0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 659 тиражу

До Вашої уваги анонс 659 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – ПСЖ, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перед першим побаченням команд у Парижі Барселона виглядала фаворитом як цього протистояння, так і всього сезону Ліги чемпіонів. Утім, ПСЖ вдалося приголомшити зіркових каталонців, відправивши в їхні ворота 4-ри м’ячі без відповіді. Що цікаво, після таких фіаско ще жодна команда в історії головного євротурніру не проходила далі. Чи до снаги «блаугранас» здійснити героїчний камбек, помстившись парижанам за розгром у першій зустрічі?

2. Арсенал – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Два тижні тому в Мюнхені Арсенал зміг гідно протистояти Баварії лише в першому таймі, який завершився внічию – 1:1. Здавалося, у «канонірів» нарешті з’явився шанс подолати німецький бар’єр, однак після перерви лондонці отримали одразу 4-ри м’ячі у власні ворота. Поразка 1:5 залишає підопічним Арсена Венгера мінімум шансів на продовження боротьби, однак і наставник Арсеналу, і його гравці заявили, що битимуться до останнього. Чи вдасться господарям «Емірейтс» здивувати чемпіона Німеччини?

3. Наполі – Реал Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Поразка 1:3 у Мадриді залишає Наполі мінімальні шанси на продовження боротьби, однак в одному можна не сумніватися – на рідному «Сан Паоло» команда Мауріціо Саррі продемонструє увесь свій максимум, аби здивувати «вершкових». Але чи вистачить цього, аби перемогти за сумою 2-ох матчів та пройти далі?

4. Ростов – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

У цій парі абсолютним фаворитом виглядає Манчестер Юнайтед, якому чимало фахівців пророкують перемогу в Лізі Європи. Втім, Ростов неодмінно спробує дати бій англійському гранду. Тим більше, що в нинішньому сезоні «синьо-жовті» вже підносили сюрпризи – як то домашня «вікторія» в протистоянні із Баварією. Чи здатен Ростов на ще одну сенсацію?

5. Копенгаген – Аякс, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Вперше і востаннє Копенгаген та Аякс зустрічалися 11-ть років тому і було це в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Тоді суперники обмінялися виїзними перемогами, а далі несподівано пройшли данці, які забили на гол більше. Піднести сюрприз «вовки» готові і цього разу, але чи погодяться на це підопічні Петера Боша?

6. АПОЕЛ – Андерлехт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

На попередній стадії турніру АПОЕЛ та Андерлехт стали одними з головних ньюзмейкерів, адже пройшли суперників, які вважалися фаворитами. Кіпріоти були сильнішими за іспанський Атлетик Більбао, а бельгійці зняли скальп з російського Зеніту. Тепер обидві команди зустрінуться в 1/8 фіналу і їхні шанси виглядають як приблизно рівні. Хто отримає перевагу після першого побачення в Нікосії?

7. Ліон – Рома, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

У протистоянні Ліона та Роми фаворитами виглядають «вовки». Втім, підтвердити цей статус римлянам, вочевидь, буде дуже не просто. І причина тому – божевільна форма «ткачів» на власному полі. Вдома Ліон виграв 4-ри останні матчі із загальним рахунком 20:3, забиваючи в середньому по 5 м’ячів за гру. Чи вдасться підопічним Бруно Женезіо так само ефективно відіграти і проти Роми?

8. Шальке – Борусія Менхенгладбах, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Інтригуюча німецька дуель обіцяє стати справжньою окрасою 1/8 фіналу Ліги Європи. Лише кілька днів тому команди зустрічалися у Менхенгладбасі в матчі БундесЛіги і тоді перемогла Борусія – 4:2. Тепер суперники зіграють вже в Гельзенкірхені і тут, зважаючи на господарський статус, фаворитом буде вже Шальке. Тим більше, що 2 останні домашні матчі проти «жеребців» «плути» виграли. Чи вдасться їм втретє поспіль покласти Гладбах на лопатки на власному полі?

9. Сельта – Краснодар, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Сельта після дещо сенсаційної перемоги в Харкові та проходу Шахтаря тепер поміряється силами з російським Краснодаром. Команда з Віго – фаворит протистояння і в рідних стінах, безперечно, спробує підтвердити цей високий статус. Але що на це скажуть гості з Росії, які також не проти зіграти у чвертьфіналі Ліги Європи?

10. Олімпіакос – Бешикташ, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

Протистояння Олімпіакоса та Бешикташа обіцяє стати найгарячішим і найзапеклішим з усіх пар 1/8 фіналу Ліги Європи. І справа  тут… у політиці, адже Греція та Туреччина вже давно конфліктують через питання приналежності Північного Кіпру і це, безумовно, віддзеркалюється на відносинах грецьких та турецьких клубів. На що очікувати від першого побачення команд, яке відбудеться у Піреях?

11. Гент – Генк, Ліга Європи, 1/8 фіналу, перший матч

У чемпіонаті Бельгії справи Гента та Генка йдуть далеко не кращим чином. Обидві команди вже давно втратили статус претендентів на титул і змагаються лише за потрапляння в топ-шістку. Причина тому – вкрай незадовільні результати на виїзді, де і одні, і інші програли більшість своїх матчів. Чи варто очікувати на продовження цієї тенденції в їх очній дуелі в Лізі Європи?

12. Рединг – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 36 тур

Ньюкасл надзвичайно близький до повернення в Прем’єр-Лігу. За 11-ть турів до завершення сезону в Чемпіоншипі «сороки» впевнено окупували 1-ше місце, на 5 очок випереджаючи найближчого переслідувача. Про вихід в еліту мріє і Рединг. Щоправда, потрапити туди «роялс», вочевидь, зможуть лише через сито плей-офф. Чи вдасться Редингу подужати потужний Ньюкасл і тим самим перервати 10-матчеву безпрограшну серію команди Рафаеля Бенітеса?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 7-ого березня.


Ми у Viber!