0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 666 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Атлетико (Мадрид) – Севілья, Іспанія, 28 тур

Незначний спад мадридського Атлетико лишився в минулому. Нині «матрацники» знову на ходу, а 2 перемоги поспіль дозволили їм закріпитися в зоні Ліги чемпіонів. От тільки пресинг з боку Вільярреала та Реал Сосьєдада продовжує відчуватися, тож розслаблятися підопічним Дієго Сімеоне не можна в жодному разі. Якщо для мадридського Атлетико місце в першій четвірці – справа звична, то для Севільї 3-тя сходинка таблиці – серйозне досягнення. 2 свої попередні матчі «норвіонці» зіграли унічию. Чи вдасться їм вдало виступити у Мадриді?

2. Депортиво – Сельта, Іспанія, 28 тур

Ще місяць тому Депортиво усі називали одним з реальних претендентів на пониження у класі. Але за останній час ла-корунці серйозно додали. Видавши серію з 4-х матчів без поразок і навіть обігравши Барселону тиждень тому, вони відірвалися від зони вильоту на безпечну відстань. Що ж стосується Сельти, то «кельти» нині усе поставили на вдалий виступ у Лізі Європи, зовсім втративши інтерес до Прімери, де опускаються усе нижче. Чи зуміє Депротиво здобути максимальний результат в матчі з командою Едуардо Беріццо?

3. Спортинг (Хіхон) – Гранада, Іспанія, 28 тур

Хіхонському Спортингу не вдається виграти вже впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль, в яких команда спромоглася здобути тільки 2 очки. Як і раніше, «червоно-білі» посідають передостаннє місце таблиці і їхні шанси врятуватися від пониження в класі стають дедалі примарнішими. Усього на один пункт хіхонців випереджає Гранада, що також знаходиться у зоні вильоту. «Насріди» навчилися брати очки вдома, але на виїзді програли кожен з 6-ти попередніх поєдинків Прімери. Чим завершиться битва аутсайдерів?

4. Кальярі – Лаціо, Італія, 29 тур

Матчі останніх турів проти таких грізних суперників як Інтер та Фіорентина не додали Кальярі жодного очка до активу. Як і раніше, «червоно-сині» знаходяться в нижній частині таблиці, але боротьба за виживання їм уже не загрожує. А от Лаціо знаходиться на підйомі. «Орли» виграли 5 попередніх матчів усіх турнірів і не збираються на цьому зупинятися, змагаючись за місце в зоні Ліги чемпіонів. «Біло-блакитні» перемагали Кальярі в кожному з 5-ти попередніх особистих поєдинків. Чи здолають вони знову зручного суперника?

5. Болонья – К’єво, Італія, 29 тур

Тривала смуга невдач Болоньї нарешті підійшла до завершення. В минулому турі «червоно-сині» обіграли в гостях Сассуоло, зупинивши власне падіння та перервавши безвиграшну серію тривалістю у 7 матчів. Тепер на Болонью очікує побачення з К’єво, яке знаходиться у значно кращому становищі. Веронці уже більше місяця чергують перемоги з поразками, що дозволяє їм спокійно почуватися в середині турнірної таблиці. Чи зуміє Болонья виграти 2 матчі поспіль, що з командою трапляється дуже рідко?

6. Манчестер Сіті – Ліверпуль, Англія, 29 тур

Манчестер Сіті останнім часом здав позиції на усіх фронтах. Так в чемпіонаті Англії «містяни» нещодавно втратили 2-гу сходинку таблиці, а серед тижня – вилетіли і з Ліги чемпіонів. Повернути манкуніаціям впевненість у власних силах може тільки перемога над нестабільним Ліверпулем. От тільки усім відомо, як «червоні» вміють налаштовуватися на лідерів. Мерсисайдці перемагали Манчестер Сіті в кожному з 4-х попередніх матчів чемпіонату. Як буде цього разу?

7. Майнц – Шальке, Німеччина, 25 тур

Гостьова перемога над Байером, схоже, відібрала у футболістів Майнца надто багато сил. В усякому разі, в 2-х наступних турах проти значно менш серйозних суперників «карнавальники» здобули тільки одне очко. Проблемами «червоно-білих» тут же скористався Шальке, який обійшов свого сьогоднішнього суперника в турнірній таблиці. Гельзенкірхенці ще не втратили шансів піднятися в зону єврокубків, але для цього їм потрібно виступати більш стабільно. На що поставити у цій дуелі?

8. Діжон – Сент-Етьєн, Франція, 30 тур

Дебютант Ліги 1 Діжон впродовж усього нинішнього сезону вирішує завдання збереження прописки у еліті. Хоча «сови» поки все ще тримаються поза межами зони вильоту, в останніх 4-х матчах чемпіонату вони здобули усього одне очко, що не може не насторожувати. Зовсім не вражає нині і Сент-Етьєн. «Зелені» не перемагають впродовж 4-х турів поспіль, погіршивши власні шанси на повернення до групи лідерів. Наскільки успішним виявиться візит команди Крістофа Галтьє до Діжону?

9. Терек – ЦСКА (Москва), Росія, 20 тур

Новий календарний рік Терек розпочав не найкращим чином. У 2-х перших весняних матчах грозненці розжилися тільки одним очком, пропустивши вперед цілу групу борців за єврокубкові позиції. Важко буде розраховувати на сприятливий результат «зелено-білим» і у грі проти чинного чемпіона – ЦСКА. Розгромивши на власному полі Том, «армійці» випередили в таблиці Зеніт, піднявшись на 2-ге місце. Чи вдасться «червоно-синім» закріпитися в зоні Ліги чемпіонів, здолавши в гостях непоступливий Терек?

10. Гоу Ехед Іглс – Зволле, Нідерланди, 27 тур

Здобувши усього одне очко в останніх 4-х матчах чемпіонату, Гоу Ехед Іглс опустився на останнє місце турнірної таблиці. Щоправда, у «червоно-жовтих» усе ще є шанси врятуватися від повернення до Ерстедивізі. Але для початку команді потрібно перемагати Зволле, яке зовсім не відзначається стабільністю. За місяць часу «синьо-білі» спромоглися виграти лише раз і також знаходяться в небезпечній близькості від групи головних невдах. Чи під силу Гоу Ехед Іглс повернутися в боротьбу за збереження прописки у еліті?

11. Вадуц – Лозанна, Швейцарія, 25 тур

Вадуц з останніх сил намагається зберегти за собою місце в Суперлізі. Минулих вихідних «червоно-білі» здобули надзвичайно важливу перемогу над Грассхоперсом в гостях, відірвавшись від зони вильоту на 2 очки. Останнє ж місце в таблиці посідає Лозанна. «Біло-сині» продовжують переживати серйозну кризу. Непоганий старт лишився позаду. Зараз же команда не може виграти вже впродовж 14-ти матчів поспіль, набравши у них тільки 3 пункти. Чи здолає Вадуц прямого конкурента в боротьбі за виживання?

12. Фейренсе – Шавіш, Португалія, 26 тур

За підсумками минулого сезону як Фейренсе, так і Шавіш підвищилися в класі, здобувши путівки до найвищого португальського дивізіону. І хлопчиками для биття в еліті вони зовсім не виглядають, знаходячись в середині таблиці. Шавіш випереджає Фейренсе на 4 очки, от тільки в останніх турах «відважні» здебільшого розчаровують, у той час, як представники Фейри повернулися на шлях перемог, здолавши Віторію із Сетубалу. Чим завершиться чергове побачення давніх знайомих?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 19 березня.


Ми у Viber!