0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 651 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Борусія М. – Лейпциг, Німеччина, 21 тур

Ще донедавна Лейпциг був активним учасником чемпіонської гонки і складав Баварії серйозну конкуренцію в боротьбі за титул. Утім, поразки в 2-ох попередніх турах, схоже, поставили хрест на амбіціях «биків» завоювати «золото». А попереду – не простий вояж до Гладбаха. Місцеві «жеребці» не програють в БундесЛізі ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 останні з яких були виграні. Чи вдасться Борусії продовжити переможну ходу в протистоянні із Лейпцигом?

2. Кельн – Шальке, Німеччина, 21 тур

Шальке стрімко наближається до своєї оптимальної форми. Все почалося із сенсаційного результату в Мюнхені, де «плути» зуміли відібрати очки в самої Баварії – нічия 1:1. Далі ж була переконлива перемога в Кубку Німеччини над скромним Зандсхаузеном – 4:1, та успіх у матчі чемпіонату проти Герти – 2:0. А кілька днів тому гельзенкірхенці, фактично, гарантували собі путівку в 1/8 фіналу Ліги Європи, здолавши на виїзді грецький ПАОК – 3:0. Чи станеться 4-та поспіль перемога Шальке, чи все ж «козли» продемонструють свій впертий характер та амбіції на місце в топ-четвірці?

3. К’єво – Наполі, Італія, 25 тур

Наполі не полишає спроб втрутитись у чемпіонську гонку. «Партенопеї» не знають гіркоти поразок ось уже 13-ть турів поспіль, здобувши за цей час 9-ть перемог при 4-ох нічиїх. Утім, зупинятися неаполітанцям протипоказано – Ювентус ще дуже далеко. Чи вдасться команді Мауріціо Саррі після важкого поєдинку Ліги чемпіонів проти Реалу знайти в собі сили і взяти такі потрібні 3 очки в протистоянні із К’єво, чи все ж веронці піднесуть сюрприз?

4. Удінезе – Сассуоло, Італія, 25 тур

Останнім часом поєдинки проти Сассуоло складаються для Удінезе дуже не просто. Подужати «зелено-чорних» фріульцям не вдається з 2014-ого року, а це – 5-ть матчів поспіль. 3 з них завершились миром і ще двічі тріумфувало Сассуоло. Чи  вдасться «зебрам» нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях проти команди Еусебіо Ді Франческо?

5. Вітесс – Аякс, Нідерланди, 23 тур

У 2017-ому році Аякс не втратив в Ередвізії ще жодного очка, а переможна серія команди складає вже 5-ть матчів. Утім, зупинятися амстердамцям не можна, адже до лідируючого Фейеноорда ще 5 очок. Чи вдасться «аяксидам» перемогти в Арнемі, чи все ж Вітесс продемонструє свій впертий характер і зупинить переможну ходу команди Петера Боша?

6. Спарта Роттердам – Гронінген, Нідерланди, 23 тур

Криза Спарти продовжується і, схоже, лише набирає обертів. Роттердамці не можуть виграти в Ередвізії ось уже 10-ть матчів поспіль, 8 з яких були програні. І поєдинок проти Гронінгена легкого життя не обіцяє їм аж ніяк. Подужати цього опонента в рамках чемпіонату Спарті не вдається з 2006-ого року, а це 7 поєдинків поспіль – 5-ть поразок і лише 2 нічиї. Чи до снаги господарям нарешті перервати смугу невдач і хоча б на деякий час вибратися із зони вильоту?

7. Стандард – Гент, Бельгія, 27 тур

Тиждень тому Стандарду нарешті вдалося перервати 7-матчеву безвиграшну серію – на виїзді льєжці подужали Беверен. Тепер на «червоних» очікує домашня дуель із Гентом, який нині також далекий від своєї кращої форми. На що поставити в цьому протистоянні?

8. Остенде – Андерлехт, Бельгія, 27 тур

Андерлехт набрав вражаючий темп. «Пурпурово-білі» не програють ось уже 11-ть турів поспіль – 8 перемог і 3 нічиї. Втім, наздогнати Брюгге брюссельцям ніяк не вдається, а попереду – не проста дуель проти Остенде, яке вдома в нинішньому сезоні виглядає надзвичайно переконливо і має в своєму пасиві лише 2 поразки. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита в протистоянні з таким опонентом?

9. Генк – Шарлеруа, Бельгія, 27 тур

Генк близький до своєї оптимальної форми. У 7-ми попередніх турах «магістри» зазнали лише однієї поразки, а ось перемог було одразу 5-ть. Завдяки останнім успіхам «гірники» впритул підібралися до топ-шістки і у випадку перемоги над Шарлеруа нарешті увірвуться в зону плей-офф. Але чи погодяться з цим гості, які нині також на ходу?

10. Валенсія – Атлетик Б., Іспанія, 23 тур

У Валенсії намітився черговий спад. «Кажани» після 2-ох перемог поспіль не можуть виграти вже в 3-ох турах – нічия та 2 поразки, а в неділю їм грати проти потужного Атлетика Більбао. Баски, які ведуть боротьбу за потрапляння в зону єврокубків, розраховують виключно на 3 очки. Чи вдасться левантійцям завадити планам підопічних Ернесто Вальверде?

11. Монпельє – Сент-Етьєн, Франція, 26 тур

За останні роки Монпельє перетворився в одну з улюблених жертв для Сент-Етьєна. Неймовірно, але «еро» не можуть перемогти «зелених» ось уже 5-ть років поспіль, а останні 8 матчів взагалі програли. Чи вдасться «паладінам» нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях проти Сент-Етьєна?

12. Брага – Бенфіка, Португалія, 22 тур

Після перемоги Порту над Тонделлою, що сталося в п’ятницю, Бенфіка втратила лідерство в чемпіонській гонці. Тепер, щоб знову надягнути жовту майку лідера, «лісабонським орлам» потрібно брати 3 очки в протистоянні із Брагою. Але чи погодяться з цим «зброярі», які мріють завоювати путівку в Лігу чемпіонів?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 19-ого лютого.


Ми у Viber!