0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 671 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал – Манчестер Сіті, Англія, 30 тур

Зазнавши 4-х поразок в 5-ти попередніх турах, раніше стабільний Арсенал обвалився одразу на 6-те місце турнірної таблиці. Звісно, подібне становище підопічних Арсена Венгера влаштовувати не може, тож у зустрічі з Манчестер Сіті «каноніри» налаштовуватимуться лише на перемогу. От тільки самі манкуніанці не програють впродовж 7-ми матчів поспіль, що дозволяє їм впевнено почуватися у трійці лідерів Прем’єр-ліги. Чи вдасться Арсеналу перервати смугу власних невдач?

2. Суонсі – Міддлсбро, Англія, 30 тур

З кінця січня Суонсі незмінно перемагає в домашніх матчах, але не здобуло за цей час жодного очка в гостях. 2 попередні свої зустрічі «лебеді» проводили на виїзді. Після поразок у них валлійці впритул наблизилися до зони вильоту, потрапляти до якої ой як не хочеться. Ще гірші справи у Міддлсбро. «Червоно-білі» - один з головних аутсайдерів чемпіонату, безвиграшна серія якого досягла 11-ти поєдинків. Чи під силу Суонсі відсвяткувати 4-ту перемогу поспіль на рідному «Ліберті»?

3. Наполі – Ювентус, Італія, 30 тур

Припинивши свої виступи в Лізі чемпіонів, Наполі взявся виправляти становище в Серії «А». Завдяки 3-м перемогам поспіль «партенопеї» міцно закріпилися на 3-му місці таблиці, але можуть піднятися і вище. Ювентус же мчить до свого чергового скудетто і навряд чи хтось зможе завадити планам тувинців. В 10-ти попередніх турах «стара синьйора» втратила усього 2 очки. З іншого боку, в Неаполі Ювентус виграв лише раз в 9-ти попередніх матчах. Чи вдасться «партенопеї» знову пригальмувати лідера?

4. Дженоа – Аталанта, Італія, 30 тур

Друга половина нинішнього сезону складається для Дженоа не найкращим чином. В останніх 13-ти поєдинках «грифони» здобули тільки одну перемогу. Але генуезцям пощастило, що в Сері «А» вистачає команд, слабших за них самих, тож боротьба за виживання «червоно-синім» поки не загрожує. А от Аталанта після кількох невдалих матчів повернулася на шлях перемог. Бергамці всерйоз налаштовані здобути путівку в єврокубки, тож для них важливий кожен поєдинок. Чи допоможе вища мотивація «чорно-синім» здобути 3 очки?

5. Палермо – Кальярі, Італія, 30 тур

Якщо рік тому Палермо вдалося втриматися від пониження в класі, то в нинішньому сезоні цього команді ніхто не гарантує. З початку чемпіонату «рожево-чорні» спромоглися виграти тільки 3 матчі, тож не дивно, що вони знаходяться в зоні вильоту. Не менш серйозно останнім часом лихоманить і Кальярі. От тільки «червоно-сині» значно краще виступали в  першому колі, тож нині спокійно дограють чемпіонат, не особливо хвилюючись за результат. Чи перерве Палермо тривалу смугу власних невдач?

6. Ренн – Ліон, Франція, 31 тур

Ренн охопила справжня нічийна епідемія. Одразу в 8-ми з 10-ти останніх матчів Ліги 1 «червоно-чорні» розходилися миром зі своїми суперниками. А от виграли вони при цьому тільки раз, тож всерйоз розраховувати на місце в єврокубках поки не можуть. Чого не скажеш про Ліон. «Леви» міцно тримаються на 4-му місці таблиці і не збираються нікому ним поступатися. Щоправда, на виїзді підопічні Бруно Женезіо виглядають не найкращим чином. На що «левам» очікувати в Ренні?

7. Монпельє – Тулуза, Франція, 31 тур

Для Монпельє настали непрості часи. В останніх 4-х турах «паладіни» здобули тільки одне очко. Уже зараз команду відділяє тільки 5 пунктів  від зони вильоту, тож «помаранчево-синім» потрібно терміново покращувати власні результати. Наступний суперник Монпельє – Тулуза, яка не може виграти впродовж 5-ти турів поспіль. Щоправда, 4 з цих поєдинків «фіолетово-білі» звели унічию, та й знаходяться вони дещо вище за «паладинів». На що поставити у цій дуелі?

8. Лор’ян – Кан, Франція, 31 тур

Головний аутсайдер Ліги 1 Лор’ян перервав власну смугу невдач. Після 5-ти поразок поспіль, «мерлузові» нарешті перемогли, здолавши в гостях одного з конкурентів у боротьбі за виживання – Нансі. Подібний результат збільшив шанси Лор’яна на збереження прописки в еліті, але тепер йому потрібно перемагати ще й Кан, який також ще далеко не гарантував собі спокійного життя. Нині «червоно-сині» переживають спад, набравши тільки очко в 3-х турах. Чи здобудуть «мерлузові» вперше з початку чемпіонату 2 перемоги поспіль?

9. Аякс – Фейеноорд, Нідерланди, 28 тур

Матч лідерів нідерландської Ередивізі. Зігравши унічию двічі в 3-х попередніх турах, Аякс зробив власні шанси на чемпіонство примарними. Тепер амстердамці відстають від Фейеноорда вже на 6 очок, а до завершення сезону залишається провести не так і багато матчів. Роттердамці ж дуже близькі до того, щоб вперше з 1999-го року виграти чемпіонат. Вони демонструють справжній лідерський графік, вигравши 7 з 8-ми попередніх зустрічей. Але чи вдасться Фейноорду вдало зіграти в Амстердамі?

10. Ден Хааг – Рода, Нідерланди, 28 тур

Видавши серію з 3-х матчів без поразок, Ден Хааг залишив останнє місце турнірної таблиці. От тільки  нищівна поразка в минулому турі від АЗ Алкмаар продемонструвала, що проблем у гаагців ще дуже багато. Нині «жовто-зелені» знаходяться в зоні перехідних матчів між дивізіонами, так само, як і Рода. Керкрадці випереджають Ден Хааг усього на одне очко, і з усіх сил намагатимуться не пропустити свого нинішнього суперника вперед. Кожен з 3-х попередніх матчів між Ден Хаагом і Родою завершувався унічию. Як буде цього разу?

11. Інгольштадт – Майнц, Німеччина, 26 тур

Всього одне очко в 4-х останніх матчах – таким скромним є доробок Інгольштадта, якого врятувати від пониження в класі може лише диво. «Чорні» йдуть в таблиці передостанніми і з кожним наступним невдало проведеним матчем віддаляються від рятівної 15-ї позиції. Важким обіцяє бути фініш чемпіонату і для Майнца. Після 2-х поразок поспіль в останніх турах, «карнавальників» відділяє від зони перехідних матчів між дивізіонами всього 2 пункти. Чи здолає Майнц в гостях одного з головних невдах Бундесліги?

12. Гент – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 1 тур

Навіть 3 перемоги поспіль не допомогли Генку завершити перший етап чемпіонату в трійці лідерів. Але якщо команда не збавлятиме обертів й надалі – то цілком може наздогнати лідерів. Аж ніяк не задоволений своєю нинішньою позицією і діючий чемпіон Бельгії – Брюгге. «Чорно-сині» йдуть лише 2-ми. Вони поступаються одним очком Андерлехту і не перемагають вже вподовж 2-х турів. Чи знайде Брюгге в собі сили, щоб зберегти інтригу в чемпіонській суперечці?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 2 квітня.


Ми у Viber!