0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 645 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – Атлетико Мадрид, Кубок Іспанії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі на «Вісенте Кальдерон» Барселона здобула комфортну перемогу – 2:1, тож тепер до матчу-відповіді каталонці підходять в статусі абсолютних фаворитів пари. Втім, здаватися на милість переможцю – не в характері «матрацників». Чи вдасться підопічним Дієго Сімеоне, попри всі обставини, переломити хід протистояння, здійснивши героїчний камбек?

2. Алавес – Сельта, Кубок Іспанії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У Віго Сельта як не старалась, але забити у ворота Алавеса не змогла. Як наслідок, усе закінчилось нульовим миром, тож тепер доля путівки у фінал Кубка Іспанії буде вирішена в Алавесі. Баски, які нині на ходу, налаштовані скористатися фактором переваги власного поля і таки схилити шальки терезів на власну користь. Втім, не варто забувати, що гостей влаштує будь-яка результативна нічия, а забивати галісійці люблять та вміють. На що поставити в цій дуелі?

3. Гамбург – Кельн, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Востаннє Гамбург перемагав Кельн ще 4-ри роки тому і, що цікаво, сталося це саме в Кубку Німеччини. Відтоді суперники вже в рамках БундесЛіги зіграли 5-ть матчів, 3 з яких виграли «козли» і ще двічі була зафіксована нічия. Чи до снаги «динозаврам» перервати безвиграшну серію в протистояннях із Кельном, знову вибивши незручного опонента з турніру?

4. Ганновер – Айнтрахт Франкфурт, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Ганновер на всіх парах мчить в Першу БундесЛігу, але від продовження участі в Кубку Німеччини також не відмовиться. Втім, подужати франкфуртців – завдання не з легких. Айнтрахт нині на ходу і всерйоз розраховує вклинитись в боротьбу за путівку в Лігу чемпіонів. Можливо, за таких обставин участь у Кубку стане для «банкірів» непотрібним тягарем. Чи вдасться «96-им» використати цей фактор на власну користь?

5. Болонья – Мілан, Італія, 18 тур

Ще не так давно Мілан був серед претендентів на місце в топ-трійці та путівку в Лігу чемпіонів, але початок року видався для «червоно-чорних» просто катастрофічним. Команда Вінченцо Монтелли вилетіла з Кубка Італії, а в Серії «А» міланці зазнали вже 3-ох поразок поспіль. Чи вдасться «россо-нері» перервати своє падіння в протистоянні з Болоньєю, яка прагне реабілітуватися за зовсім свіже і таке болюче фіаско від Наполі?

6. Беверен – Генк, Бельгія, 18 тур

Генк, здобувши 4-ри перемоги в 5-ти попередніх турах, знову серед претендентів на місце в топ-шістці. Та щоб туди потрапити, «магістрам» слід продовжувати в тому ж дусі. У протистоянні із Бевереном гості виглядають фаворитами. На їхню користь говорить і статистика очних дуелей – «шахтарі» не програють «левам» ось уже 8 матчів поспіль, 7 з яких були виграні. Чи вдасться Беверену нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях проти Генка?

7. Кан – Бордо, Франція, 24 тур

Кан веде відчайдушну боротьбу за виживання. У крайньому турі нормандці на останніх секундах зуміли вирвати перемогу у виїзній зустрічі проти Генгама, що стало великим сюрпризом. Тепер підопічні Патріса Гаранда збираються взяти 3 очки і в протистоянні з Бордо. Втім, аквітанці славляться впертим характером, а їхня безпрограшна серія в Лізі 1 триває вже 5-ть турів. Хто вийде перможцем з цієї дуелі?

8. Анжер – Ренн, Франція, 24 тур

Ренн на спаді. Востаннє в Лізі 1 бретонці перемагали ще на початку грудня і відтоді не можуть виграти ось уже 7 турів поспіль – 3 поразки та 4 нічиї. Не легко, вочевидь, Ренну доведеться і у виїзній зустрічі проти Анжера, який веде відчайдушну боротьбу за виживання і буде надзвичайно мотивованим. На що поставити в цьому протистоянні?

9. Лор’ян – Тулуза, Франція, 24 тур

Лор’ян продовжує прозябати на останньому місці в Лізі 1, але виїзна перемога над Ліллем у крайньому турі подарувала «мерлузовим» надію, що все буде гаразд. Якщо команді Бернара Козані вдасться подужати і Тулузу, вона отримає шанс залишити зону вильоту. Та чи погодяться на це гості, які минулих вихідних, розгромивши Анже, нарешті перервали серію з 4-ох «сухих» поразок поспіль?

10. Бастія – Нант, Франція, 24 тур

Бастія забуксувала. Корсиканці, набравши лише 2 очки в 5-ти попередніх турах, опинились у зоні вильоту і тепер мають терміново виправляти становище. Втім, 3 останні домашні матчі проти Нанта в Лізі 1 «острів’яни» незмінно завершували миром з однаковим рахунком 0:0. Чи варто очікувати на чергову мирову?

11. Мец – Діжон, Франція, 24 тур

Ще одне протистояння борців за виживання. Фаворитом зустрічі виглядає Мец, який гратиме вдома. Втім, Діжон на роль жертви навряд чи погодиться. У крайньому турі «сови», хоч і програли ПСЖ, але нав’язали чемпіону серйозну боротьбу, а до того не програвали 4-ри тури поспіль – 2 нічиї та 2 перемоги. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів?

12. Ніцца – Сент-Етьєн, Франція, 24 тур

Ніцца пригальмувала. У 5-ти попередніх турах «орлам» вдалося здобути лише одну перемогу, а суботня поразка від Монако коштувала їм лідерства в чемпіонській гонці. Втім, час і можливість виправити становище у підопічних Люсьєна Фавра ще є. Чи вдасться Ніцці подужати впертий Сент-Етьєн, продовживши гонитву за лідерами Ліги 1?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 вівторка, 7 лютого.


Ми у Viber!