0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 662 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Манчестер Юнайтед, Кубок Англії, 1/4 фіналу

Уже більше 2-х місяців Челсі не програє в офіційних матчах. Подібні результати дозволяють «синім» впевнено очолювати турнірну таблиці Прем’єр-ліги, але й від перспектив позмагатися за Кубок Англії команда відмовлятися не збирається. От тільки для початку потрібно обіграти діючого володаря трофею – Манчестер Юнайтед. У нинішньому сезоні «червоні дияволи» вже виграли один почесний турнір – Кубок ліги, але Челсі вони не перемагали уже дуже давно. Хто виявиться сильнішим у цій дуелі?

2. Інтер – Аталанта, Італія, 28 тур

Інтеру вдалося досить швидко відійти після болючої домашньої поразки від Роми. В минулому турі «чорно-сині» розгромили в гостях Кальярі, знову повернувшись у боротьбу за єврокубкові позиції. Цього разу міланці зустрінуться з сусідом по турнірній таблиці – Аталантою. Бергамці випереджають Інтер на одне очко і не програють вже впродовж 7-ми матчів поспіль, лише зрідка при цьому граючи унічию. Чи під силу підопічним Стефано Піолі обіграти Аталанту, а заодно – і випередити її?

3. Пескара – Удінезе, Італія, 28 тур

Дебютанта Серії «А» Пескару продовжує дуже серйозно лихоманити. «Дельфіни» програли 8 з 9-ти попередніх матчів чемпіонату, продовжуючи посідати останнє місце. Від рятівної 17-ї позиції команду відділяє вже 10 очок, тож уникнути пониження в класі їй буде неймовірно важко. Далеко не все гаразд і у Удінезе. З одного боку, в минулому турі «чорно-білі» виступили гідно, зігравши унічию з самим Ювентусом, але з іншого – не перемагають удінці вже дуже довго. Чи здолають «зебри» головного аутсайдера ліги?

4. Сельта – Вільярреал, Іспанія, 27 тур

Чим далі Сельта просувається в Лізі Європи, тим гірші результати вона демонструє в іспанському чемпіонаті. Так в попередніх 3-х турах Прімери «кельти» здобули усього 2 очки, тож навряд чи найближчим часом зуміють піднятися вище середини турнірної таблиці. А от Вільярреал виглядає значно переконливіше. В активі «жовтої субмарини» - 3 перемоги в 4-х попередніх матчах чемпіонату. В поєдинку першого кола Вільярреал на власному полі не лишив Сельті жодних шансів – 5:0. Чи візьмуть «небесні» реванш за те приниження?

5. Осасуна – Ейбар, Іспанія, 27 тур

Осасуна продовжує розчаровувати. Памплонці зазнали 6-ти поразок поспіль, після чого лише диво може врятувати найгіршу команду чемпіонату від пониження в класі. Цього разу до Памплони завітає Ейбар. «Зброярі» хоча й перемагають нині не надто часто, усе ще тримаються неподалік від зони єврокубків. Свою єдину в чемпіонаті перемогу Осасуна здобула саме над Ейбаром. Але було це ще в жовтні минулого року. Чим завершиться чергове побачення суперників у рамках Прімери?

6. Боавішта – Марітіму, Португалія, 25 тур

Невиразна гра в нападі та низька результативність в останніх турах заважають Боавішті розраховувати на щось серйозне. Відповідно, в 6-ти попередніх матчах «шахові» здобули тільки одну перемогу і середина турнірної таблиці – усе, на що вони можуть розраховувати. Інша річ – Марітіму. «Леви Мадейри» реально змагаються за вихід до єврокубків. Могли б «червоно-зелено-білі» знаходиться і вище, якби не зловживали нічийними результатами. Чи продовжить Марутіму свою безпрограшну серію в Суперлізі до 11-ти матчів?

7. Насьонал – Пасуш, Португалія, 25 тур

Криза Насьонала відверто затягнулася. Востаннє «біло-чорні» тішили своїх прихильників перемогою ще в середині грудня минулого року, після чого їм не вдається виграти вже впродовж 11-ти поєдинків чемпіонату поспіль, опустившись на останнє місце турнірної таблиці. Не може поки почувати себе спокійно і Пасуш, який знаходиться на відстані у 9 очок від зони вильоту. Кожен з 2-х своїх попередніх поєдинків «бобри» звели унічию з однаковим рахунком 0:0. Як буде цього разу?

8. Стандард – Остенде, Бельгія, 30 тур

Проваливши кінцівку регулярного чемпіонату, Стандард уже не може розраховувати на потрапляння до першої 6-ки. «Червоні» є рекордсменами ліги за кількістю нічийних результатів, але на одних мирових далеко не заїдеш. Значно більш переконливо виступає Остенде. «Червоно-жовто-зелені» йдуть 4-ми, але зовсім не проти піднятися ще на одну сходинку вище. Остенде перемагав Стандард у кожному з 5-ти попередніх матчів у рамках Ліги Жюпіле. Чи до снаги льєжцям перервати таку неприємну для себе серію?

9. Локерен – Шарлеруа, Бельгія, 30 тур

Сенсаційна перемога над Брюгге, схоже, відібрала у Локерена надто багато сил. У 3-х наступних турах, де суперники «триколірних» були значно скромнішими, команда спромоглася набрати тільки одне очко. Локерен знаходиться в нижній частині таблиці, тож результат заключного туру регулярного сезону для нього принципового значення не має. Чого не скажеш про Шарлеруа. «Зебрам» потрібно обов’язково перемогати, щоб закріпитися в першій шістці. Чи здобуде 3 очки той, кому це більш необхідно?

10. Ейпен – Зюльте-Варегем, Бельгія, 30 тур

Дебютант Ліги Жюпіле Ейпен досить комфортно почувається у класі найсильніших. На високі місця «чорно-білі» не претендують, але й боротьби за виживання не ведуть. Зовсім нещодавно Ейпен видав серію з 3-х перемог поспіль, яка перервалася лише в минулому турі. А от Зюльте-Варегем кінцівку регулярного сезону проводить дуже важко. Хоча «червоно-зелені» й продовжують утримувати 3-тє місце таблиці, вони виграли тільки раз в 6-ти останніх турах. Чи пощастить одному з лідерів здобути максимальний результат у Ейпені?

11. Рода – Гронінген, Нідерланди, 26 тур

Зазнавши 2-х розгромних поразок поспіль, Рода опинилася за крок до потрапляння у зону вильоту. Щоб уникнути цієї неприємності, керкрадцям потрібно обов’язково перемагати Гронінген, який є міцним середняком Ередивізі. «Біло-зелена армія» не може відсвяткувати перемогу вже впродовж 7-ми матчів поспіль, переважну більшість з цих зустрічей завершивши унічию. В особистих поєдинках кількох минулих років значно кращі результати демонстрував Гронінген. Чи обіграє «біло-зелена армія» знову зручного суперника?

12. Гамбург – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 24 тур

Гамбург докладає усіх зусиль, щоб уникнути прощання з першою Бундеслігою за підсумками сезону. Так в 5-ти попередніх турах «динозаври» зазнали тільки однієї поразки, а тиждень тому впоралися на власному полі з міцною Гертою. Але й менхенгладбахській Борусії нарешті вдалося знайти свою гру. «Жеребці» виграли 5 з 6-ти останніх матчів чемпіонату, піднявшись у середину турнірної таблиці. Чи зуміє Гамбург пригальмувати учасника єврокубків від Німеччини?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 12 березня.

Ми у Viber!