0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 654 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Динамо (Київ), Україна, 19 тур

Впродовж усієї осінньої частини нинішнього чемпіонату Зоря та київське Динамо вели між собою боротьбу за 2-ге місце турнірної таблиці, продовжують вони робити це і зараз. Наразі «біло-сині» випереджають луганчан на 3 очки, але усе може змінитися після особистого побачення клубів. В матчі першого кола «чорно-білі» дещо несподівано обіграли Динамо в Києві. А от в матчі Кубка України сильнішими були вже підопічні Сергія Реброва. Чим завершиться чергове побачення борців за медалі Прем’єр-ліги?

2. Олімпік – Сталь, Україна, 19 тур

Завершення осінньої частини чемпіонату видалося надзвичайно успішним для Олімпіка. Видавши серію з 5-ти матчів без поразок, донеччани міцно закріпилися на 5-му місці таблиці, але мають усі шанси піднятися і вище. А от Сталь наприкінці минулого року зазнала 4-х поразок поспіль, після чого провела зміни на тренерському містку. Відтепер командою з Кам’янського керуватиме добре відомий Леонід Кучук, який намагатиметься вивести «біло-синіх» з кризи. Чи під силу Сталі зупинити власне падіння?

3. Фрайбург – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 22 тур

Міцний середняк Бундесліги Фрайбург демонструє не надто стабільні результати. Але в останніх 2-х турах «червоно-чорні» виступили зовсім непогано, здобувши 4 очки. Тепер підопічні Крістіана Штрайха спробують нав’язати боротьбу одному з лідерів чемпіонату – дортмундській Борусії. «Чорно-жовті» розгромили на власному полі Вольфсбург тиждень тому, повернувши собі місце в першій трійці. Дортмундці впродовж 11-ти особистих матчів поспіль перемагають Фрайбург. Чи здолають вони і цього разу зручного суперника?

4. Дармштадт – Аугсбург, Німеччина, 22 тур

Дармштадт – головний аутсайдер нинішнього сезону Бундесліги. Якщо на старті чемпіонату «ліліям» ще якось вдавалося чіплятися за очки, то нині вони виглядають геть кепсько, зазнавши 11-ти поразок в 13-ти попередніх поєдинках. Не може почувати себе зовсім у безпеці і Аугсбург. Поступившись в 2-х попередніх турах, «фуггери» наблизилися до зони вильоту. Щоб уникнути неприємної боротьби за виживання, Аугсбургу потрібно перемагати Дармштадт. Чи впораються «біло-червоні» з подібним завданням?

5. Уотфорд – Вест Хем, Англія, 26 тур

4-матчева безпрограшна серія Уотфорда підійшла до завершення. В минулому турі «шершні» не мали особливих шансів у виїзній зустрічі проти Манчестер Юнайтеда. Щоправда, на турнірне становище команди, яка продовжує знаходитися в середині таблиці, це особливо не вплинуло. Усього на 2 очки «жовту армію» випереджає Вест Хем. Якщо не рахувати провалу в домашній грі проти Манчестер Сіті, «молотобійці» також останнім часом виглядають непогано. Як зіграють між собою середняки?

6. Халл Сіті – Бернлі, Англія, 26 тур

Ще минулого року ці команди зустрічалися між собою в рамках Чемпіоншипа, зараз же вони змагаються в більш престижній Прем’єр-лізі. Значно успішніші результати в еліті демонструє Бернлі, який міцно закріпився в компанії середняків. У той же час Халл Сіті ніяк не вдається вибратися із зони вильоту. Щоправда, нещодавні нічия проти Манчестер Юнайтеда та перемога над Ліверпулем свідчать, що «тигри» знаходяться на правильному шляху. Чи зуміє Халл Сіті, очки якому потрібніші, здобути максимальний результат?

7. Алавес – Валенсія, Іспанія, 24 тур

Дебютант Прімери Алавес може собою пишатися. Команда пробилася до фіналу Кубка Іспанії, а в чемпіонаті знаходиться ближче до верхньої частини таблиці, ніж до зони вильоту. Та й в 5-ти попередніх турах Прімери «славні» зазнали тільки однієї поразки. Поволі вибирається з кризи і Валенсія. Минулої середи «кажани» продемонстрували свій найкращий футбол, обігравши мадридський Реал і відірвавшись від компанії головних аутсайдерів на 10 очок. Чи вистачить сил в левантійців ще й на протистояння з Алавесом?

8. Бетис – Севілья, Іспанія, 24 тур

Бетіс не може перемогти впродовж 5-ти турів поспіль, що трапилося з командою вперше з початку чемпіонату. Більше того, в попередньому матчі «біло-зелені» розгромно поступилися навіть Гранаді, яка є однією з найслабших команд ліги. Севілья ж, після незначного спаду, знову знаходиться на ходу. «Норвіонці» виграли 2 попередні зустрічі чемпіонату, міцно закріпившись у трійці лідерів. Впродовж останніх років «червоно-білі» регулярно перемагають Бетіс. Як завершиться севільське дербі цього разу?

9. Леганес – Депортиво, Іспанія, 24 тур

Падіння Леганеса триває і ніяк не скінчиться. Клуб, який минулої осені дебютував у Прімері, не може перемогти вже впродовж 11-ти матчів поспіль, поступившись в кожному з 4-х останніх. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – «синьо-білі» гарнатовано опустяться до зони вильоту, від якої їх нині відділяє усього 2 очки. Не кращі часи переживає і Депортиво. Ла-корунці випереджають Леганес усього на один пункт, поступившись в 3-х попередніх зустрічах. Чи визначать проблемні суперники сильнішого?

10. Генгам – Монако, Франція, 27 тур

В першому колі нинішнього чемпіонату Генгам здивував багатьох. Команда діяла впевнено і злагоджено, що дозволяло їй триматися неподалік від групи лідерів. Але нині «червоно-чорні» здають позиції, зазнавши 3-х поразок в 4-х попередніх турах. Цього разу Генгаму протистоятиме лідер турнірних перегонів – Монако. Підопічні Леонарду Жардіма не програють впродовж 8-ми матчів Ліги 1, хоча тиждень тому розійшлися миром з Бастією. Чи вдасться одному з головних фаворитів перемогти у Бретані?

11. Лілль – Бордо, Франція, 27 тур

Серія невдало проведених Ліллем матчів лишилася в минулому. Тиждень тому «доги» здолали в гостях Кан, що дозволило їм вибратися із зони вильоту. Щоправда, заспокоюватися «червоно-синьо-білим» - вочевидь рано. Що стосується Бордо, то «жирондинці» не полишають надій здобути путівку в єврокубки за підсумками сезону. В останніх турах вони стабілізували власні результати. В першому колі Лілль здолав Бордо в гостях. Чи спроможуться «жирондинці» на реванш?

12. Нансі – Тулуза, Франція, 27 тур

Нансі не позаздриш. Впродовж 4-х останніх турів «біло-червоні» не лише не набирають очок, але й не можуть забити хоча б гол у ворота суперників. Останні невдачі відкинули команду в зону вильоту, вибратися з якої тепер буде проблематично. Дуже важкі часи ще місяць тому переживала і Тулуза. Але смуга невдач «фіолетово-білих» лишилася в минулому. Зараз же вони можуть похвалитися серією з 4-х матчів без поразок. Чи під силу Нансі поборотися за очки в цій зустрічі?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 25 лютого.


Ми у Viber!