию з однаковим рахунком 1:1. На що очікувати від команд у кубковій дуелі?

12.  Наполі – Ювентус, Кубок Італії, 1/2 фіналу, матч-відповідь.

У першому півфінальному матчі в Турині Наполі вдалося забити швидкий м’яч, на що Ювентус відповів 3 точними ударами в своєму виконанні, відсвяткувавши цілком заслужену перемогу – 3:1. Тепер саме туринці – беззаперечні фаворити на вихід у фінал Куба Італії. Не варто забувати і те, що лише кілька днів тому суперники зустрічалися на «Сан Паоло» в матчі чемпіонату і тоді все завершилось миром – 1:1. На що очікувати від суперників цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 середи, 5 квітня.


Ми у Viber!