0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 653 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Сельта, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перемога у Віго над Сельтою – 1:0, стала 13-ю поспіль для «помаранчево-чорних» в офіційних турнірах. Донеччани продовжують залишатися єдиним клубом, який виграв усі свої матчі нинішнього сезону в Лізі Європи і прагнутимуть у Харкові лише розвинути свій успіх. А от Сельта виглядає нині не найкращим чином. В 5-ти попередніх матчах «кельти» здобули тільки одну перемогу і ризикують після Кубка Іспанії вилетіти і з Ліги Європи. На що розраховувати «небесним» в Україні?

2. Рома – Вільярреал, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

На «Ель Мадригал» Рома, буквально, знищила Вільярреал, відправивши у ворота «підводників» 4-ри м’ячі без відповіді. За таких обставин матч-відповідь перетворюється на порожню формальність, а у «жовтої субмарини» з’являються шанси реабілітуватися перед власними вболівальниками. Чи скористаються ними гості, чи все ж команду Лучано Спалетті здобуде свою чергову домашню перемогу?

3. Зеніт – Андерлехт, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Перед першим матчем Зеніт був абсолютним фаворитом у цій парі, але вояж до Брюсселя став для пітерців холодним душем. Андерлехт здобув цілком заслужену перемогу – 2:0, тож тепер команді Мірчі Луческу потрібно добряче постаратись, аби виправити ситуацію. Чи до снаги Зеніту переломити хід протистояння?

4. АПОЕЛ – Атлетик Б., Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

15-матчева безпрограшна серія АПОЄЛа, яка тривала ще з кінця листопада минулого року, підійшла до завершення. Сталося це в Більбао тиждень тому, де «легенда» в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи поступилася місцевому Атлетику. От тільки результат 2:3 залишає АПОЄлу непогані шанси на продовження боротьби. Те ж саме можна сказати і про басків, які володіють значним досвідом, а в минулому сезоні дісталися 1/4 фіналу турніру. Хто виявиться сильнішим за сумою 2-х матчів?

5. Фіорентина – Борусія М., Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У нинішньому сезоні Фіорентина з усією серйозністю ставиться до Ліги Європи. «Фіалки» переконливо виграли власну групу, після чого вже встигли обіграти в гостях і менхенгладбахську Борусію в першій грі 1/16 фіналу турніру – 1:0. От тільки не слід забувати, що «жеребці», які загартувалися під час осінніх виступів у Лізі чемпіонів, у нинішньому році за межами рідного Менхенгладбаха виступають значно сильніше, ніж вдома. Чи вдасться німецькому клубові виправити свої помилки тижневої давнини?

6. Копенгаген – Лудогорець, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Копенгаген залишив надзвичайно приємне враження своїми виступами в груповому турнірі нинішньої Ліги чемпіонів. Але, зазнавши тільки однієї поразки в 6-ти матчах, «леви» стали 3-ми, пропустивши вперед англійський Лідс і португальський Порту. В 1/16 фіналу Ліги Європи Копенгаген тепер поміряється силами з іншим екс-учасником Ліги чемпіонів – Лудогорцем. Болгари не перемагають вже впродовж 8-ми матчів єврокубків поспіль, поступившись і Копенгагену вдома тиждень тому – 1:2. Чи доведуть данці свою перевагу?

7. Спарта Прага – Ростов, Ліга Європи, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Залишивши за бортом Ліги Європи англійський Саутгемптон і італійський Інтер, празька Спарта одним невдало проведеним матчем перекреслила усі свої попередні досягнення, коли розгромно поступилася в гостях Ростову – 0:4. Звісно, чехи не складатимуть зброю передачасно, але виправити становище їм уже навряд чи вдасться. Ростов же може пишатися своїм нинішнім сезоном, який обіцяє стати найуспішнішим для «жовто-синіх». Чи під силу празькій Спарті гучно гримнути дверима на прощання?

8. Лас-Пальмас – Реал Сосьєдад, Іспанія, 24 тур

Прикра домашня поразка від Вільярреала поставила під сумнів претензії Сосьєдада на місце в топ-четвірці та путівку в Лігу чемпіонів. Утім, складати зброю амбітні баски точно не будуть. У виїзній зустрічі проти Лас-Пальмаса сан-себастьянці налаштовуються виключно на 3 очки, але чи погодяться з цим «острів’яни», які в рідних стінах, традиційно, намагаються дати бій будь-якому опоненту?

9. Нант – Діжон, Франція, 27 тур

Протистояння команд, які ведуть відчайдушну боротьбу за виживання. Фаворитом зустрічі, зважаючи на господарський статус, виглядає Нант. До того ж, Діжон, традиційно, відчуває на виїзді серйозні проблеми, зазнавши в 13-ти гостьових матчах чемпіонату вже 8-ми поразок. Чи станеться 9-та?

10. Ден Хааг – Твенте, Нідерланди, 24 тур

Криза Ден Хаага продовжується і, схоже, лише набирає обертів. В 11-ти попередніх турах гаагці зазнали 10-ти поразок, а ось перемога була лише одна. Як наслідок, Ден Хааг опинився на останньому місці в турнірній таблиці із примарними шансами на порятунок. На що очікувати від аутсайдера в домашньому протистоянні із Твенте, яке рветься в єврокубки?

11. Вулверхемптон – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 34 тур

Вулверхемптон грається з вогнем. Після 4-ох поразок у 5-ти попередніх турах «вовки» опинились впритул із зоною вильоту, тож мають терміново виправляти становище. Аби не було пізно. Чи вдасться господарям здобути таку потрібну перемогу в протистоянні із Бірмінгемом, який збереження прописки в Чемпіоншипі собі також ще не гарантував?

12. Бертон Альбіон – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 34 тур

Класична битва за виживання! Бертон на 4 очки відірвався від зони вильоту, тож у випадку перемогу зможе дещо перевести подих. Натомість, Блекберну потрібна лише «вікторія». Інакше шанси команди врятуватися від вильоту впадуть до мінімуму. На що поставити в протистоянні аутсайдерів Чемпіоншипу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 23-ого лютого.


Ми у Viber!