0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 664 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Рома – Ліон, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

На «Жерлані» Рома як не старалася, проте втримати нападника Ліону Александера Ляказетта не змогла. Як наслідок, форвард «ткачів» відзначився хет-триком, а його команда здобула цілком заслужену перемогу – 4:2. Щоб повернутися в гру, римським «орлам» у матчі-відповіді потрібно зіграти куди ефективніше – як в атаці, так і біля власних воріт. Чи вдасться Ромі переломити хід протистояння і таки вийти в наступний раунд?

2. Аякс – Копенгаген, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У Данії за абсолютно рівної гри Копенгаген краще використав свої моменти і, як наслідок, переміг – 2:1. Утім, такий рахунок, безумовно, залишає Аяксу достатньо високі шанси на продовження боротьби. Щоб вийти у чвертьфінал, амстердамців цілком влаштує і мінімальна перемога. От тільки чи вдасться її здобути?

3. Борусія Менхенгладбах – Шальке, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі в Гельзенкірхені Шальке володів абсолютною перевагою, створив з десяток гольових моментів, однак у вирішальний момент удача від «плутів» відверталася. Як наслідок, команди зіграли внічию – 1:1, а доля путівки в чвертьфінал буде вирішена в Менхенгладбасі, де Шальке останнім часом катастрофічно не щастить. Чи вдасться Борусії використати фактор перевага власного поля?

4. Генк – Гент, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Після жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи ця пара виглядала як абсолютна рівна. Втім, уже після першого матчу в цій дуелі, фактично, все вирішено. І причина тому – розгромна перемога Генка в першому матчі – 5:2. Чи вдасться «магістрам» знову нокаутувати «буйволів», чи все ж Гент візьме реванш?

5. Бешикташ – Олімпіакос, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перший поєдинок між командами в Піреях сильнішого не виявив. На гол греків у першому матчі турки відповіли своїм м’ячем після перерви – нічия 1:1. Тепер доля путівки в чвертьфінал буде вирішена в Стамбулі і тут, зважаючи на господарський статус, фаворитом виглядає вже Бешикташ. Чи вдасться «чорним орлам» підтвердити цей статус?

6. Краснодар – Сельта, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У Віго Сельта володіла беззаперечною перевагою, однак лише в кінцівці зустрічі галісійцям вдалося вирвати перемогу – 2:1. Утім, для Краснодару такий рахунок – зовсім не вирок. Якщо росіянам вдасться здобути мінімальну «вікторію» в матчі-відповіді, путівка в чвертьфінал буде їхня. От тільки чи до снаги Краснодару взяти гору в протистоянні із впертою командою Едуардо Беріццо?

7. Дніпро – Карпати, Україна, 22 тур

Кожен зі своїх попередніх 4-х матчів чемпіонату Дніпро зіграв унічию. Втім, такі результати поки не дозволяють «синьо-біло-блакитним» залишити останнє місце турнірної таблиці, куди команда опустилася після зняття з неї 12-ти очок. А от Карпатам, які переживають не меншу кризу, таки вдалося залишити компанію головних аутсайдерів. Зробили львів’яни це після 2-х домашніх перемог – над Олександрією та Волинню. В гостях же «зелено-білі» виступають не так вдало. Чи зуміє Дніпро пригальмувати підопічних Олега Дулуба?

8. Лас-Пальмас – Вільярреал, Іспанія, 28 тур

Наприкінці зими Лас-Пальмас серйозно лихоманило. Але героїчна нічия в матчі проти мадридського Реалу повернула «острів’янам» впевненість у власних силах. І хоча «жовто-сині» і нині далеко не завжди виступають стабільно, в середині таблиці вони тримаються міцно. Значно вищими є амбіції Вільярреала. «Жовта субмарина» виграла 3 матчі поспіль і не полишає надій позмагатися з мадридським Атлетико за путівку в Лігу чемпіонів. Чи продовжать кастельонці свою переможну ходу?

9. Лілль – Марсель, Франція, 30 тур

Не зважаючи на те, що 2 попередні свої поєдинки Лілль проводив на виїзді, «догам» вдалося набрати у них одразу 4 очки, що дозволило команді на безпечну відстань відірватися від зони вильоту. Цього ж разу Ліллю протистоятиме Марсель, якому не терпиться якомога швидше повернутися до когорти лідерів французького футболу. Проблема тільки в тому, що за межами рідного міста «провансальці» поки далеко не завжди демонструють усе, на що здатні. Чи продовжить Марсель своє сходження догори?

10. Рода – Твенте, Нідерланди, 27 тур

Головне завдання Роди – втриматися від потрапляння до зони перехідних матчів між дивізіонами. Останнім часом «гордість Півдня» здобуває очки тільки в домашніх поєдинках, у той час як на виїзді розчаровує власних прихильників. Твенте ж намагається зачепитися за місце в зоні плей-офф Ліги Європи. Не так давно «тюккерс» видали серію з 4-х матчів без поразок, але в минулому турі вони нічого не зуміли вдіяти в гостях проти Аяксу. Рода впродовж 8-ми поєдинків не перемагає Твенте. Чи зміниться щось цього разу?

11. Шеффілд Уенсдей – Реддинг, Англія, Чемпіоншип, 38 тур

Вигравши лише один матч чемпіонату з 5-ти попередніх, Шеффілд Уенсдей поставив під загрозу своє перебування у зоні плей-офф за підвищення у класі. Покращити власне становище «сови» спробують у зустрічі з сусідом по турнірній таблиці. Рединг випереджає Шеффілд Уенсдей на 2 очки, але «королівських» також дуже лихоманить. У 2-х останніх поєдинках вони здобули тільки один пункт, не забивши при цьому жодного м’яча. Чим завершиться дуель претенденців на вихід до Прем’єр-ліги?

12. Ешторил – Боавішта, Португалія, 26 тур

Нинішній сезон Ешторил проводить значно гірше, ніж попередній. У останніх 14-ти турах «канарки» спромоглися здобути тільки одну перемогу. Тож, якщо найближчим часом нічого не зміниться, команді загрожує боротьба за виживання у Суперлізі. А от Боавішті уже немає за що хвилюватися. Очок, здобутих раніше, «шаховим» має цілком вистачити, щоб спокійно завершити чемпіонат в середині турнірної таблиці. Та й виглядають нині «чорно-білі» дуже непогано. Чи перерве більш мотивований Ешторил свою безвиграшну серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 16 березня.


Ми у Viber!