0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 652 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Монако, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Рік тому Манчестер Сіті вперше у своїй історії зумів пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів. Як мінімум не гірше «містяни» розраховують виступити і цього разу. У власній групі манкуніанці пропустили вперед лише іспанську Барселону, та й на внутрішній арені повернули собі стабільність. У хорошій формі знаходиться і Монако. Французький клуб не програє впродовж 12-ти матчів різних турнірів, вигравши 9 з них. Чи перерве Манчестер Сіті безпрограшну ходу монегасків?

2. Байер – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

У груповому турнірі нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів Байер став однією з команд, які не зазнали жодної поразки. Щоправда, унічию «фармацевти» грали вдвічі частіше, ніж перемагали. Тож і фінішували лише 2-ми. Тепер леверкузенці поміряються силами з фіналістом головного єврокубка минулого сезону – мадридським Атлетико. 2 роки тому ці команди вже зустрічалися між собою в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Тоді далі пройшли «матрацники», краще виконавши післяматчеві пенальті. Як буде цього разу?

3. Порту – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Розпочавши свої виступи в групі не найкращим чином, згодом Порту значно додав, в останньому турі гарантувавши собі путівку до плей-офф. Але вже в 1/8 фіналу суперник у «драконів» буде значно серйозніший – діючий чемпіон Італії – Ювентус. «Стара синьйора» успішно виступає на усіх фронтах, а в Лізі чемпіонів без особливих труднощів стала першою у власному квартеті. На початку нинішнього сезону Порту дещо несподівано вибив з Ліги чемпіонів інший італійський клуб – Рому. Чи поквитається Ювентус за своїх земляків?

4. Севілья – Лестер, Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Севілья встановила унікальне досягнення, впродовж 3-х останніх років поспіль виграючи Лігу Європи. Але зупинятися на цьому «норвіонці» не збираються і тепер шукають щастя у плей-офф значно більш престижної Ліги чемпіонів. Лестер же вперше у своїй історії виступає в головному єврокубку і одразу пробився до 1/8 фіналу. Щоправда, було це ще кілька місяців тому, зараз же команда значно здала, зазнавши цілої низки болючих поразок. Чи скористається Севілья проблемами «синіх», щоб відсвяткувати перемогу?

5. Сент-Етьєн – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Наприкінці минулого року Сент-Етьєн вибрався з дуже непростої групи Ліги Європи, не зазнавши жодної поразки і залишивши позаду бельгійський Андерлехт та німецький Майнц. А от Манчестер Юнайтеду в 1/16 фіналу «зелені» тиждень тому нічого протиставити не змогли, поступившись з рахунком 0:3. Манкуніанці не надто виразно виступали восени, але нині набрали оптимальну форму. Підопічні Жозе Моуріньо не пропускають вже впродовж 5-ти матчів поспіль. Чи зуміє Сент-Етьєн перервати суху серію «червоних дияволів»?

6. Фенербахче – Краснодар, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Рік тому на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи Фенербахче також зустрічався з представником Росії. Тоді «жовті канарки» за сумою 2-х матчів виявилися сильнішими за московський Локомотив. Не проти турки пробитися до 1/8 фіналу і цього разу, от тільки щоб це зробити, їм потрібно відігратися після поразки 0:1 у Краснодарі. «Бики» набрали тільки 7 очок в груповому турнірі, але й з таким показником пройшли до плей-офф. Чим завершиться турецько-російське протистояння?

7. Османлиспор – Олімпіакос, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Ще не так давно мало кому відомий Османлиспор нині переживає справжнє піднесення. Вперше у своїй історії потрапивши до Ліги Європи, турки не обмежилися простою участю, а посівши перше місце у непростій групі, потрапили до плей-офф. Продовжили «османи» дивувати і в 1/16 фіналу, зігравши унічию в гостях зі значно більш досвідченим в подібних дуелях Олімпіакосом. Тож тепер «червоно-білим» не залишається нічого іншого, як здобувати сприятливий результат в Анкарі. Чи впораються греки з цим завданням?

8. АПОЄЛ – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

15-матчева безпрограшна серія АПОЄЛа, яка тривала ще з кінця листопада минулого року, підійшла до завершення. Сталося це в Більбао тиждень тому, де «легенда» в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи поступилася місцевому Атлетику. От тільки результат 2:3 залишає АПОЄлу непогані шанси на продовження боротьби. Те ж саме можна сказати і про басків, які володіють значним досвідом, а в минулому сезоні дісталися 1/4 фіналу турніру. Хто виявиться сильнішим за сумою 2-х матчів?

9. Фіорентина – Борусія (Менхенгладбах), Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

У нинішньому сезоні Фіорентина з усією серйозністю ставиться до Ліги Європи. «Фіалки» переконливо виграли власну групу, після чого вже встигли обіграти в гостях і менхенгладбахську Борусію в першій грі 1/16 фіналу турніру – 1:0. От тільки не слід забувати, що «жеребці», які загартувалися під час осінніх виступів у Лізі чемпіонів, у нинішньому році за межами рідного Менхенгладбаха виступають значно сильніше, ніж вдома. Чи вдасться німецькому клубові виправити свої помилки тижневої давнини?

10. Копенгаген – Лудогорець, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Копенгаген залишив надзвичайно приємне враження своїми виступами в груповому турнірі нинішньої Ліги чемпіонів. Але, зазнавши тільки однієї поразки в 6-ти матчах, «леви» стали 3-ми, пропустивши вперед англійський Лідс і португальський Порту. В 1/16 фіналу Ліги Європи Копенгаген тепер поміряється силами з іншим екс-учасником Ліги чемпіонів – Лудогорцем. Болгари не перемагають вже впродовж 8-ми матчів єврокубків поспіль, поступившись і Копенгагену вдома тиждень тому – 1:2. Чи доведуть данці свою перевагу?

11. Спарта (Прага) – Ростов, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Залишивши за бортом Ліги Європи англійський Саутгемптон і італійський Інтер, празька Спарта одним невдало проведеним матчем перекреслила усі свої попередні досягнення, коли розгромно поступилася в гостях Ростову – 0:4. Звісно, чехи не складатимуть зброю передачасно, але виправити становище їм уже навряд чи вдасться. Ростов же може пишатися своїм нинішнім сезоном, який обіцяє стати найуспішнішим для «жовто-синіх». Чи під силу празькій Спарті гучно гримнути дверима на прощання?

12. Шахтар – Сельта, Ліга Європи, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Перемога у Віго над Сельтою – 1:0, стала 13-ю поспіль для «помаранчево-чорних» в офіційних турнірах. Донеччани продовжують залишатися єдиним клубом, який виграв усі свої матчі нинішнього сезону в Лізі Європи і прагнутимуть у Харкові лише розвинути свій успіх. А от Сельта виглядає нині не найкращим чином. В 5-ти попередніх матчах «кельти» здобули тільки одну перемогу і ризикують після Кубка Іспанії вилетіти і з Ліги Європи. На що розраховувати «небесним» в Україні?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 21 лютого.


Ми у Viber!