0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 669 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Франція – Іспанія, товариський матч

Збірні Франції та Іспанії, яких уже зараз називають серед головних фаворитів майбутнього Мундіалю в Росії, з’ясують стосунки в товариському матчі. Востаннє суперники зустрічалися 3 роки тому і це також був контрольний поєдинок. Тоді перемогли «півні», які грали вдома. Чи вдасться підопічним Дідьє Дешама знову скористатися фактором переваги власного поля, аби схилити шальки терезів на свою користь?

2. Нідерланди – Італія, товариський матч

Протистояння команд, в яких триває зміна поколінь. І якщо в Італії цей процес проходить досить успішно, то збірну Нідерландів час від часу продовжує лихоманити, а її нестабільна гра вже коштувала «помаранчевим» участі на ЄВРО-2016. Втім, потенціал у голландців, безперечно, надзвичайно великий і в рідних стінах «апельсини» здатні втерти носа будь-якому опоненту. Чи вдасться збірній Нідерландів вперше за 9 років подужати «скуадру адзурру»?

3. Португалія – Швеція, товариський матч

Востаннє збірна Швеції перемагала португальців ще в далекому 1984-му році. Відтоді суперники зіграли 8 матчів і жодного з них «команда обраних» не програла – 4-ри перемоги та стільки ж нічиїх. Високі шанси подужати скандинавів португальці мають і цього разу. Їхня переможна домашня серія нараховує вже 7 матчів, 6-ть з яких були виграні з розгромним рахунком. Чи до снаги шведам зупинити Роналду та компанію?

4. Ірландія – Ісландія, товариський матч

Надзвичайно інтригуюча дуель відбудеться в Дубліні, де зустрінуться збірні Ірландії та Ісландії. Історія протистоянь цих команд нараховує 6-ть матчів і в жодному з них «зелена армія» не програла – 3 перемоги та 3 нічиї. Щоправда, останнє побачення суперників відбулося ще 20-ть років тому. Чи до снаги ісландцям, які мають найсильніше покоління футболістів в історії, вперше подужати ірландців?

5. Росія – Бельгія, товариський матч

Збірна Росії, як господар майбутнього Мундіалю, позбавлена клопотів відбору, тож нині проводить лише товариські матчі. Втім, і в них «ведмеді» зовсім не вражають. Минулого тижня росіяни поступилися вдома КотД’Івуару, а перед цим були поразки від куди скромніших Катару та Коста-Ріки. Тепер на підопічних Станіслава Черчесова очікує дуель із міцною Бельгією. Чи вдасться Росії щось протиставити «червоним дияволам»?

6. Македонія – Білорусь, товариський матч

Протистояння старих знайомих. Суперники грали в одній відбірковій групі ЄВРО-2016 і тоді успішніше в очних дуелях виступили білоруси. У Мінську все завершилось миром – 1:1, а ось у Скоп’є тріумфувала Білорусь – 2:1. Втім, відтоді в обох командах багато що змінилося. Македонці помалу повертають бойову форму та настрой, тоді як у білорусів назріває чергова перебудова. Чи вдасться «червоним левам» скористатися господарським статусом та подужати білорусів?

7. Албанія – Боснія і Герцеговина, товариський матч

За останній час збірна Албанії виросла зі штанів футбольного карлика. «Гірські орли» успішно виступили на ЄВРО-2016 у Франції і досить пристойно виглядають у кваліфікації Чемпіонату світу. Боснія і Герцеговина, звісно, має більше досвіду і куди вищий клас виконавців, але чи вистачить цього, аби зламати опір прекрасно організованої команди Джанні Де Б’язі?

8. Еквадор – Колумбія, відбір ЧС-2018

Битва за путівку на Чемпіонат світу. Еквадор та Колумбія – прямі конкуренти за омріяне місце в топ-четвірці Південноамериканського відбору. «Кавники», попри виїзний статус, виглядають фаворитами зустрічі. Вони ж виграли 4-ри з 5-ти останніх очних дуелей проти «триколора». Втім, це було вдома, а як усе складеться для них в Кіто, де колумбійці не можуть виграти з 1996-ого року?

9. Перу – Уругвай, відбір ЧС-2018

Ще донедавна збірна Уругваю була лідером Південноамериканського відбору, однак 2 поразки поспіль змінили ситуацію. Нині «небесно-блакитні» лише 2-гі із 6-очковим відставанням від Бразилії, а в спину їм дихають конкуренти. На що очікувати від уругвайців у виїзному протистоянні зі збірною Перу, для яких це, фактично, останній шанс повернутися в боротьбу за вихід на Чемпіонат світу?

10. Гондурас – Коста-Ріка, відбір ЧС-2018

Кілька днів тому збірна Гондурасу була безжально бита у виїзному протистоянні із США, отримавши в свої ворота 6 м’ячів без відповіді. Домашній поєдинок проти Коста-Ріки – шанс реабілітуватися за те фіаско і заодно поліпшити власні шанси в боротьбі за вихід на Чемпіонат світу. Чи вдасться гондурасцям здобуту таку потрібну перемогу, чи все ж «лос-тікос» продовжать невдачі господарів?

11. Тринідад і Тобаго – Мексика, відбір ЧС-2018

Після 3-ох турів Мексика лідирує у відборі Конкакаф, маючи в своєму активі 7 очок. Попереду – виїзна дуель проти Тринідад і Тобаго і розраховувати на теплий прийом «ацтекам» точно не варто. Хоча б з огляду на те, що з 5-ти попередніх матчів проти «острів’ян» мексиканці виграли лише один. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита, чи все ж Тринідад піднесе сюрприз?

12. Панама – США, відбір ЧС-2018

Після 2-ох поразок на старті відбору збірна США взялася виправляти становище. Першою жертвою «янкі» став Гондурас, який кілька днів тому був безжально розгромлений – 6:0. Чи вдасться скромній Панамі, яка нині випереджає США на 1 пункт, уникнути сумної долі гондурасців, чи все ж американці здобудуть свою чергову перемогу?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 28-ого березня.


Ми у Viber!