0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 650 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Емполі – Лаціо, Італія, 25 тур

Непогано розпочавши нинішній календарний рік, далі Емполі серйозно збавив оберти. Так у 3-х попередніх турах «сині» спромоглися здобути тільки одне очко і якщо найближчим часом не покращать власні результати – ризикують включитися в боротьбу за виживання. Не завжди стабільно виглядає і Лаціо. В минулому турі «орли» обмежилися нічийним результатом в домашні грі з Міланом, після чого залишили зону єврокубків. Чи здобудуть римляни максимальний результат, скориставшись проблемами Емполі?

2. Депортиво – Алавес, Іспанія, 23 тур

На початку нинішнього року Депортиво та Алавес зустрічалися між собою в рамках Кубка Іспанії. Тоді команди двічі зіграли унічию, а далі пройшли віторійці, які забили більше м’ячів на чужому полі. Якщо ж говорити про Прімеру, то і тут переконливіше виглядають «славні», у той час, як Депортиво не перемагає впродовж 5-ти матчів і знаходиться на відстані усього в 3 очки від зони вильоту. Чи вдасться проблемним ла-корунцям перервати власне падіння, яке ніяк не скінчиться?

3. Гамбург – Фрайбург, Німеччина, 21 тур

Ще кілька тижнів тому Гамбург вважався одним з головних аутсайдерів першої Бундесліги, але здобувши кілька перемог поспіль «динозаври» значно покращили власне становище. Більше того, в минулому турі підопічні Маркуса Гісдоля створили гучну сенсацію, розгромивши в гостях одного з лідерів – РБ Лейпциг. Зупинити «містян» спробує Фрайбург, який ще не втратив шанси поборотися за місця в зоні Ліги Європи. Чи продовжить Гамбург дивувати футбольну Німеччину яскравими перемогами?

4. Лор’ян – Ніцца, Франція, 26 тур

Яких зусиль не докладає Лор’ян, йому все одно поки ніяк не вдається залишити останнє місце таблиці. Після кількох непогано проведених матчів, «мерлузові» зазнали нищівної поразки в гостях від Сент-Етьєна, не скориставшись можливістю піднятися вище. Тепер на Лор’ян очікує побачення з Ніццою. Не так давно «червоно-чорні» лідирували в Лізі 1, але за останній час розгубили всю свою перевагу, здобувши тільки 2 перемоги в 7-ми попередніх турах. Чи впорається Ніцца з головним аутсайдером ліги?

5. Кан – Лілль, Франція, 26 тур

Впродовж усього нинішнього сезону Кан балансує на межі зони вильоту, то вибираючись з неї, то знову туди потрапляючи. У 2-х попередніх турах «червоно-сині» не лише програли, але й не забили жодного м’яча, знову опинившись в числі головних аутсайдерів. Усього на очко команду Патріса Гаранда випереджає Лілль, який має в пасиві 3 поразки поспіль. «Доги» перемагали Кан в кожному з 10-ти попередніх матчів Ліги 1. Чи здолають вони знову надзвичайно зручного опонента?

6. Анжер – Нансі, Франція, 26 тур

Анжеру таки вдалося подолати проблеми, які переслідували команду впродовж тривалого часу. Зазнавши у 4-х попередніх турах усього однієї поразки, команда нарешті вибралася із зони вильоту і не має жодного бажання туди знову повертатися. Таку ж кількість очок, як Анжер, має в турнірній таблиці і Нансі. От тільки «біло-червоні» переживають не найкращі часи. Вони програли 5 з 6-ти попередніх матчів усіх турнірів, вилетівши з обох кубків і створивши собі проблеми в чемпіонаті. Чим завершиться ця дуель?

7. Мец – Нант, Франція, 26 тур

Дебютант Ліги 1 Мец уже кілька місяців дуже успішно виступає у домашніх матчах. На рідному стадіоні «темно-бордові» не програють вже впродовж 6-ти зустрічей поспіль, вигравши 3 останні з них. Подібні показники дозволяють Мецу триматися ближче до середини таблиці, хоча зовсім заспокоюватися йому зарано. Це ж саме стосується і Нанта, який є сусідом «темно-бордових» в таблиці. Минулих вихідних «канарки» перервали смугу невдач, обігравши вдома Марсель. Чи надихне це Нант на нові звершення?

8. Барнслі – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 33 тур

3-матчева безвиграшна серія Барнслі підійшла до завершення. На початку тижня «дворняги» здолали в гостях Астон Віллу і знову наблизилися до першої 6-ки в таблиці. Тепер Барнслі поміряється силами з одним із лідерів турнірних перегонів – Брайтоном. «Чайки» тривалий час знаходилися на вершині, але, здобувши тільки одну перемогу в 4-х попередніх турах, пропустили вперед Ньюкасл. Тепер щоб комфортно почувати себе хоча б на 2-му місці, Брайтону потрібно вигравати у Барнслі. Чи впораються «чайки» з цим завданням?

9. Іпсвіч – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 33 тур

Іпсвіч знаходиться в самій середині турнірної таблиці і, здається, зовсім позбавлений турнірної мотивації. В останніх турах «сині», які ні на що не претендують, найчастіше грають унічию, перетворившись на одну з наймиролюбніших команд ліги. А от завдання Лідса – значно вищі. «Білі» всерйоз ведуть боротьбу за підвищення в класі, адже уболівальники зачекалися від них повернення до Прем’єр-ліги. Зрозуміло, що турнірні очки в цьому випадку значно більше потрібні Лідсу. Чи зуміє він перемогти?

10. Ноттінгем Форест – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 33 тур

За останній місяць Ноттінгем Форест перетворився на типову домашню команду. «Лісівники» виграли за цей час усі домашні матчі, але не здобули жодного очка за межами рідного міста. Нині «червоні» розраховують продовжити свою переможну ходу на власному стадіоні. От тільки суперник у них – дуже непростий. Шеффілд Уенсдей вже 2-ий рік поспіль веде боротьбу за підвищення в класі. «Сови» виграли 3 попередні матчі і не збираються на цьому зупинятися. Наскільки переконливим Шеффілд Уенсдей буде в негостинному Ноттінгемі?

11. Уїган – Престон, Англія, Чемпіоншип, 33 тур

Без особливих проблем здобувши рік тому путівку до Чемпіоншипа, нині Уїган докладає усіх зусиль, щоб в ньому залишитися. От тільки навіть не зважаючи на першу перемогу за останніх 4 тури, вибратися із зони вильоту «летікс» поки не вдається. Значно більш впевнені результати в нинішньому сезоні демонструє Престон. «Невразливі» зазнали тільки однієї поразки в 9-ти попередніх матчах чемпіонату і, за сприятливих умов, можуть поборотися за потрапляння до першої 6-ки. Чи визначать суперники сильнішого в Уїгані?

12. Міллуолл – Лестер, Кубок Англії, 1/8 фіналу

Представник Ліги Один Міллуол уже встиг створити кілька сенсацій в нинішньому сезоні Кубка Англії, вибивши з турніру команди Прем’єр-ліги Борнмут та Уотфорд. На черзі – побачення з Лестером, який значно здав за останній час. На фоні провального виступу в чемпіонаті, Кубок Англії – єдиний турнір, де «лиси» поки демонструють досить пристойні результати, прагнучи пройти якомога далі. Мілуолл не програє впродовж 12-ти матчів усіх турнірів. Чи вдасться Лестеру перервати цю серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 18 лютого.


Ми у Viber!