0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 672 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вердер – Шальке, Німеччина, 27 тур

Втративши лише 2 очки в 6-ти попередніх турах, Вердер значно покращив своє турнірне становище. Але подих другої Бундесліги усе ще відчувається за спиною, тому заспокоюватися – передчасно. Наступний суперник бременців – середняк турнірної таблиці Шальке. Минулих вихідних «кобальтові» врятували очко в дербі, розійшовшись на власному полі миром з дортмундською Борусією. В разі перемоги «зелено-білі» зуміють випередити гельзенкірхенців. Чи вдасться Вердеру це зробити?

2. Бетис – Вільярреал, Іспанія, 30 тур

Бетис не відзначається особливою стабільністю. У 5-ти попередніх турах «біло-зелені» потішили власних прихильників лише однією перемогою, тож і не можуть розраховувати ні на що серйозне. Вільярреал же з усіх сил намагається втриматися у зоні єврокубків. От тільки нині «жовта субмарина» виглядає не найкращим чином, зазнавши 2-х поразок поспіль від не найсильніших клубів. 3 з 4-х останніх поєдинків між цими командами завершувалися унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

3. Уотфорд – Вест Бромвіч, Англія, 31 тур

4-матчева безвиграшна серія Уотфорда підійшла до завершення. В минулому турі «шершні» на власному полі обіграли головного аутсайдера ліги – Сандерленд. Але наступний суперник «жовто-чорних» - значно серйозніший. У 2-х останніх поєдинках Вест Бромвіч здобув 4 очки з такими грандами, як Арсенал та Манчестер Юнайтед. Звісно, після таких досягнень «дрозди» прагнутимуть розвинути свій успіх. Але чи вистачить у них сил обіграти в гостях ще й непоступливий Уотфорд?

4. Бернлі – Сток Сіті, Англія, 31 тур

Криза, яку переживає Бернлі, ніяк не скінчиться. Команда не перемагає вже впродовж 7-ми матчів чемпіонату поспіль, здобувши у них всього 3 очки. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – на «бордових» очікує боротьба за виживання з непередбачуваним фіналом. Пригальмував за останній місяць і Сток Сіті. Після сенсаційної нічиєю з Манчестер Сіті, 2 свої наступні матчі «гончари» програли. З середини січня футболістам Сток Сіті не вдається не лише перемогти на виїзді, але й забити. На що «червоно-білим» розраховувати у Бернлі?

5. Астон Вілла – КПР, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Наскільки провальні результати Астон Вілла демонструвала ще кілька місяців тому, настільки ж впевнено бірмінгемці виглядають нині. В 7-ми останніх турах «леви» виграли 6 разів, пропустивши при цьому лише один гол. Щоправда, надто багато було втрачено раніше, тож про повернення до Прем’єр-ліги мова поки не іде. Зупинити Астон Віллу спробує КПР, який також ніяк не може вибратися з середини таблиці. Чи здобудуть бірмінгемці 5-ту поспіль домашню перемогу в Чемпіоншипі?

6. Дербі Каунті – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Нинішній сезон Дербі Каунті проводить гірше за попередній. І хоча у попередніх 5-ти матчах «барани» і зазнали тільки однієї поразки, навряд чи вони зуміють наздогнати лідерів і втрутитися у боротьбу за підвищення в класі. Чого не скажеш про Фулхем. Лондонці вже зараз посідають 6-те місце, яке дає право взяти участь в матчах плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги. В 10-ти останніх турах «дачники» програли лише раз. Чи зуміє Дербі Каунті пригальмувати настільки серйозного опонента?

7. Брентфорд – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

2 поспіль перемоги над борцями за виживання, дозволили Брентфорду піднятися на кілька сходинок догори в турнірній таблиці. Нині «бджоли» знаходяться в самій її середині – на 12-му місці. Але справжнім випробування на міцність для Брентфорда стане поєдинок проти Лідса. «Білі» вперше за багато років реально претендують на повернення до Прем’єр-ліги. Щоправда, в минулому турі вони поступилися Редингу, перервавши 7-матчеву безпрограшну серію. Чи зуміє Брентфорд нав’язати боротьбу одному з лідерів?

8. Барнслі – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Дебютант Чемпіоншипа Барнслі не може виграти з середини лютого. За цей час «дворняги» провели 7 поєдинків, у яких здобули лише 3 очки. Щоправда, раніше команда виступала краще, тож нині спокійно почувається в середині таблиці. Усього на один пункт від Барнслі відстає Кардифф, який теж аж ніяк не може похвалитися стабільністю. Валлійці виграли тільки раз в 6-ти попередніх турах, остаточно припинивши боротьбу за високі позиції. Чи вдасться Барнслі здобути максимальний результат вдома вперше з кінця січня?

9. Вулверхемптон – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 40 тур

Ще місяць тому Вулверхемптон був однією з найпроблемніших команд Чемпіоншипа. Але «вовкам» вдалося не тільки зупинити власне падіння, але й видати ефектну серію з 4-х перемог поспіль, на безпечну відстань відірвавшись від зони вильоту. У той же час Ноттінгем Форест рухається у зворотному напрямку. Здобувши тільки 2 очка в 4-х останніх турах, «лісівники» опинилися за крок до потрапляння в компанію головних аутсайдерів. Чи до снаги «червоним» в своєму нинішньому стані створити проблеми Вулверхемптону?

10. Росс Каунті – Данді, Шотландія, 31 тур

Росс Каунті не хапає зірок з неба. Усього одна перемога, здобута в 9-ти останніх турах, не дозволяє «оленям» претендувати ні на що інше, ніж збереження прописки в еліті на наступний сезон. Ще більш вагомішими є проблеми Данді. «Темно-сині» хоча й випереджають Росс Каунті в таблиці на 2 очки, програли кожен з 4-х своїх попередніх матчів Прем’єршипа. Особливо ганебно Данді виступив минулих вихідних, коли вдома з рахунком 0:7 поступився Абіердіну. Чи під силу «темно-синім» зачепитися за очки в Дінгуоллі?

11. Шавіш – Гімараеш, Кубок Португалії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Здолавши в 1/4 фіналу грізний лісабонський Спортинг, Шавіш здійснив подвиг, пробившись до півфіналу Кубка Португалії. Однак далі у команди почалися проблеми. У першій півфінальній грі «відважні» нічого не зуміли вдіяти в гостях проти Гімараеша – 0:2, зробивши незначними свої шанси на продовження боротьби. Тим більше, що «завойовники» знаходяться на ходу, не програючи впродовж 7-ми матчів різних змагань. Кому пощастить пробитися до кубкового фіналу?

12. Рома – Лаціо, Кубок Італії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У першій півфінальній грі Лаціо не лише перервав 7-матчеву безвиграшну серію в поєдинках проти Роми, але й забезпечив собі досить сприятливий результат – 2:0. Але «вовки» не полишають надій відігратися. В активі підопічних Лучано Спаллетті – серія з 4-х перемог поспіль в різних змаганнях. До того ж, після вильоту з Ліги Європи, Кубок Італії – єдиний трофей, який ще може підкоритися Ромі в нинішньому сезоні. Чи вдасться «жовто-червоним» відіграти відставання у 2 м’ячі і продовжити боротьбу за кубок?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 4 квітня.


Ми у Viber!