0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 647 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Суонсі – Лестер, Англія, 25 тур

Ще рік тому Лестер успішно боровся за чемпіонство в АПЛ, а вже нині головна мрія «лисів» – уникнути пониження в класі. І Суонсі – один з основних конкурентів команди Клаудіо Раньєрі в боротьбі за виживання. У матчі першого кола Лестеру вдалося подужати валлійців, проте нині ситуація кардинально інша. «Лебеді» у новому році набрали відмінний хід, тоді як діючі чемпіони переживають глибокий спад і 4-ри поспіль «сухі» поразки в АПЛ – лиш зайве тому підтвердження. Чи станеться 5-та?

2. Беверен – Стандард, Бельгія, 26 тур

Стандард на спаді. Льєжці не можуть перемогти ось уже 7 турів поспіль. Щоправда, в їхнє виправдання можна сказати, що поразок за цей час було лише 2, а ось решту 5-ть матчів «червоні» завершили миром. Полюбляє компроміси і Беверен, який третину всіх своїх поєдинків у нинішньому чемпіонаті завершив унічию. Чи варто очікувати на мирову в цій дуелі?

3. Сампдорія – Болонья, Італія, 24 тур

Вояжі до Генуї, традиційно, складаються для Болоньї не просто. З 6-ти останніх виїзних матчів проти Сампдорії «червоно-сині» програли 5-ть при одній нічиїй. Не обіцяє їм легкого життя і нинішній візит. Генуезці після гостьової перемоги над Міланом сповнені рішучості знову записати до свого активу 3 пункти і заради цієї мети готові віддати на полі всі сили. Чи вдасться підопічним Роберто Донадонні зіпсувати плани господарів зустрічі?

4. Сассуоло – К’єво, Італія, 24 тур

Сассуоло після не кращої першої частини сезону в другій взялося виправляти своє становище. У 2017-ому році «зелено-чорні» в рамках Серії «А» встигли зіграти вже 5-ть матчів – 3 перемоги, нічия та одна поразка, яка сталася в зустрічі проти Ювентуса, що, звісно, великою ганьбою не назвеш. Попереду у підопічних Еусебіо Ді Франческо домашнє побачення із К’єво і саме Сассуоло виглядає фаворитом протистояння. Чи вдасться господарям підтвердити цей високий статус перемогою, чи все ж веронці піднесуть сюрприз?

5. Леганес – Спортинг Хіон, Іспанія, 22 тур

Спортинг переживає важкі часи і за підсумками сезону цілком може розпрощатися з Прімерою. Хіхонці не можуть перемогти в чемпіонаті ось уже 7 матчів поспіль, 6-ть з яких були програні. Втім, втрачено ще не все. Та щоб зберегти шанси на збереження прописки, «смугастим» необхідно перемагати Леганес у його лігві. Зробити це буде не просто, але статистика очних дуелей говорить на користь гостей. Спортинг не програє «синьо-білим» ось уже 11-ть поєдинків поспіль, 7 з яких вдалося виграти. Чи вдасться хіхонцям знову подужати Леганес, заявивши про свої амбіції врятуватися від вильоту?

6. Лас-Пальмас – Севілья, Іспанія, 22 тур

У Севільї намічається спад. Почалося все з виїзної поразки від Еспаньола, а в попередньому турі андалусці вже в рідних стінах не змогли подужати Вільяреал – нічия 0:0. Як наслідок, «норвіонці» втратили 2-ге місце, тож тепер мають надолужувати згаяне, а попереду – не простий вояж на Канари. Чи вдасться підопічним Хорхе Сампаолі покінчити з невдачами та взяти 3 очки в протистоянні із впертим Лас-Пальмасом?

7. Вольфсбург – Хоффенхайм, Німеччина, 20 тур

Хоффенхайм славиться миролюбним характером. З 19-ти матчів нинішнього сезону БундесЛіги 10-ть «селяни» завершили миром. Утім, це аж ніяк не заважає зінсхаймцям претендувати на топ-четвірку та путівку в Лігу чемпіонів. Натомість, Вольфсбург після 2-ох поразок поспіль опинився впритул із зоною вильоту і найближчий поєдинок, вочевидь, стане для «вовків» черговим непростим іспитом. Як господарі пройдуть це  випробування?

8. Фрайбург – Кельн, Німеччина, 20 тур

Після 4-ох нічиїх поспіль Кельн нарешті почав перемогти. «Козли» виграли 2 останні матчі БундесЛіги і нині всерйоз претендують на місце в топ-четвірці, а це – зона Ліги чемпіонів. Щоб туди увірватись, у виїзній зустрічі проти Фрайбурга гостям необхідно брати 3 очки. Та чи погодяться на це «бразильці з Брайсгау», які в рідних стінах, традиційно, готові дати бій будь-якому опоненту?

9. Ренн – Ніцца, Франція, 25 тур

Ніцці, аби повернутися в чемпіонську гонку, потрібно надолужувати згаяне. У виїзній зустрічі проти Ренна «орли» розраховують виключно на перемогу. Тим більше, що 3 останні матчі проти бретонців в рамках Ліги 1 Ніцца виграла. Чи вдасться команді з Лазурового побережжя знову подужати Ренн, продовживши безвиграшну серію суперника до 9-ти матчів?

10. Нант – Марсель, Франція, 25 тур

У Марселя в нинішньому сезоні регулярно виникають проблеми на виїзді. З 12-ти гостьових матчів провансальці виграли лише 2, а ось поразок було одразу 7. Як наслідок, команда Руді Гарсії ніяк не може увірватись в зону єврокубків. На що очікувати від Марселя у виїзній дуелі проти Нанта, який веде відчайдушну боротьбу за виживання?

11. Насьональ – Белененсеш, Португалія, 21 тур

Насьональ застряг у зоні вильоту і вибратися звідти, вочевидь, буде дуже не просто. Втім, хлопці з Мадейри завжди славились впертим характером, тож за виживання вони боротимуться до останнього. Чи вистачить їм сил та натхнення, аби взяти 3 очки в протистоянні із Белененсешом і тим самим перервати власну 7-матчеву безвигшрашну серію?

12. Боавішта – Брага, Португалія, 21 тур

Брага не полишає надій наздогнати лісабонський Спортинг і таки увірватися в топ-трійку португальської першості, а це – зона Лаги чемпіонів. Щоб наблизити мрію, у протистоянні з Боавіштою гостям необхідно лише перемагати. Та чи погодяться на це господарі, які із 7-ми попередніх матчів чемпіонату програли лише один?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 12-ого лютого.


Ми у Viber!