0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 649 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сельта – Шахтар, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

До старту плей-офф Ліги Європи Сельта підходить не в найкращому психологічному стані. «Небесні» здобули тільки одну перемогу в 6-ти попередніх матчах внутрішніх змагань. Але головне – у футболістів з Віго є практика офіційних матчів, чого не скажеш про Шахтар, який лише тренується з середини грудня минулого року. Український клуб – єдиний з усіх учасників нинішнього сезону Ліги Європи, який виграв усі 6 матчів у власній групі. Чи продовжать «помаранчево-чорні» свою переможну ходу?

2. Борусія М. – Фіорентина, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

До протистояння з Фіорентиною Гладбах підходить у вражаючій формі. У 2017-ому році «жеребці» не програли ще жодного з 5-ти офіційних матчів – 4-ри перемоги і лише одна нічия. До того ж, у 4-ох з цих поєдинків Борусії вдалося відіграти на нуль. Чи вдасться підопічним Дітера Хеккінга продовжити свою прекрасну серію в дуелі проти Фіорентини, чи все ж гості знайдуть ефективну протидію Гладбаху?

3. Гент – Тоттенхем, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

У цій парі абсолютним фаворитом виглядає Тоттенхем. Але є кілька «але». Маурісіо Почеттіно, вочевидь, головну ставку робить на АПЛ, тому в Лізі Європи може використовувати далеко не основну обойму. До того ж, Гент, традиційно, в рідних стінах виглядає надзвичайно переконливо, тому на легку прогулянку «шпорам» не варто розраховувати за жодних обставин. Чи вдасться бельгійцям здивувати гостей з Лондона?

4. АЗ Алкмаар – Ліон, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Коли в перших 4-х турах групового турніру нинішнього сезону Ліги Європи АЗ Алкмаар не здобув жодної перемоги, здавалося, про путівку до плей-офф можна забути. Але завдяки 2-м виграшам на фініші «сирні фермери» таки продовжили боротьбу за почесний трофей. Що стосується Ліона, то розпочали сезон «ткачі» у Лізі чемпіонів, але поступилися у групі першими 2-ма сходинками італійському Ювентусу та іспанській Севільї. Чи виступатимуть французи більш успішно в 2-му за престижністю єврокубку?

5. Ростов – Спарта Прага, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Протистояння суперників з абсолютно рівними шансами на продовження боротьби. У першому матчі, зважаючи на господарський статус, фаворитом виглядає Ростов, який вдома здатен зіпсувати настрій будь-кому. Не так давно у цьому переконалася сама Баварія. Чи вдасться «синьо-жовтим» покласти на лопатки і Спарту, заявивши про свої амбіції на 1/8 Ліги Європи?

6. Лудогорець – Копенгаген, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Копенгаген як не старався, але пробитися у плей-офф Ліги чемпіонів не зумів, тож тепер збирається докласти максимум зусиль, аби навести галасу в Лізі Європи. В дуелі проти Лудогорця «вовки» виглядають фаворитами, однак розраховувати на теплий прийом у Болгарії їм навряд чи варто. Все ж таки, місцеві «орли» також не позбавлені амбіцій вийти до наступного раунду і вдома обов’язково спробують змінити розклад сил у цій парі. На кого поставити в цьому протистоянні?

7. Астра – Генк, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Вихід Астри у плей-офф Ліги Європи вже став неабияким сюрпризом, але зупинятися на цьому румуни, схоже, не збираються. У домашній зустрічі проти Генка більшість фахівців віддає перевагу саме «чорним драконам». Але чи вдасться їм підтвердити статус фаворита на футбольному полі?

8. Вільяреал – Рома, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Попередній сезон видався для Вільярреала надзвичайно успішним. За його підсумками «жовта субмарина» пробилася до півфіналу Ліги Європи, лише там поступившись англійському Ліверпулю. Нині ж іспанський клуб хоч і виступає не настільки яскраво, однак турнірну дистанцію проходить впевнено. Але й Рома має не менший потенціал. «Вовки» посіли перше місце у власній групі і виграли 8 з 9-ти попередніх матчів різних турнірів. Чи під силу Вільярреалу зупинити команду Лучано Спаллетті?

9. ПАОК – Шальке, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

У виступах ПАОКа за останні роки відчувається суттєвий прогрес. Так в минулому сезоні «чорно-білі» стали срібними призерами чемпіонату Греції, а вже зараз успішно подолали групу Ліги Європи. Не так давно команда видала серію з 8-ми перемог в усіх турнірах, яка перервалася лише минулих вихідних. Але й Шальке уже скучив за серйозними досягненнями. 3 роки тому гельзенкірхенці не пустили ПАОК до групового турніру Ліги чемпіонів. Чи здолають вони греків знову?

10. Андерлехт – Зеніт, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Розпочавши свій нинішній єврокубковий сезон в Лізі чемпіонів, Андерлехт довго там не затримався, поступившись Ростову. Тепер на «пурпурово-білих» очікує побачення з іншим російським клубом – Зенітом. «Синьо-біло-блакитні» достроково вирішили проблему виходу з групи Ліги Європи, видавши 5 перемог поспіль на старті. Але недоліком пітерців є повна відсутність ігрової практики впродовж перших місяців 2017-го року. На що поставити у дуелі Андерлехта та Зеніту?

11. Легія – Аякс, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Минулої осені Легія видала чимало яскравих матчів у груповому турнірі Ліги чемпіонів. У підсумку, пропустивши вперед дортмундську Борусію та мадридський Реал, поляки, разом з тим, випередили португальський Спортинг і тепер позмагаються у плей-офф Ліги Європи. Що стосується Аякса, то амстердамці без проблем виграли власну групу, не зазнавши при цьому жодної поразки. 2 роки тому Легія та Аякс уже зустрічалися між собою в 1/16 фіналу Ліги Європи. Тоді двічі перемогли нідерландці. Як буде цього разу?

12. Хапоель (Беер-Шева) – Бешикташ, Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

Хапоель з Беер-Шеви потрапив до дуже складної групи у Лізі Європи, але, успішно провівши заключні поєдинки, з гідністю її подолав. За бортом турніру ізраїльтяни залишили англійський Саутгемптон та італійський Інтер, тож тепер їм боятися взагалі нічого. А от Бешикташ восени виступав у групі Ліги чемпіонів, де, переважну більшість своїх матчів завершивши унічию, посів 3-тю підсумкову позицію. Чим завершиться перший раунд ізраїльсько-турецького протистояння?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 16-ого лютого.


Ми у Viber!