0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 646 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Тоттенхем, Англія, 25 тур

Поступившись в минулому турі Халл Сіті, Ліверпуль опинився за межами зони Ліги чемпіонів. «Червоні» не можуть перемогти вже впродовж 5-ти турів чемпіонату поспіль і коли завершиться їх падіння – спрогнозувати важко. А от Тоттенхем, після 2-х нічиїх поспіль, повернувся на шлях перемог. «Шпори» мінімально здолали Міддслбро і продовжують посідати 2-гу сходинку турнірної таблиці. Чи вдасться проблемному Ліверпулю пригальмувати одного з лідерів?

2. Вест Хем – Вест Бромвіч, Англія, 25 тур

3 перемоги в 4-х останніх турах Прем’єр-ліги – такими результатами може похвалитися Вест Хем за останній місяць. «Молотобійці» піднялися до першої десятки таблиці і вважаються міцним середняком чемпіонату. Але й Вест Бромвіч нині виступає не менш переконливо. З 6-ти попередніх матчів «дрозди» виграли 4, випереджаючи Вест Хем одразу на 5 очок. У кожній з 3-х останніх зустрічей між цими суперниками в Лондоні була зафіксована нічия. Чи визначать команди сильнішого зараз?

3. Сток Сіті – Крістал Пелас, Англія, 25 тур

Чим далі, тим гірші результати демонструє Сток Сіті в чемпіонаті. Після 2-х перемог та 2-х нічиїх, минулих вихідних «гончари» зазнали першої поразки в нинішньому календарному році. Щоправда, «червоно-білі» й надалі почуваються комфортно, знаходячись в середині таблиці. У значно гіршому становищі опинився Крістал Пелас, який перебуває в зоні вильоту. «Орли» перемагали Сток Сіті в кожному з 5-ти попередніх особистих матчів усіх турнірів. Як буде цього разу?

4. Міддлсбро – Евертон, Англія, 25 тур

Безвиграшна серія Міддлсбро в Прем’єр-лізі уже сягнула загрозливого показника у 7 матчів. В цих зустрічах «червоно-білі» здобули тільки 3 очки, на відстань усього в один пункт наблизившись до зони вильоту. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Міддлсбро і у поєдинку проти Евертона. «Іриски» знаходяться у відмінній формі, втративши тільки 2 очки у 5-ти останніх турах. Чи під силу Міддлсбро дати бій ліверпульцям на власному полі?

5. Сандерленд – Саутгемптон, Англія, 25 тур

Сандерленд з усіх сил намагається вибратися із зони вильоту, і за останній час шанси «чорних котів» на збереження прописки у еліті стають реальними. Так у 2-х попередніх турах підопічні Девіда Мойеса не лише здобули 4 очки, але й не пропустили жодного м’яча. А от Саутгемптон переживає не найкращі часи. «Святі» зазнали 6-ти поразок в 7-ми останніх матчах чемпіонату, тримаючись винятково завдяки попередньому запасу міцності. Чи зробить Сандерленд ще один крок до власного виходу з кризи?

6. КПР – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 31 тур

КПР знову серйозно збавив оберти. У 4-х останніх матчах «обручі» спромоглися взяти усього 2 очки. Якщо найближчим часом лондонці не покращать власні результати – на них очікує складна боротьба за виживання з непередбачуваним фіналом. Зовсім інші турнірні завдання вирішує Хаддерсфілд. Після серії з 3-х перемог, «тер’єри» піднялися на 4-те місце і всерйоз налаштовуються позмагатися за підвищення в класі. Чи зуміє Хаддерсфілд здобути максимальний результат ще й у Лондоні?

7. Ротерхем – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 31 тур

Головний аутсайдер Чемпіоншипа Ротерхем продовжує засмучувати власних прихильників. У 4-х останніх турах «мельники» не просто постійно програвали, але й жодного разу не вразили ворота суперників. Цього разу Ротерхему протистоятиме Блекберн. «Ріверсайдці» також знаходяться у зоні вильоту, але їх ситуація – не настільки безнадійна. Від рятівного 21-го місця Блекберн відділяє 3 очки, тож боротися команді є за що. Чим завершиться дуель борців за виживання?

8. Вердер – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 20 тур

Після різдвяно-новорічної перерви в чемпіонаті Вердер зовсім не вражає. Бременці програли кожен з 3-х попередніх офіційних матчів і тепер розкують опинитися в компанії головних аутсайдерів ліги. Серйозні проблеми ще не так давно переживала і менхенгладбахська Борусія. Але завдяки 7-ми очкам, здобутим у 3-х останніх турах, «жеребці» значно покращили власне становище. Чи зуміє Вердер перервати смугу невдач, яка вже давно супроводжує «зелено-білих»?

9. Бордо – ПСЖ, Франція, 25 тур

Усього кілька тижнів тому Бордо уже приймав ПСЖ у рамках півфіналу Кубка ліги. Тоді парижани розгромили господарів – 4:1. Фаворитами «червоно-сині» вважаються і цього разу. Підопічним Унаї Емері потрібно наздоганяти лідера турнірних перегонів – Монако, тож налаштовуватимуться вони винятково на перемогу. Але й Бордо, хоч і знаходиться поза межами зони єврокубків, не програє вже впродовж 6-ти турів поспіль. Чи зроблять «жирондинці» правильні висновки з нещодавнього фіаско?

10. Генгам – Ліон, Франція, 25 тур

Довгий час Генгам знаходився у компанії лідерів Ліги 1. Але на весь чемпіонат «червоно-чорних» не вистачило. Нині команда не може перемогти вже впродовж 5-ти матчів поспіль, усе більше віддаляючись від зони єврокубків. Далеко не найкращі часи переживає і Ліон, який зазнав 3-х поразок в 4-х попередніх турах. З такими результатами «ткачам» варто забути про Лігу чемпіонів і зосередитися на збереженні за собою 4-го місця. В першому колі Генгам обіграв Ліон в гостях. Чи вдасться «левам» взяти реванш?

11. Еспаньол – Реал Сосьєдад, Іспанія, 22 тур

Еспаньол знаходиться на ходу. «Папуги» вперше з початку чемпіонату видали серію з 3-х перемог поспіль, що дозволило команді повернутися в боротьбу за одну з путівок до єврокубків. Зупинити «біло-синіх» спробує Реал Сосьєдад, який також виглядає непогано. Перемагають баски останнім часом значно частіше, ніж поступаються в рахунку, тож від зони Ліги чемпіонів їх відділяє усього одне очко. На що поставити у протистоянні команд, де шанси суперників на успіх виглядають приблизно рівними?

12. Бетис – Валенсія, Іспанія, 22 тур

У своїй останній за ліком грі Бетис неабияк здивував, зігравши унічию на власному полі з самою Барселоною. От тільки стабільності «біло-зеленим» усе ще дуже бракує. Востаннє перемагали севільці ще на початку січня, тож і почувати себе зовсім безпечно не можуть. Серйозно лихоманить і Валенсію. Якщо наприкінці січня «кажани» здобули кілька обнадійливих перемог, то нині знову усім програють, ризикуючи вже вкотре опуститися на дно таблиці. З яким результатом Валенсія завершить гру в Севільї?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 10 лютого.


Ми у Viber!