0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 665 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сток Сіті – Челсі, Англія, 29 тур

Челсі впевнено мчить до чемпіонства. Неймовірно, але в останніх 21-ому матчі АПЛ «пенсіонери» здобули 18-ть перемог. На 3 очки лондонці розраховують і у виїзній дуелі проти Стока. Втім, розраховувати на легку прогулянку підопічним Антоніо Конте, напевно, не варто. «Гончарі» не програють вдома з листопада минулого року, а це – 8 поєдинків поспіль. Чи вдасться Челсі перервати безпрограшну серії господарів «Британії»?

2. Крістал Пелас – Уотфорд, Англія, 29 тур

Справи Крітстал Пелас помалу налагоджуються. Після 2-ох перемог поспіль «орлам» вдалося залишити зону вильоту, але заспокоювати їм поки що зарано – вся боротьба за виживання ще попереду. Нічого не гарантовано і Уотфорду, який лише на 6 очок випереджає Пелас і у випадку поразки також ризикує опинитись у компанії аутсайдерів. Чи вдасться «шершням» уникнути такої долі та взяти очки на «Селхерст Парк»?

3. Сандерленд – Бернлі, Англія, 29 тур

У Бернлі намітився спад. «Бордові» не можуть перемогти в АПЛ ось уже 5-ть матчів поспіль, 3 з яких були програні. Як наслідок, команді Шона Дайча знову загрожує боротьба за виживання. А ось хто її веде вже по-справжньому, так це Сандерленд. «Чорні коти» на 6 очок відстають від рятівної позиції, тож у протистоянні із Бернлі розраховують виключно на 3 очки. Чи вдасться господарям «Стедім оф Лайт» виконати цю задачу?

4. Борнмут – Суонсі, Англія, 29 тур

Борнмут у попередньому турі АПЛ нарешті перервав 8-матчеву безвиграшну серію, подужавши вдома Вест Хем. Тепер на «вишень» очікує ще одна дуель проти прямого конкурента в боротьбі за виживання – Суонсі. У 4-ох останніх поєдинках проти валлійців Борнмут здобув 3 перемоги при одній нічиїй. Чи вдасться підопічним Едді Хау знову взяти очки в протистоянні із «лебедями»?

5. Вердер – Лейпциг, Німеччина, 25 тур

Друге коло БундесЛіги складається для Лейпцига куди важче, ніж перше. Як результат, «бики» випали з чемпіонської гонки і нині прагнуть забронювати за собою 2-ге місце в турнірній таблиці, яке їм ще також ніхто не гарантував. Щоб виконати цю не просту задачу, потрібно перемагати у Бремені. Втім, легко гостям не буде за жодних обставин. «Музики» ведуть відчайдушну боротьбу за виживання, а їхня безпрограшна серія нараховує вже 4-ри матчі, 3 з яких були виграні. Чи вдасться Лейпцигу подужати такого опонента?

6. Хоффенхайм – Байер, Німеччина, 25 тур

Хоффенхайм не хапає зірок з неба, проте очки набирає справно і нині є реальним претендентом на місце в топ-четвірці. Особливо переконливо «селяни» виглядають в рідних стінах, де в нинішньому чемпіонаті ще не програвали – 7 перемог і 5-ть нічиїх. Натомість, Байер не може виграти ось уже 3 тури поспіль, а посеред тижня леверкузенці ще й вилетіли з Ліги чемпіонів. Чи вдасться Хоффенхайму продовжити невдачі «фармацевтів»?

7. Кельн – Герта, Німеччина, 25 тур

Якщо в рідних стінах Герта здатна подужати будь-якого опонента і за результатами в домашніх матчах є лідером БундесЛіги, то на виїзді ситуація кардинально протилежна. З 12-ти гостьових матчів берлінці виграли лише 2, а ось поразок було одразу 7. На що очікувати від «старої дами» у протистоянні із впертим Кельном?

8. Аугсбург – Фрайбург, Німеччина, 25 тур

Протистояння Аугсбурга та Фрайбурга обіцяє стати надзвичайно впертим і, ймовірно, безкомпромісним. Внічию суперники не грають з 2012-ого року, а це 7 матчів поспіль – 4-ри перемоги у «фюггерів» і ще тричі вигравали «бразильці з Брайсгау». На що очікувати від очної дуелі Аугсбурга та Фрайбурга цього разу?

9. Торино – Інтер, Італія, 29 тур

Торино декларує бажання боротись за єврокубки, однак через системні проблеми в обороні задовольняється лише статусом міцного середняка Серії «А». Та якби там не було, потенціал у команди Суніши Михайловича – величезний, а Інтер, безперечно, стане для «биків» серозним подразником. Чи вдасться міланцям, які все ще мріють про путівку в Лігу чемпіонів, взяти 3 очки в Турині?

10. Алавес – Реал Сосьєдад, Іспанія, 28 тур

Алавес продовжує дивувати. Ще в пам’яті сенсаційний вихід «славних» у фінал Кубка Іспанії, а тепер, схоже, підопічні Маурісіо Пеллегріно збираються навести галасу і в Прімері. Зовсім нещодавно Алавес відібрав очки у Севільї, а тиждень тому зумів у меншості вирвати перемогу в гостьовій зустрічі проти Малаги. На що очікувати від хлопців з Віторії-Гастейс в домашньому протистоянні із Сосьєдадом, який рветься в Лігу чемпіонів?

11. Нант – Ніцца, Франція, 30 тур

Ніцца, схоже, випала з чемпіонської гонки. Після домашньої нічиєї із Каном «орли» відстали від лідируючого Монако на 5 очок, відіграти які буде дуже не просто. А ще є ПСЖ, який попереду на 2 пункти. У найближчому ж майбутньому на хлопців з Лазурового побережжя очікує не простий вояж до Нанта. Чи вдасться підопічним Люсьєна Фавра підтвердити свої високі амбіції в дуелі із «жовтими канарками», які близькі до своєї кращої форми?

12. Тулуза – Ренн, Франція, 30 тур

Протистояння міцних середняків Ліги 1. Вочевидь, це буде надзвичайно вперта гра і, ймовірно, нічия буде тим підсумком, який влаштує обидві сторони. Принаймні, перемагати за будь-яку ціну не потрібно ні одним, ні іншим. Чи все ж Тулуза помститься Ренну за мінімальну поразку в першому колі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 18-ого березня.


Ми у Viber!