0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 667 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Німеччина – Англія, товариський матч

Протистояння збірних Німеччини та Англії носять безкомпромісний характер. Внічию суперники не грають з 1996-ого року, а це – 8 матчів поспіль. Що цікаво, в 3-ох з 4-ох останніх поєдинків на полі «бундестім» вигравали англійці. Чи вдасться «трьом левам» знову перемогти діючих чемпіонів світу в їхньому лігві?

2. Уругвай – Бразилія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Протистояння лідерів Південноамериканського відбору. Поки що попереду Бразилія, яка випереджає Уругвай, що йде слідом, на 4 очки. Втім, у випадку перемоги «небесно-блакитні» зменшать відставання до мінімуму. Щоправда, подужати «селесао» уругвайцям не вдається ось уже 16-ть років поспіль. Поєдинок між суперниками в першому колі завершився бойовою нічиєю – 2:2. Втім, це було в Бразилії, а як усе складеться на полі Уругваю?

3. Парагвай – Еквадор, відбір Чемпіонату світу – 2018

Ще півроку тому Парагвай був серед лідерів відбору і, здавалося, команда легко кваліфікується на Чемпіонат світу. Втім, 4-ри поразки в 5-ти попередніх турах суттєво зменшили шанси «гуарані». Втім, можливість виправити становище ще є, а перемога над Еквадором поверне парагвайцям надію зіграти на Мундіалі. Чи скористаються господарі своїм шансом?

4. Венесуела – Перу, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Венесуели, фактично, провалила відбір. І це можна констатувати вже зараз. У 12-ти турах «гранатові» спромоглися здобути лише одну перемогу, а ось поразок було одразу 9-ть. Натомість, Перу, хоч і не вражає особливою стабільністю, але шанси зіграти на Мундіалі ще має. У виїзній зустрічі проти Венесуели «інки» виглядають безапеляційними фаворитами. Втім, у матчі першого кола перуанцям подужати венесуельців не вдалося – нічия 2:2. Чи вдасться їм перемогти аутсайдера цього разу?

5. Китай – Південна Корея, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Китаю в 3-ому раунді Азійського відбору поки що лише розчаровує. В 5-ти турах «велика стіна» спромоглася набрати лише 2 очки, а попереду – надважка дуель проти Південної Кореї, яка є безперечним фаворитом зустрічі. Чи вдасться гостям підтвердити цей високий статус, чи все ж китайці, яким втрачати, фактично, нічого піднесуть сюрприз?

6. Сирія – Узбекистан, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Узбекистану не полишає надій завоювати пряму путівку у фінальний раунд кваліфікації. Щоб досягти мети, «білим вовкам» необхідно перемагати Сирію. У матчі першого кола узбекам це вдалося – 1:0. Чи вдасться їм знову подужати впертого опонента?

7. Катар – Іран, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна Ірану, традиційно, не вражає результативністю. У 5-ти турах «леопарди» забили лише 4-ри м’ячі, але і цього виявилось цілком достатньо, аби набрати 11 очок та одноосібно очолювати власну групу. І причина тому – наднадійна гра в обороні. У тих же 5-ти матчах іранці не пропустили жодного голу. Чи до снаги Катару перервати безпрограшну та «суху» серії свого опонента?

8. Таїланд – Саудівська Аравія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Після 4-ох поразок поспіль збірній Таїланду вдалося створити гучну сенсацію. У це мало хто вірив, але «бойовим слонам» вдалося не програти головному фавориту власної групи – Австралії, зігравши внічию – 2:2. Тепер на тайців очікує домашнє побачення із Саудівською Аравією. Чи вдасться скромній команді Таїланду піднести ще одну несподіванку?

9. Ірак – Австралія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Після 2-ох перемог на старті у збірної Австралії намітились проблеми. «Кенгуру» не можуть виграти ось уже 3 тури поспіль, які завершили лише внічию. Чи вдасться австралійцям перервати безвиграшну серію в дуелі проти іракців, для яких це, фактично, останній шанс вклинитись в боротьбу за вихід із групи?

10. ОАЕ – Японія, відбір Чемпіонату світу – 2018

Збірна ОАЕ ніколи не хапала зірок з неба, але сенсаційна перемога над Японією в матчі першого кола подарувала команді надію кваліфікуватись у наступний раунд. Та щоб мрії стали реальністю, «соколам» конче необхідно подужати японців і вдома. Втім, зробити це буде дуже не просто, адже «самураї» не програють у відборі ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були виграні. Чи вдасться їм помститись ОАЕ за прикру домашню поразку?

11. Швеція (до 17) – Україна (до 17), ЧЄ-2017 (до 17), еліт-раунд, нейтральне поле

Збірна України (до 17) потрапила в дуже не просту групу, де їй за вихід у наступний раунд доведеться конкурувати з однолітками з Франції, Австрії та Швеції. Саме зі скандинавами українці зіграють перший матч на турнірі. Чим завершиться побачення команд, чиї шанси фахівці оцінюють як приблизно рівні?

12. Україна (до 19) – Греція (до 19), ЧЄ-2017 (до 19), еліт-раунд, нейтральне поле

Збірна України (до 19) впевнено пройшла кваліфікацію і лише в останньому турі, коли квиток в еліт-раунд уже був у кишені, «синьо-жовті» дозволили собі програти Туреччині. Тепер на українців очікує не просте випробування греками. Як вони складуть цей іспит?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 середи, 22-ого березня.


Ми у Viber!