0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 670 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шальке – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 26 тур

Смуга невдач Шальке лишилася в минулому. Здобувши 2 поспіль перемоги в чемпіонаті, «кобальтові» значно покращили власне становище. І хоча вони поки продовжують знаходитися в середині таблиці, від зони єврокубків гельзенкірхенців тепер відділяє тільки 3 очки. У той же час дортмундська Борусія не полишає прагнень посунути Лейпциг з 2-ї позиції. «Чорно-жовті» виграли 4 матчі з 5-ти попередніх і не збираються на цьому зупинятися. Чим завершиться рурське дербі?

2. Фрайбург – Вердер, Німеччина, 26 тур

Якщо в першій половині нинішнього сезону Фрайбург був одним з найбезкомпромісніших клубів Бундесліги, то нині «червоно-чорні» надто часто грають унічию. Так в 5-ти попередніх турах підопічні Крістіана Штрайха одразу тричі розходилися миром зі своїми суперниками. Що стосується Вердера, то бременці з усієї сили намагаються відірватися на безпечну відстань від зони вильоту. «Зелено-білі» втратили тільки 2 очки в 5-ти останніх матчах. Чи здобудуть «музики» сприятливий результат ще й у Фрайбурзі?

3. Гамбург – Кельн, Німеччина, 26 тур

Нищівна поразка від Баварії наприкінці лютого пішла на користь Гамбургу. З тих пір «динозаври» не поступаються в чемпіонаті, двічі вигравши і ще одного разу зігравши унічию. «Чорно-сині» намагаються залишити зону перехідних матчів між дивізіонами, хоча це не так просто. Значно серйозніші завдання виконує Кельн, який претендує на одне з місць в єврокубках. В попередньому турі «козли» перервали свою тривалу безвиграшну серію, здолавши Герту. Чи надихне їх цей факт на нові звершення?

4. Айнтрахт – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 26 тур

Видавши серію провальних поєдинків, Айнтрахт втратив місце у зоні єврокубків. В 6-ти попередніх турах «орли» здобули тільки одне очко, і їм потрібно добре постаратися, щоб зупинити подальше падіння. Далеко не все гаразд нині і у менхенгладбахської Борусії. «Жеребці» програли кожен з 2-х своїх попередніх матчів, остаточно застрягши після цього в середині таблиці. Айнтрахту впродовж 4-х особистих матчів поспіль не вдається здолати менхенгладбахців. Чи зміниться щось цього разу?

5. Бернлі – Тоттенхем, Англія, 30 тур

У Бернлі розпочалася відверта чорна смуга. Дебютант Прем’єр-ліги не може перемогти вже впродовж 6-ти турів поспіль, набравши у них усього 3 пункти. Щоправда, очок, здобутих раніше, поки вистачає «бордовим», щоб почуватися відносно спокійно. Черговим серйозним екзаменом для Бернлі стане поєдинок проти одного з лідерів – Тоттенхема. Лондонці виграли 4 попередні матчі різних змагань, демонструючи при цьому високу результативність. Чи стане Бернлі черговою жертвою «шпор»?

6. Лестер – Сток Сіті, Англія, 30 тур

Одразу після зміни головного тренера справи Лестера пішли вгору. «Лиси» завершили на власну користь 4 попередні матчі різних змагань, 3 з яких припали на чемпіонат Англії. Це дозволило «синім» дещо відірватися від зони вильоту. Наступний суперник Лестера – Сток Сіті, який міцно тримається в середині турнірної таблиці, ні на що особливо не претендуючи. Останнім часом «гончари» провели серію матчів з лідерами, виглядаючи на їх фоні досить гідно. Чи продовжить Лестер свою переможну ходу?

7. Халл Сіті – Вест Хем, Англія, 30 тур

Опустивши у зону вильоту, Халл Сіті тепер ніяк не може з неї вибратися. «Тигри» на 3 пункти відстають від рятівної 17-ї сходинки, хоча на власному полі вони виглядають досить гідно, не програючи в усіх турнірах впродовж 7-ми матчів. Ще більше покращити свою домашню статистику «помаранчево-чорні» спробують у зустрічі з Вест Хемом, який продовжує втрачати власні позиції. «Молотобійці» програли кожен з 3-х своїх попередніх матчів, а не перемагають – ще довше. Чи впорається Халл Сіті з проблемними лондонцями?

8. Бенфіка – Порту, Португалія, 27 тур

Матч лідерів і головних претендентів на перемогу в португальській Суперлізі. В минулому турі Бенфіка вперше за тривалий час втратила турнірні очки, розійшовшись миром з Пасуш Феррейрою. Але найвищу сходинку таблиці «орли» все ж зберегли, оскільки Порту також оступився, зігравши унічию з Віторією із Сутубалу. Таким чином лісабонці продовжують випереджати «драконів» на один пункт. Бенфіці не вдається перемогти Порту впродовж 4-х особистих зустрічей. Чи перервуть «червоні» неприємну для себе серію?

9. Тондела – Ешторил, Португалія, 27 тур

Регулярні нічийні результати поки аж ніяк не дозволяють Тонделі вибратися із зони вильоту. Уся проблема в тому, що команда дуже рідко перемагає. Так в 15-ти останніх турах «золотаво-зелені» відсвяткували лише одну вікторію. Не далеко втік від групи головних аутсайдерів і Ешторил. «Канарки» не виграють впродовж 5-ти матчів чемпіонату, хоча кожну з 3-х попередніх виїзних зустрічей звели унічию. Чим завершиться принциповий двобій борців за виживання?

10. Сассуоло – Лаціо, Італія, 30 тур

Зовсім втративши турнірну мотивацію, Сассуоло здобув тільки одне очко в 4-х останніх турах. Особливо ж слабкі результати «чорно-зелені» демонструють на власному полі, де програли кожен з 4-х попередніх матчів у рамках Серії «А». Цього разу Сассуоло протистоятиме грізний Лаціо, який усе ще зберігає надію зачепитися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Безпрограшна серія римлян в усіх турнірах триває 9 поєдинків і це – не межа. Чи виявляться «орли» сильнішими за «чорно-зелених»?

11. Бастія – Лілль, Франція, 31 тур

Бастія – один з головних претендентів на пониження в класі за підсумками сезону. Корсиканці не перемагали більше 3-х місяців, видавши безвиграшну серію тривалістю в 12 матчів. Та шанси втриматися в Лізі 1 у команди поки ще є. Для початку Бастії потрібно обіграти Лілль, який також не може почувати себе зовсім в безпеці. Але головні проблеми «догів» лишилися в минулому. Зараз же вони справно набирають очки, віддаляючись від зони вильоту. Чи під силу Бастії здолати подібного суперника?

12. Монако – ПСЖ, Франція, Кубок ліги, фінал (нейтральне поле)

Якщо ще в минулому році ПСЖ впевнено виграв усі внутрішні французькі змагання, то нині серйозну конкуренцію парижанам складають футболісти Монако. «Червоно-білі» випереджають підопічних Унаї Емері в таблиці чемпіонату, зараз же вони мають змогу відібрати у ПСЖ ще й Кубок ліги. Нині в активі Монако – 6 перемог поспіль в усіх турнірах. Що стосується «червоно-синіх», то вони ще ніяк не можуть відійти від неймовірної поразки іспанській Барселоні в Лізі чемпіонів. Хто здобуде почесний трофей?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 1 квітня.


Ми у Viber!