0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 657 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Чорноморець, Україна, 20 тур

У першому колі чемпіонату Чорморець залишив надзвичайно приємне враження, перетворившись на міцного середняка УПЛ. Достатньо вдало одесити стартували і після зимової перерви, коли в рідних стінах подужали львівські Карпати. Тепер на «моряків» очікує виїзна дуель проти Дніпра. Два останні матчі між цими опонентами завершувались нульовим миром. На що очікувати від команд цього разу?

2. ЦСКА Москва – Зеніт, Росія, 18 тур

Після сенсаційного вильоту з Ліги Європи Зеніт налаштований зосередитись на чемпіонській гонці в російській Прем’єр-Лізі і, попри прогнози скептиків, таки випередити Спартак у боротьбі за «золото». Втім, ті ж цілі ставить перед собою і ЦСКА, а багато що в долі команд залежатиме від результату їх очної дуелі. Матч першого кола в Санкт-Петербурзі завершився внічию – 1:1. Чи вдасться суперникам визначити сильнішого цього разу?

3. Рома – Наполі, Італія, 27 тур

Ще один момент істини для Роми. Тиждень тому в Мілані «вовки» ефектно розправились з Інтером – 3:1, заявивши про свої амбіції наздогнати Ювентус у гонці за «скудетто». Тепер на римлян очікує не менш складний суперник – Наполі. «Партенопеї» дещо збавили темп і 2 поспіль поразки, які пережила команда Мауріціо Саррі, вказують, що у неаполітанців є проблеми. Чи вдасться їх вирішити на «Стадіо Олімпіко», чи все ж Рома підтвердить статус фаворита зустрічі?

4. Ліверпуль – Арсенал, Англія, 27 тур

Ще місяць тому Ліверпуль та Арсенал були серед претендентів на чемпіонство, проте невдачі в останніх турах змусили і одних, і інших зосередитися на більш прозаїчних задачах – як то місце в топ-четвірці АПЛ. В очній дуелі на «Енфілді» фаворитами виглядають мерсисайдці, які гратимуть на рідній арені і матимуть шалену підтримку власних уболівальників. До того ж, «червоні» в нинішньому сезоні мають прекрасні результати в протистояннях із грандами англійської першості. Приміром, у матчі першого кола на «Емірейтс» команда Юргена Клоппа ефектно приголомшила лондонців – 4:3. Чи вдасться Ліверпулю знову подужати Арсенал?

5. Уотфорд – Саутгемптон, Англія, 27 тур

Минулої неділі Саутгемптон зазнав болючої поразки у фіналі Кубка англійської Ліги від Манчестер Юнайтед – 2:3, втративши тим самим унікальну нагоду виграти такий довгоочікуваний трофей. Тепер «святим» залишається дограти сезон в АПЛ, де команді ні єврокубки не світять, ні боротьба за виживання не загрожує. Чи стане відсутність турнірної мотивації у гостей додатковою перевагою Уотфорда?

6. Лестер – Халл Сіті, Англія, 27 тур

Звільнення Клаудіо Раньєрі, схоже, пішло Лестеру на користь. У матчі попереднього туру «лиси» несподівано легко розправились вдома із Ліверпулем – 3:1, тож тепер у хорошому настрої мандрують до Халла. Втім, очікувати на радушний прийом від «тигрів» все ще діючому чемпіону Англії навряд чи варто. Господарі зустрічі нині на ходу і, безперечно, докладуть максимум зусиль, аби засмутити Лестер. Чим завершиться побачення конкурентів у боротьбі за виживання?

7. Хаддерсфілд – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 35 тур

Посеред тижня Хаддерсфілд, розгромно поступившись на виїзді Манчестер Сіті – 1:5, вилетів з Кубка Англії, однак посипати голову попелом «тер’єрам» ніколи. Попереду – надважливий поєдинок Чемпіоншипу проти Ньюкасла. Щоб претендувати на пряму путівку в АПЛ, господарям потрібно обов’язково перемагати. Та чи погодяться з цим «сороки», чия безпрограшна серію в чемпіонаті триває вже 9-ть турів поспіль?

8. Шеффілд Уенсдей – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 35 тур

Момент істини для Норвіча. Аби продовжити боротьбу за потрапляння в зону плей-офф та вихід в АПЛ, «канаркам» потрібно брати 3 очки у виїзному протистоянні із Шеффілд Уейнсдей. Інакше шанси на місце в топ-шістці впадуть до мінімуму. Чи вдасться Норвічу продовжити спад Шеффілд Уенсдей, завдавши супернику вже 3-ої поразки поспіль?

9. Борусія М. – Шальке, Німеччина, 23 тур

Під орудою Дітера Хеккінга менхенгладбаська Борусія повернула колишню форму і нині знову є серйозною силою за мірками БундесЛіги. Минулого тижня «жеребці» ефектно пройшли Фіорентину в 1/16 фіналу Ліги Європи, а кілька днів тому, подужавши на виїзді Гамбург, стали учасниками півфіналу Кубка Німеччини. Налагоджуються справи Гладбаха і в чемпіонаті, де в 5-ти попередніх турах Борусія здобула 4-ри перемоги. Чи вдасться Гладбаху помститися Шальке за принизливу поразку в першому колі, коли у воротах «жеребців» побувало 4-ри м’ячі без відповіді?

10.  Майнц – Вольфсбург, Німеччина, 23 тур

Негаразди Вольфсбурга продовжується. Після зимової перерви у 6-ти матчах БундесЛіги «вовки» здобули лише 2 перемоги, а ось поразок було одразу 4-ри. Після останньої невдачі в зустрічі проти Вердера боси клубу відправили у відставку Валер’єна Ісмаеля, а рятувати «вовків» від вильоту буде голландець Андріс Йонкер. Цей фахівець працював на різних посадах у багатьох топ-клубах Європи, але саме робота з Вольфсбургом стане для нього першим серйозним досвідом як головного тренера команди. Чи вдасться Майнцу зіпсувати дебют Йонкера?      

11.  Метц – Ренн, Франція, 28 тур

У попередньому турі Ренн, здолавши вдома кризовий Лор’ян, нарешті перервав 10-матчеву безвиграшну серію в Лізі 1. Попереду у бретонців – виїзна дуель проти Метца. І легко гостям точно не буде, адже команда господарів веде відчайдушну боротьбу за виживання і, безперечно, налаштована продемонструвати увесь свій максимум, аби напрацювати на очки. На що поставити в цьому протистоянні? 

12.  Монпельє – Генгам, Франція, 28 тур

Ще кілька місяців том Генгам був реальним претендентом на місце в зоні єврокубків, однак лише одна перемога в 9-ти попередніх турах звела всі зусилля «червоно-чорних» нанівець. Тепер Генгам – не більше, ніж звичайний середняк Ліги 1, а попереду – побачення з Монпельє, яке розмітилося по сусідству в турнірній таблиці. На що поставити в протистоянні команд, яким ні єврокубки, ні боротьба за виживання вже не загрожують?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 4-ого березня.


Ми у Viber!