0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 655 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Атлетико Мадрид – Барселона, Іспанія, 24 тур

Посеред тижня Валенсія, яку в нинішньому сезоні не критикував лише лінивий, зробила Барселоні по-справжньому казковий подарунок. "Кажани" подужали вдома мадридський Реал, а «блаугранас» отримали реальний шанс наздогнати «вершкових» у чемпіонській гонці. Щоправда, лише перемога на «Вісенте Кальдерон» подарує каталонцям надію захистити титул. Чи до снаги Мессі та компанії взяти 3 очки у виїзному протистоянні із міцним Атлетико?

2. Вільяреал – Реал Мадрид, Іспанія, 24 тур

Услід за не простим і, як наслідок, програним вояжем до Валенсії на мадридський Реал очікує не менш складне випробування на «Ель Мадригал». Місцевий Вільяреал помалу вибирається з кризи, в яку потрапив на початку року і, безперечно, докладе максимум зусиль, аби продовжити свою безпрограшну серію в Прімері до 5-ти матчів. Не обіцяє легкого життя «вершковим» і статистика. З 4-ох останніх матчів проти «жовтої субмарини» мадридці виграли лише один. Чи вдасться команді Зінедіна Зідана підтвердити статус фаворита цього разу?

3. Спортинг Хіхон – Сельта, Іспанія, 24 тур

Нещодавня перемога над Леганесом подарувала Спортингу надію на порятунок від вильоту. І вже в своєму наступному матчі хіхонці були надзвичайно близькі до того, аби не програти мадридському Атлетико, але в кінцівці гри не витримали тиску і, як наслідок, були розгромлені – 1:4. Тепер на «смугастих» очікує домашнє побачення із непередбачуваною Сельтою, яка кілька днів тому героїчно вийшла в 1/8 фіналу Ліги Європи, подужавши в матчі-відповіді донецький Шахтар. Та перемога, безперечно, забрала у «небесних» чимало сил – як психологічних, так і фізичних. Чи скористається Спортинг втомою галісійців?

4. Інтер – Рома, Італія, 26 тур

Центральна подія туру в Серії «А». Інтер під орудою Стефано Піолі повернув собі статус топ-клубу Італії. Міланці, здобувши 9-ть перемог у 10-ти попередніх турах, нині знову в боротьбі за місце в зоні Ліги чемпіонів. Утім, втрата очок у зустрічі проти Роми зведе всі зусилля «змій» нанівець. А такий сценарій, треба визнати, виглядає цілком ймовірним. «Вовки» зараз на ходу і, безперечно, спробують взяти в Мілані повноцінні 3 очки, аби не відставати від Ювентуса в чемпіонській гонці. На що поставити у цьому протистоянні?

5. Сассуоло – Мілан, Італія, 26 тур

Мілан, схоже, подолав спад, в який команда потрапила наприкінці січня і нині знову готовий дивувати футбольну Італію. Щоправда, виїзна дуель проти Сассуоло легкою прогулянкою для підопічних Вінченцо Монтелли навряд чи стане. «Зелено-чорні» набрали прекрасний хід і від очок у протистоянні з Міланом точно не відмовляться. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

6. Дженоа – Болонья, Італія, 26 тур

Болонью продовжує лихоманити. Команда Роберто Донадонні не може перемогти ось уже 5-ть матчів поспіль, 4-ри останні з яких були програні. І перервати смугу невдач у Генуї гостям буде дуже не просто. Місцеві «грифони», традиційно, в рідних стінах виглядають надзвичайно переконливо і саме вони виглядають фаворитами зустрічі. Та чи вдасться Дженоа підтвердити цей високий статус на футбольному полі?

7. Кротоне – Кальярі, Італія, 26 тур

Шанси Кротоне врятуватися від вильоту тануть наче сніг під весняним сонцем. Воно й не дивно, адже в 14-ти попередніх турах «акули» зазнали 10-ти! поразок, а ось перемог було лише 2. Втім, втрачено ще не все і 3 очки в зустрічі проти Кальярі можуть повернути «піфагорійцям» надію. Чи вдасться Кротоне подужати сардинійців, у яких, схоже, почався спад?

8. Сетубал – Брага, Португалія, 23 тур

Брага переживає поки що найдовший спад у нинішньому сезоні. «Зброярі» у Прімейрі-Лізі не можуть виграти ось уже 5-ть турів поспіль – 3 поразки та 2 нічиї. Як наслідок, команда, фактично, втратила шанси на місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи вдасться «архієпископам» перервати смугу невдач у виїзній дуелі із впертим Сетубалом?

9. Насьонал – Фейренсе, Португалія, 23 тур

Неприємності Насьонала продовжуються. Команда з Мадейри не може перемогти в чемпіонаті ось уже 9-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Як наслідок, Насьонал опинився в зоні вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. Чи вдасться господарям покінчити з невдачами в домашній дуелі проти міцного та впертого  Фейренсе?

10. Фейеноорд – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 24 тур

Фейеноорд стрімко мчить до свого першого за останні 18-ть років чемпіонства. Переможна серія роттердамців нараховує вже 9-ть матчів і вони всерйоз налаштовані її продовжити. Втім, ПСВ спробує завадити планам господарів, адже для ейндховенців це, фактично, останній шанс повернутися в гонку за титул. Хто із суперників реалізує свої плани?

11. Інгольштадт – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 22 тур

Інгольштадт не полишає надій залишити зону вильоту, тому в домашній зустрічі проти Гладбаха спробує, як мінімум, не програти. Втім, «жеребцям» такі плани навряд чи сподобаються. Борусія під орудою Дітера Хеккінга повернула колишню форму і нині готова надолужити згаяне в першому колі. Чи до снаги аутсайдеру БундесЛіги подужати учасника 1/8 фіналу Ліги Європи?

12. Саутгемптон – Манчестер Юнайтед, Англія, Кубок ліги, фінал, нейтральне поле

У неділю в Англії буде розіграно перший в нинішньому сезоні трофей – у вирішальній битві за Кубок Ліги зійдуться Саутгемптон та Манчестер Юнайтед. Фаворитами поєдинку виглядають «червоні дияволи», однак «святі» прекрасно обізнані як протистояти манкуніанцям. У 4-ох останніх матчах між суперниками Саутгемптон здобув 2 перемоги і сталися вони в лігві Юнайтед. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 26-ого лютого.


Ми у Viber!