0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 658 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Олександрія, Україна, 20 тур

Здобувши усього 2 перемоги у 18-ти турах нинішнього чемпіонату, Карпати продовжують безнадійно посідати останнє місце турнірної таблиці. Невдало львів’яни розпочали і нинішній календарний рік, поступившись в гостях Чорноморцю. Тепер «зелено-білі» поміряються силами з Олександрією, яка ставить перед собою амбітне завдання 2-ий рік поспіль здобути путівку до Ліги Європи. Тиждень тому «олені» розгромили іншого аутсайдера – Волинь. Чи впораються вони і з Карпатами?

2. Ворскла – Зоря, Україна, 20 тур

Хоча Ворскла й справила дуже приємне враження у виїзній грі минулого туру проти Шахтаря, все ж полтавчани мінімально поступилися лідеру чемпіонату. Тепер від заповітного 6-го місця «зелено-білих» відділяє вже 3 очки. Повернутися в боротьбу за вихід до верхнього плей-офф підопічні Василя Сачка зможуть лише в разі перемоги над Зорею. Луганчани виграли тільки один матч чемпіонату з останніх 6-ти, але продовжують знаходитися на 3-му місці. Чим завершиться протистояння в Полтаві?

3. Сталь – Зірка, Україна, 20 тур

Після 4-х поразок поспіль, Сталі нарешті пощастило взяти турнірне очко. Сталося це у виїзній зустрічі із Олімпіком. У кам’янців не залишилося навіть теоретичних шансів позмагатися за першу 6-ку, тож на 2-му етапі вони змагатимуться за збереження прописки у еліті. Та ж сама доля, швидше за все, очікує і на Зірку. Завдяки серії з 3-х матчів без поразок «червоно-жовті» зуміли відірватися від Сталі на 4 очки. Чи вдасться «сталеварам» перемогти вперше з початку листопада минулого року?

4. Аталанта – Фіорентина, Італія, 27 тур

Прогрес Аталанти за останні тижні – очевидний. У 6-ти попередніх турах бергамці втратили тільки 2 очки і тепер знаходяться на відстані усього однієї перемоги від зони Ліги чемпіонів. Продовжити свою переможну ходу «чорно-сині» спробують у зустрічі зі значно менш стабільною Фіорентиною, що ніяк не може вибратися із середини турнірної таблиці. От тільки «фіалки» - надзвичайно незручний суперник для Аталанти, яка програла 9 з 10-ти попередніх зустрічей флорентійцям. Як буде цього разу?

5. Кальярі – Інтер, Італія, 27 тур

Безвиграшна серія Кальярі тривалістю у 5 матчів підійшла до завершення. В минулому турі «червоно-сині» обіграли в гостях одного з головних аутсайдерів – Кротоне, зупинивши тим самим власне падіння. Але нинішній суперник «острів’ян» - значно серйозніший. Інтер нині виглядає вже далеко не так яскраво, як на початку року. Приміром, тиждень тому підопічні Стефано Піолі поступилися вдома Ромі. В першому колі нинішнього чемпіонату Кальярі переміг Інтер в гостях. Чи зуміють «змії» реваншуватися?

6. Емполі – Дженоа, Італія, 27 тур

Лідери Серії «А» виявилися надто серйозними опонентами для Емполі. У зустрічах з Інтером, Лаціо та Ювентусом «сині» не спромоглися здобути жодного очка, значно погіршивши власне становище. Тепер від зони вильоту команду відділяє 7 очок, що не так вже й багато. Ще більші проблеми нині переживає Дженоа. «Грифонам» не вдається виграти вже впродовж 10-ти матчів чемпіонату поспіль, внаслідок чого команда стрімко падає донизу. Чи повернеться Емполі на шлях перемог, обігравши генуезців?

7. Болонья – Лаціо, Італія, 27 тур

Болонья переживає далеко не найкращі часи. «Червоно-сині» не знають радості перемог вже більше місяця, здобувши в 6-ти попередніх турах усього 2 очки. Звісно, боротьба за виживання підопічним Роберто Донадоні вже наряд чи загрожує, але прихильники клубу вочевидь залишаються розчарованими. У зовсім іншому психологічному стані знаходиться Лаціо. Римляни здобули низку важливих перемог, знову повернувшись в боротьбу за високі позиції. Чи знайде Болонья в собі сили дати справжній бій «орлам»?

8. Гамбург – Герта, Німеччина, 23 тур

Видавши серію успішних поєдинків у першій половині лютого, Гамбург зробив серйозну спробу врятуватися від пониження в класі. Але нищівна поразка 0:8 від Баварії стала справжнім холодним душем для «динозаврів». Нині «чорно-сині» знаходяться у зоні перехідних матчів, а їх наступним суперником стане непоступлива Герта, яка змагається за одне з місць у Лізі чемпіонів. У 2-х попередніх турах берлінці здобули 4 очки. На що поставити у цьому протистоянні?

9. Тулуза – Лілль, Франція, 28 тур

Серйозний спад, який Тулуза переживала на початку нинішнього року – лишився позаду. Нині «фіолетово-білі» можуть похвалитися серією з 5-ти матчів без поразок. І хоча унічию за цей час команда грала частіше, ніж перемагала, в середині турнірної таблиці закріпитися їй  вдалося. А от Ліллю, який ще рік тому боровся за найвищі місця, нині не позаздриш. «Доги» програли 4 з 5-ти попередніх матчів Ліги 1 і опинилися в небезпечній близькості від зони вильоту. Чи вдасться «червоно-синьо-білим» зачепитися за очки в Тулузі?

10. Неймеген – Хераклес, Нідерланди, 25 тур

Місяць тому Неймеген неначе підмінили. Несподівано для багатьох до цього боєздатний колектив перетворився на проблемну команду, яка програє вже 5-ий свій матч поспіль. Якщо найближчим часом «червоно-зелено-чорні» не повернуть втрачену форму – на них очікує не надто приємна боротьба за виживання. Усього на 3 очки попереду Неймегена знаходиться Хераклес. В останніх 4-х турах футболісти з Алмело поступилися тільки Аяксу тиждень тому. Чи зуміє Неймеген уникнути подальшого падіння, обігравши Херкалес?

11. Рапід (Відень) – Зальцбург, Австрія, 24 тур

У новому році віденському Рапіду поки ніяк не вдається здобути свою першу перемогу в рамках Бундесліги. От і в минулому турі срібний призер попереднього сезону поступився Вольфсбергеру, остаточно перетворившись на звичайного середняка. Інша річ – Зальцбург. «Бики» виграли 7 попередніх матчів чемпіонату і зовсім не проти оформити черговий чемпіонський титул. Однак розслаблятися Зальцбургу ще зарано: головний конкурент – Альтах – й надалі дихає в спину. Чи продовжать «бики» колекціонувати перемоги?

12. Краснодар – Спартак (Москва), Росія, 18 тур

У нинішньому сезоні Краснодар значно більшу увагу приділяє успішним виступам у єврокубках, ніж боротьбі в Прем’єр-лізі. Що ж стосується національного чемпіонату, то тут «містяни» виглядають не надто стабільно, вигравши тільки 2 матчі з 6-ти попередніх. А от московський Спартак може вперше після 17-річної перерви стати чемпіоном Росії. «Червоно-білі» відмінно провели перше коло і на 5 очок випереджають найближчого переслідувача. Чим завершиться перший офіційний матч московського Спартака в 2017-му році?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.25 неділі, 5 березня.


Ми у Viber!