0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 668 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Хорватія – Україна, відбір Чемпіонату світу – 2018

Після домашньої нічиєї в стартовому матчі відбору проти Туреччини, далі збірна Хорватії лише перемагала. Більше того, впродовж 3-х матчів групового турніру поспіль «картаті» утримують свої ворота в недоторканості, очолюючи турнірну таблицю. Щоправда, у спину підопічним Анте Чачіча продовжує дихати Україна. «Синьо-жовті» також ще не програвали і мають усього на 2 очки менше. Кожен з 3-х попередніх матчів між Хорватією та Україною приносив нічийний результат. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

2. Ірландія – Уельс, відбір Чемпіонату світу – 2018

3 перемоги поспіль дозволили збірній Ірландії вийти в лідери власної групи. Але матчі з головними претендентами на перше місце у «зеленої армії» - ще попереду. Один з таких важливих поєдинків команда Мартіна О’Ніла проведе проти Уельсу, який зачарував усіх своєю грою на Євро-2016. От тільки нині «дракони» виглядають вже не так переконливо, як рік тому. Кожен з 3-х попередніх матчів вони звели тільки унічию, поступаючись Ірландії 4-ма очками. Чим завершиться протистояння у Дубліні?

3. Ліхтенштейн – Македонія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Ліхтенштейну продовжує залишатися однією з найслабших команд на європейському континенті. «Червоно-сині» програли усі 4 поєдинки нинішнього відбору, взагалі ж їхня серія поразок в офіційних зустрічах налічує вже 8 матчів. Не може здобути жодного очка у групі поки і Македонія. Хоча «червоні леви» й програли 3 з 4-х матчів з мінімальною різницею в рахунку, загалом вони переживають серйозний спад. Як зіграють між собою головні аутсайдери?

4. Андорра – Фарерські острови, відбір Чемпіонату світу – 2018

4 поразки в такій же кількості матчів – таким невтішним виявився старт збірної Андорри у відбірному циклі до чемпіонату світу 2018-го року. Втім, місяць тому представники князівства переграли Сан-Марино в контрольному поєдинку і тепер готуються дати бій Фарерським островам. От тільки зробити це буде нелегко. «Рибалки» вже встигли здивувати багатьох, зігравши у групі унічию з Угорщиною та перегравши Латвію. Чи стане Андорра черговою жертвою Фарерських островів?

5. Болгарія – Нідерланди, відбір Чемпіонату світу – 2018

У нинішньому відборі болгари здобувають очки поки тільки на власному полі. За підтримки рідних трибун вони здолали Люксембург та Білорусь, у той час, як в гостях розгромно поступилися Франції та Швеції. Цього разу «левам» протистоятиме збірна Нідерландів, яка мріє після провальних кількох попередніх років знову повернутися до когорти кращих команд Європи. Нині «помаранчеві» йдуть 2-ми, 3-ма очками поступаючись Франції. На що розраховувати Нідерландам у Софії?

6. Чорногорія – Польща, відбір Чемпіонату світу – 2018

Уже 2-ий поспіль відбірний цикл до чемпіонатів світу збірні Чорногорії та Польщі потрапляють до однієї групи. Минулого разу суперники двічі розійшлися миром, фінішувавши лише в середині таблиці. Але цього разу їх амбіції значно вищі. Так чорногорці дуже успішно стартували у відборі, лише в 4-му турі зазнавши своєї першої поразки. В результаті, «хоробрі соколи» поступаються одній тільки Польщі, яка втратила усього 2 очки. Чи втримаються «білі орли» на вершині після дуелі з прямим конкурентом?

7. Румунія – Данія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірну Румунії останнім часом серйозно лихоманить. У 2-х попередніх турах відбору «триколірні» здобули тільки очко, не зумівши забити при цьому жодного м’яча. Та шанси посперечатися як мінімум за 2-ге місце таблиці в румунів поки усе ще зберігаються. Для початку їм потрібно перемагати Данію, яка також не вирізняється особливою стабільністю і має всього на очко більше. «Червоно-білі» поки дуже невдало грають з лідерами групи. Чи вдасться їм здобути сприятливий результат в Румунії?

8. Північна Ірландія – Норвегія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Скориставшись негараздами основних конкурентів, збірна Північної Ірландії зберігає непогані можливості потрапити до фінальної частини 2-го великого турніру поспіль. Звісно, з німцями за лідерство в групі «зелено-біла армія» навряд чи посперечається, але з усіма іншими – цілком можна грати. У той же час Норвегія поки спромоглася перемогти тільки Сан-Марино, програвши решту своїх поєдинків. «Свердла» були сильнішими за Північну Ірландію в 5-ти попередніх особистих зустрічах. Як буде цього разу?

9. Шотландія – Словенія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Чим далі, тим гірші результати демонструє Шотландія в нинішньому відборі. Особливо ж провальним для «тартанової армії» виявився кінець минулого року, коли команда зазнала 2-х поспіль нищівних поразок з однаковим рахунком 0:3 від Словаччини та Англії. За подібних умов, зустріч зі Словенією – останній шанс для підопічних Гордона Стракана повернутися в боротьбу за високі позиції. От тільки балканці поки ще не програвали, зігравши унічию навіть з Англією. Чи вдасться Шотландії пригальмувати одного з лідерів?

10. Мексика – Коста-Рика, відбір Чемпіонату світу – 2018

4 очки, здобуті у 2-х прем’єрних поєдинках фінального етапу відбору на чемпіонат світу 2018-го року – досить непоганий результат для збірної Мексики. Тим більше якщо враховувати, що обидва матчі «триколірні» проводили в гостях. Краще в заключній стадії відбору стартувала лише одна збірна і це – Коста-Рика. «Лос-тікос» не лишили жодних шансів Тринідаду і Тобаго та США, причому американців розгромили з принизливим рахунком 4:0. Чим завершиться зустріч лідерів?

11. Тринідад і Тобаго – Панама, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Тринідаду і Тобаго не може перемогти впродовж 4-х матчів відбору поспіль. Фінальний же етап змагань «червоно-біло-чорні» розпочали з 2-х поразок, перетворившись на одного з головних аутсайдерів. Інша річ – Панама, яка переживає справжнє піднесення. «Канальники» ніколи раніше не пробивалися до фінальної частини чемпіонату світу. Але здобувши нині 4 очки на старті, вони мають хороші шанси переписати історію. Чи видасть Панама черговий успішний поєдинок?

12. Олімпік – Карпати, Україна, 17 тур

Цим матчем завершується перший етап чемпіонату України. Олімпік знаходиться в чудовому настрої після нічийного результату в поєдинку проти Шахтаря. В разі перемоги над Карпатами, донеччани зуміють піднятися на 4-те місце таблиці, потіснивши Олександрію. А от для Карпат ця гра особливого турнірного значення вже не має. Хоча, з іншого боку, «леви» навряд чи захочуть переривати свою 3-матчеву безпрограшну серію. На що поставити в цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 24 березня.


Ми у Viber!