0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 660 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ростов – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Уже зараз Ростов заслужив звання одного з найбільших відкриттів нинішнього єврокубкового сезону. У Лізі чемпіонів «жовто-сині» встигли вибити з турніру бельгійський Андерлехт, нідерландський Аякс та обіграти німецьку Баварію. Тепер на росіян очікує побачення з одним із головних фаворитів Ліги Європи – Манчестер Юнайтедом. «Червоні дияволи» виграли 4 попередні матчі цього турніру, не пропустивши в них жодного м’яча. Чи продовжать підопічні Жозе Моуріньо переможну ходу в Ростові?

2. Копенгаген – Аякс, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Як Копенгаген, так і Аякс розпочинали нинішній сезон у Лізі чемпіонів. Більш вдалі результати там продемонстрували «леви», які програли тільки один матч групового турніру з 6-ти, але все одно фінішували лише 3-ми. А от нідерландці з головного єврокубка вилетіли дуже швидко, а вже після цього видали серію з 8-ми матчів без поразок в Лізі Європи. Нинішні суперники двічі раніше зустрічалися між собою на євроарені і кожного разу далі проходили данці. Чи реваншується Аякс за колишні невдачі?

3. АПОЄЛ – Андерлехт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Успішні виступи в Лізі Європи АПОЄЛ продовжує винятково завдяки переконливим результатам в домашніх матчах. Кіпріоти виграли усі 4 свої поєдинки в рідних стінах, а в минулому раунді змагань пройшли непоступливий іспанський Атлетик з Більбао. Пригальмувати легенду» спробує Андерлехт. Бельгійцям також є чим пишатися, адже в 1/16 фіналу «пурпурово-білі» за сумою 2-х матчів виявилися сильнішими за російський Зеніт. Чи допоможе свій стадіон АПОЄЛу відсвяткувати перемогу і цього разу?

4. Ліон – Рома, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Ліон знаходиться на ходу. У 2-х матчах попереднього раунду Ліги Європи «ткачі» надіслали одразу 11 голів у ворота нідерландського АЗ Алкмаара. Розвинути свій успіх французи спробують у зустрічі з одним із лідерів італійського футболу – Ромою. «Вовки» переживають не найкращі часи, про що свідчать 3 поразки в 4-х попередніх матчах римлян у всіх турнірах. Однак до Ліону підопічні Лучано Спаллетті вирушають з надією перервати смугу невдач. На що розраховувати Ромі у Франції?

5. Шальке – Борусія (Менхенгладбах), Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Лише минулої суботи ці команди зустрічалися між собою в рамках Бундесліги, зараз же вони змагатимуться уже за путівку до 1/4 фіналу Ліги Європи. Шальке виглядає не найкращим чином, залишаючись без перемог вже впродовж 5-ти матчів різних турнірів. У зовсім іншому психологічному стані знаходиться менхенгладбахська Борусія. «Жеребці» виграли 4 поєдинки поспіль, а в попередній стадії Ліги Європи обіграли італійську Фіорентину. Чим завершиться протистояння 2-х німецьких клубів?

6. Сельта – Краснодар, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Поступившись донецькому Шахтареві на власному полі в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи, Сельта не припинила боротьби, за що й отримала винагороду. В Україні «кельти» зуміли не просто відігратися, але й здолати «помаранчево-чорних» в додатковий час. Тепер «небесні» зустрінуться з Краснодаром. «Бики» прогресують з року в рік, тож нинішній вихід до 1/8 фіналу – найбільше єврокубкове досягнення в історії «чорно-зелених». Чи встоять росіяни під натиском Сельти?

7. Олімпіакос – Бешикташ, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

На попередній стадії змагань Олімпіакос виявився сильнішим за турецький Османлиспор. Тепер же на «червоно-білих» очікує побачення з іншим, більш досвідченим представником цієї країни – Бешикташем. «Чорні орли» можуть похвалитися серією з 5-ти перемог поспіль у різних змаганнях. В тому числі, двічі здолали вони і ізраїльській Хапоель з Беєр-Шеви в 1/16 фіналу Ліги Європи. Чи під силу Олімпіакосу впоратися з суперником, який нині виглядає дуже сильно?

8. Гент – Генк, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Вибравшись із досить непростої групи Ліги Європи, Гент продовжив тішити власних прихильників і у плей-офф турніру. Так в 1/16 фіналу «буйволи» здивували багатьох, вибивши зі змагань англійський Тоттенхем. Здавалося б, після цього успіху земляки з Генка – суперник не настільки грізний. Але й «шахтарі» свою головну ставку в сезоні зробили на вдалий виступ в єврокубках. Стартувавши у Лізі Європи ще з 2-го відбірного раунду, вони дісталися вже 1/8 фіналу. На що поставити у цій дуелі?

9. Газелек – Труа, Франція, Ліга 2, 29 тур

Перебування Газелека в Лізі 1 виявилося нетривалим. Повернувшись до 2-го за силою французького дивізіону, представники Аяччо перетворилися на звичайного середняка без особливих амбіцій. Так в 7-ми попередніх турах вони виграли тільки одного разу. Вилетів з еліти за підсумками минулого сезону і Труа. От тільки «темно-сині» мріють якомога швидше туди повернутися. Команда знаходиться на відстані усього 2-х очок від трійки лідерів. Чи допоможе вища мотивація здобути Труа перемогу?

10. Ньор – Валансьєн, Франція, Ліга 2, 29 тур

Впродовж усього нинішнього сезону Ньор намагається вирішити проблеми, які команда сама собі періодично створює. Нині «замшеві» переживають черговий спад, зазнавши 3-х поразок в 4-х попередніх матчах усіх змагань. Зовсім не вражає останнім часом і Валенсьєн. Щоправда, минулого понеділка «червоно-білі» таки впоралися з непоступливим Страсбургом на власному полі, перервавши тим самим свою 7-матчеву безвиграшну серію в Лізі 2. Як зіграють між собою команди з нижньої частини таблиці?

11. Лаваль – Осер, Франція, Ліга 2, 29 тур

Лаваль підтримує реноме наймиролюбнішої команди Ліги 2. Так в 7-ми попередніх турах «помаранчево-білі» одразу 5 разів зіграли унічию. А от не перемагав клуб дуже давно, тож і знаходиться на передостанньому місці турнірної таблиці. Не менші проблеми переживає і Осер. Не так давно здавалося, що «бургундцям» нарешті вдалося подолати труднощі, але 2 поразки поспіль в чемпіонаті знову відкинули їх в самий низ турнірної таблиці. Чи визначать суперники сильнішого в битві аутсайдерів?

12. Тур – Орлеан, Франція, Ліга 2, 29 тур

У новому році Тур продовжує залишатися без перемог. Безвиграшна серія «блакитно-чорно-білих» склала 9 матчів, після чого команда скотилася на останнє місце таблиці. Втім, врятуватися від пониження в класі шанси у Тура ще залишаються. Для початку потрібно перемагати Орлеан. Не так давно «жовто-червоні» також знаходилися в компанії головних аутсайдерів, але вигравши 5 з 7-ми попередніх поєдинків, значно покращили власне становище. Чи обіграє Орлеан найгіршу на сьогодні команду Ліги 2?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 9 березня.


Ми у Viber!