0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 663 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Севілья, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перед першим побаченням команд в Іспанії Севілья виглядала безсумнівним фаворитом протистояння. Андалусці змітали всіх на своєму шляху і, здавалося, жодних проблем із кризовим Лестером вони не матимуть. І хоч «норвіонцям» і вдалося виграти – 2:1, але ця перевага – надто хитка. Тим більше, що останнім часом команда Хорхе Сампаолі розгубила форму, тоді як «лиси», розпрощавшись із Клаудіо Раньєрі, знову виглядають надзвичайно боєздатним колективом. Кому із суперників пощастить виграти путівку в чвертьфінал?

2. Монако – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі на «Етіхад» Монако продемонстрував надзвичайно привабливий та результативний футбол, проте регулярні помилки в обороні не дозволили підопічним Леонардо Жардіма зачепитись навіть за нічию – поразка 3:5. Такий результат, звісно, ще не вирок, але перед матчем-відповіддю Манчестер Сіті виглядає абсолютним фаворитом на вихід у чвертьфінал. Чи вдасться «містянам» підтвердити цей статус, чи все ж монегаски організують яскравий камбек?

3. Рома – Ліон, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

На «Жерлані» Рома як не старалася, проте втримати нападника Ліону Александера Ляказетта не змогла. Як наслідок, форвард «ткачів» відзначився хет-триком, а його команда здобула цілком заслужену перемогу – 4:2. Щоб повернутися в гру, римським «орлам» у матчі-відповіді потрібно зіграти куди ефективніше – як в атаці, так і біля власних воріт. Чи вдасться Ромі переломити хід протистояння і таки вийти в наступний раунд?

4. Аякс – Копенгаген, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У Данії за абсолютно рівної гри Копенгаген краще використав свої моменти і, як наслідок, переміг – 2:1. Утім, такий рахунок, безумовно, залишає Аяксу достатньо високі шанси на продовження боротьби. Щоб вийти у чвертьфінал, амстердамців цілком влаштує і мінімальна перемога. От тільки чи вдасться її здобути?

5. Борусія Менхенгладбах – Шальке, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі в Гельзенкірхені Шальке володів абсолютною перевагою, створив з десяток гольових моментів, однак у вирішальний момент удача від «плутів» відверталася. Як наслідок, команди зіграли внічию – 1:1, а доля путівки в чвертьфінал буде вирішена в Менхенгладбасі, де Шальке останнім часом катастрофічно не щастить. Чи вдасться Борусії використати фактор перевага власного поля?

6. Генк – Гент, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Після жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи ця пара виглядала як абсолютна рівна. Втім, уже після першого матчу в цій дуелі, фактично, все вирішено. І причина тому – розгромна перемога Генка в першому матчі – 5:2. Чи вдасться «магістрам» знову нокаутувати «буйволів», чи все ж Гент візьме реванш?

7. Бешикташ – Олімпіакос, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перший поєдинок між командами в Піреях сильнішого не виявив. На гол греків у першому матчі турки відповіли своїм м’ячем після перерви – нічия 1:1. Тепер доля путівки в чвертьфінал буде вирішена в Стамбулі і тут, зважаючи на господарський статус, фаворитом виглядає вже Бешикташ. Чи вдасться «чорним орлам» підтвердити цей статус?

8. Краснодар – Сельта, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У Віго Сельта володіла беззаперечною перевагою, однак лише в кінцівці зустрічі галісійцям вдалося вирвати перемогу – 2:1. Утім, для Краснодару такий рахунок – зовсім не вирок. Якщо росіянам вдасться здобути мінімальну «вікторію» в матчі-відповіді, путівка в чвертьфінал буде їхня. От тільки чи до снаги Краснодару взяти гору в протистоянні із впертою командою Едуардо Беріццо?

9. Чарльтон – Бредфорд, Англія, Ліга 1, 38 тур

Після 4-ох поразок поспіль Чарльтон взявся за голову. У 2-ох попередніх турах лондонці набрали 4 очки і, безперечно, спробують не програти і в протистоянні з Бредфордом. Утім, гостям такий сценарій навряд чи сподобається. «Півні» ведуть боротьбу за вихід у Чемпіоншип, тож у протистоянні з аутсайдером розраховують виключно на перемогу. Чи вдасться її здобути?

10. Уолсолл – Флітвуд, Англія, Ліга 1, 38 тур

Сенсаційний Флітвуд не знав гіркоти поразок 18-ть турів поспіль, але минулої суботи безпрограшна серія перервалася. Вдома «червоно-білі» поступилися Болтону. Тепер на них очікує виїзна дуель проти Уолсолла. І розраховувати на легку прогулянку гостям точно не варто. Хоча б з огляду на те, що Флітвуд програв Уолсоллу 4-ри останні гостьові матчі. Як усе складеться цього разу?

11. Беррі – Брістоль Роверз, Англія, Ліга 1, 38 тур

Після 6-ти нічиїх поспіль Брістоль нарешті почав вигравати. «Морські розбійники» перемогли в 2-ох попередніх турах і нині знову претендують на підвищення в класі. Щоправда, аби завоювати путівку в плей-офф, брістольцям необхідно брати 3 очки у виїзному протистоянні із Бері. Чи погодяться на це господарі, які ведуть відчайдушну боротьбу за виживання?  

12. Олдхем – Оксфорд, Англія, Ліга 1, 38 тур

Олдхем балансує на краю прірви і вже за підсумками цього туру може опинитися в зоні вильоту. Аби цього не сталося, потрібно перемагати Оксфорд. І виконати це завдання господарям цілком до снаги. Принаймні, «латкіс» в 4-ох останніх матчах проти  «хлопців з вершини пагорба» здобули 3 перемоги. Чи вдасться їм виграти і цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 14-ого березня.


Ми у Viber!