0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 656 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лаціо – Рома, Кубок Італії, 1/2 фіналу, перший матч

Здолавши уже кількох серйозних суперників, в тому числі – і Інтер в 1/4 фіналу, Лаціо небезпідставно розраховує поборотися за Кубок Італії. Але для цього «орлам» спершу потрібно обіграти своїх земляків із Роми. Для «вовків» «біло-блакитні» стануть першим серйозним опонентом в нинішньому кубковому сезоні. Можна передбачити, що більш свіжішим виглядатиме Лаціо, адже Рома окрім внутрішніх змагань виступає ще й у Лізі Європи. Чим завершиться римське дербі?

2. Гамбург – Борусія (Менхенгладбах), Кубок Німеччини, 1/4 фіналу

Серія Гамбурга з 4-х матчів без поразок в різних турнірах підійшла до завершення. Сталося це минулих вихідних, коли «динозаври» в рамках Бундесліги зазнали нищівної поразки від Баварії – 0:8. Реабілітуватися за те приниження Гамбург спробує в домашній зустрічі проти менхенгладбахської Борусії. Тиждень тому «жеребці» здивували багатьох. Обігравши в гостях італійську Фіорентину після домашньої поразки, вони продовжили свої виступи в єврокубках. Хто потрапить до півфіналу Кубка Німеччини?

3. Марсель – Монако, Кубок Франції, 1/8 фіналу

Рік тому Марсель дістався фіналу Кубка Франції, лише там поступившись ПСЖ. Не гірше «провансальці» розраховують виступити і цього разу. Про серйозність намірів «біло-блакитних» свідчить їх перемога над Ліоном в додатковий час у 1/16-ій фіналу. Але й лідер Ліги 1 Монако має аж ніяк не менші амбіції. Та й з Марселем монегаски останнім часом грають успішно, вже двічі розгромивши «біло-блакитних» в нинішньому чемпіонаті. Чи візьмуть «провансальці» реванш у Монако за нещодавні невдачі?

4. Малага – Бетис, Іспанія, 25 тур

Малага продовжує переживати складні часи. Не так давно «анчоуси» здобули першу перемогу за останні 10 турів, але раділи вони цьому успіхові недовго. Вже минулої суботи підопічні Марсело Ромеро розгромно поступилися Ейбару, тож до виходу з кризи їм іще далеко. Усього 2-ма очками «анчоусам» поступається такий же проблемний Бетис. Так в попередніх 6-ти турах «біло-зелені» здобули тільки 3 очки. Крім того, севільці програли 6 останніх виїзних матчів усіх змагань. Чи перервуть вони настільки невдалу серію?

5. Осасуна – Вільярреал, Іспанія, 25 тур

З кожним наступним туром шанси Осасуни на збереження місця у Прімері на прийдешній сезон стають усе більш примарними. У 24-х зустрічах нинішнього чемпіонату «червоні» спромоглися здобути усього одну перемогу і не можуть взяти очки вже впродовж 4-х турів. Важко буде головному аутсайдеру і у зустрічі з Вільярреалом. «Жовта субмарина» веде боротьбу за позиції в зоні Ліги Європи, тож не має права на осічку в Памплоні. Чи вдасться кастельонцям здобути максимальний результат?

6. Сельта – Еспаньол, Іспанія, 25 тур

У Віго сподіваються, що прохід українського Шахтаря в Лізі Європи надихне «кельтів» на нові звершення у в Прімері, де Сельта поки знаходиться в середині таблиці. Підопічні Едуардо Беріццо ввжаються типовою домашньою командою, яка на власному полі виграла 8 з 9-ти останніх матчів чемпіонату. Що стосується Еспаньола, то після 2-х поразок поспіль «папуги» повернулися на шлях перемог, обігравши Осасуну. Як зіграють між собою середняки, які ще не втратили усіх шансів піднятися вище?

7. Гранада – Алавес, Іспанія, 25 тур

Уже впродовж місяця Гранада чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Прогрес у грі «насрідів» спостерігається, однак із зони вильоту їм вибратися, як і раніше, поки ніяк не вдається. Цього разу Гранаді протистоятиме Алавес. Дебютант Прімери знаходиться в хорошій формі. «Славні» зазнали тільки однієї поразки в 10-ти попередніх матчах різних турнірів, що їм дозволило вийти до фіналу Кубка Іспанії та закріпитися в середині таблиці чемпіонату. На що розраховувати Алавесу в зовсім негостинній останнім часом Гранаді?

8. Брайтон – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Матч лідерів Чемпіоншипа, кожен з яких мріє напряму вийти до Прем’єр-ліги за підсумками сезону. До минулих вихідних турнірну таблицю очолював Ньюкасл, але «сороки» оступилися в домашній грі із Бристоль Сіті, після чого найвищу сходинку повернув собі Брайтон. Невеликий спад «чайок», схоже, лишився позаду, про що свідчать 2 поспіль перемоги команди без пропущених м’ячів. Чи під силу Брайтону втриматися на своїй нинішній позиції після дуелі з прямим конкурентом у боротьбі за підвищення в класі?

9. Вулверхемптон – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Вулверхемптону не позаздриш. Команда програє 5-ий свій матч поспіль, 4 з яких припали саме на Чемпіоншип. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – на «вовків» очікує важка та виснажлива боротьба за виживання, адже вже зараз від зони вильоту їх відділяє усього 4 очки. А от Хаддерсфілд знаходиться у блискучій формі. Серія з 6-ти перемог поспіль вивела «тер’єрів» на міцне 3-тє місці і лише в минулому турі Хаддерсфілд зіграв унічию. Чи вдасться Вулверхемптону зчепитися за очки в поєдинку з одним із лідерів?

10. Блекберн – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Вигравши лише один матч чемпіонату з попередніх 7-ми, Блекберн міцно застряг у зоні вильоту – на передостанньому місці. Звісно, шанси врятуватися від пониження у класі в команди ще є, але для цього перемагати потрібно частіше, ніж раз у місяць. Крок назад в порівнянні з попереднім сезоном зробив і Дербі. Якщо раніше «барани» знаходилися серед лідерів, то нині перетворилися на звичайного середняка Чемпіоншипа. Чи зуміє Блекберн здолати не надто мотивованого суперника?

11. Гамільтон – Абердин, Шотландія, 27 тур

Без особливих шансів поступившись Партик Тислу та Селтику в останніх турах, Гамільтон продовжує посідати останнє місце турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Відповідно, на «червоно-білих» на 2-му етапі змагань очікує складна боротьба за виживання. У значно кращому становищі знаходиться Абердин. У 2-х попередніх сезонах «червоні» ставали срібними призерами Прем’єр-ліги і зараз мають хороші шанси знову фінішувати одразу слідом за Селтіком. Чи здатен проблемний Гамільтон щось протиставити одному з лідерів?

12. Данді – Партик Тисл, Шотландія, 27 тур

Данді та Партик Тисл вже впродовж тривалого часу ведуть відчайдушну боротьбу між собою за путівку до верхнього плей-офф. Більш успішніше нині виглядають «темно-сині». Видавши серію з 4-х матчів без поразок, вони піднялися на заповітне 6-те місце таблиці і випереджають Партик Тисл на одне очко. Але футболісти з Глазго не збираються здаватися. У їх активі – 2 перемоги поспіль, тож тепер особиста зустріч з прямим конкурентом матиме принципове значення. Чим завершиться ця дуель?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 28 лютого.


Ми у Viber!