0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 661 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Сталь, Україна, 21 тур

Після зимової перерви Чорноморець продовжує дивувати стабільністю. У своєму першому в 2016-му році матчі одесити мінімально здолали вдома Карпати – 1:0, а в попередньому турі – вирвали нічию у виїзному протистоянні із Дніпром – 1:1. Тепер на «моряків» очікує домашня дуель зі Сталлю. У зустрічі першого кола в Кам’янскьому Чорноморцю вдалося перемогти – 2:1. Чи здатні «сталевари» на реванш?

2. Олімпік – Ворскла, Україна, 21 тур

Безвиграшна серія Олімпіка затягнулася. Донеччани не можуть перемогти ось уже 4-ри матчі поспіль – 3 нічиї та поразка. Втім, у домашньому протистоянні з Ворсклою підопічні Романа Санжара спробують покінчити з невдачами. Чи погодяться на це полтавчани, які після 2-ох поразок поспіль, схоже, остаточно втратили шанси на місце в зоні єврокубків?

3. Герта – Борусія Дортмунд, Німеччина, 24 тур

Дортмундська Борусія на ходу. У 7-ми матчах БундесЛіги після зимової перерви «бджоли» здобули 5-ть перемог, а кілька днів тому, ефектно розтрощивши Бенфіку, підопічні Томаса Тухеля вийшли у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Тепер на дортмундців очікує вояж до Берліна і поєдинок проти міцної Герти. Який прийом влаштує Борусії «стара дама»?

4. Фрайбург – Хоффенхайм, Німеччина, 24 тур

Хоффенхайм впевнено рухається до мети, якою є місце в топ-четвірці. Набравши 7 очок у 3-ох попередніх турах, «селяни» окупували 4-ту сходинку, відірвавшись від найближчого переслідувача вже на 4 пункти. Тепер на них очікує виїзна дуель проти непоступливого Фрайбурга. Що цікаво, у 4-ох з 5-ти попередніх матчів між цими опонентами була зафіксована нічия. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

5. Дармштадт – Майнц, Німеччина, 24 тур

Після сенсаційної перемоги над дортмундською Борусією здавалося, що у Дармшатдта з’явився шанс врятуватися від вильоту, однак після того сталося 3 поразки поспіль і, схоже, тепер аутсайдер остаточно приречений. До рятівної позиції – 11 очок, відіграти які буде дуже не просто. На що очікувати від Дармштадта у домашній дуелі проти Майнца, який, схоже, виходить на пік форми?

6. Інгольштадт – Кельн, Німеччина, 24 тур

Інгольштадт з останніх сил намагається уникнути пониження в класі, але шансів у команди, відверто, не багато. Втім, перемога в домашній дуелі проти Кельна може подарувати «чорним» нову надію. І такий сценарій, треба визнати, чимось фантастичним не виглядає аж ніяк. «Козли» розгубили форму і лише 1 очко, яке вони набрали в 4-ох останніх турах, засвідчує, що шанси в Інгольштадта неодмінно будуть. Чи вдасться господарям ними скористатись?

7. Евертон – Вест Бромвіч, Англія, 28 тур

Евертон після виїзної поразки від Тоттенхема, яка перервала 9-матчеву безпрограшну серію «ірисок», прийматиме вдома Вест Бромвіч. Мерсисайдці – фаворити зустрічі, однак в протистояннях між цими суперниками ось уже 7 матчів поспіль команда-господар перемогти не може. Чи варто очікувати на продовження цієї тенденції?

8. Борнмут – Вест Хем, Англія, 28 тур

Неприємності Борнмута продовжуються. «Вишні» не можуть перемогти ось уже 8 матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Втім, у попередньому турі команді Едді Хау вдалося не програти на виїзді Манчестер Юнайтед і це, безперечно, хороший знак. Чи все ж Вест Хем продовжить кризу Борнмута?

9. Халл Сіті – Суонсі, Англія, 28 тур

Якщо Халл ще хоче врятуватися від вильоту, починати потрібно негайно. Лише 3 очки в протистоянні із Суонсі подарують «тиграм» надію на спасіння. Втім, «лебеді», які лише зовсім нещодавно залишили зону вильоту, на такий сценарій навряд чи погодяться. Більше того, «валлійці» спробують перемогти, остаточно поховавши надії Халла на порятунок. На що поставити в дуелі конкурентів за виживання?

10. Монпельє – Нант, Франція, 29 тур

У нинішньому сезоні Монпельє та Нант зустрічалися вже двічі. І в обох випадках сильнішими були «канарки», які спершу подужали «еро» в Кубку ліги, а потім – і в матчі чемпіонату. Обидві перемоги сталися на полі Нанта. Чи вдасться «палладінам» взяти реванш за ті невдачі вже в рідних стінах?

11. Нансі – Лілль, Франція, 29 тур

Криза Нансі продовжується і, схоже, лише набирає обертів. «Колючки» не те що перемогти, а забити в Лізі 1 не можуть ось уже 6-ть матчів поспіль, набравши за цей час лише 1 очко. Як наслідок, команда опинилась впритул із зоною вильоту. Чи потрапить туди Нансі після дуелі із Ліллем, чи все ж «колючки» покінчать з невдачами?

12. Дженоа – Сампдорія, Італія, 28 тур

Пристрасне генуезьке дербі! У матчі першого кола перемогла Сампдорія – 2:1. Фаворитами «блакитно-білі» виглядають і зараз. Хоча б з огляду на те, що вони не знають гіркоти поразок ось уже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи вдасться «грифонам» перервати безпрограшну серію своїх сусідів і заодно помститись їм за фіаско в першому колі?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 11-ого березня.


Ми у Viber!