0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 644 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпроноз».

1. Ювентус – Інтер, Італія, 23 тур

Нинішній чемпіонат складається для Ювентуса значно важче, ніж попередні. Команда іде за графіком, коли після кожних 4-х перемог в Серії «А» трапляється поразка, тож хоч «стара синьйора» і лідирує – головні конкуренти дихають в спину. Цього разу пригальмувати діючого чемпіона спробує Інтер, який знаходиться у відмінній формі. В активі «чорно-синіх» - 7 перемог поспіль, які допомогли міланцям піднятися на 4-те місце. Чи вдасться підопічним Стефано Піолі успішно виступити і в Турині?

2. Дженоа – Сассуоло, Італія, 23 тур

Ще з середини грудня Дженоа не знає радості перемог. Але певний прогрес у виступах «грифонів» усе ж є. Після 4-х поспіль поразок, в матчах 2-х минулих турів вони грали унічию. Одним із сусідів Дженоа по нижній частині турнірної таблиці є Сассуоло. Нинішній рік «чорно-зелені» розпочали досить успішно, але щось протиставити Ювентусу в домашній грі, що відбулася тиждень тому – не зуміли. Чи під силу проблемній Дженоа перервати свою безвиграшну серію, яка відверто затягнулася?

3. К’єво – Удінезе, Італія, 23 тур

У минулому турі К’єво вдалося зупинити власне падіння. Після 4-х поразок поспіль, «віслюки» здивували усіх в Римі, обігравши Лаціо. Як і раніше, веронці знаходяться в середині таблиці, що їх цілком влаштовує. Аналогічні показники з К’єво впродовж останніх турів демонструє і Удінезе, яке має стільки ж очок, але випереджає «віслюків» за додатковими показниками. «Чорно-білі» повернулися на шлях перемог, виявившись сильнішими за Мілан. Що очікує на «зебр» у Вероні?

4. Емполі – Торино, Італія, 23 тур

Не так давно здавалося, що Емполі вдалося знайти свою гру. Але в минулому турі «сині» відверто розчарували, розгромно поступившись в гостях скромному Кротоне, що знаходиться в зоні вильоту. Щоб самим уникнути неприємної участі боротьби за виживання, футболістам Емполі тепер слід брати очки у зустрічі з Торино. «Бики» останнім часом здебільшого розчаровують, нечасто перемагаючи. «Бордовим» не вдається обіграти Емполі впродовж 8-ми матчів Серії «А». Яку буде цього разу?

5. Твенте – Фейеноорд, Нідерланди, 21 тур

2 перемоги поспіль зупинили падіння, яке переживало Твенте. Щоправда, до зони плей-офф Ліги Європи команда усе ще трохи не дотягує і їй потрібен подальший прогрес. От тільки цього разу суперник у «тюккерс» - надзвичайно серйозний. Фейеноорд має реальні шанси вперше за 18 років стати чемпіоном Нідерландів. Вигравши кожен з 6-ти останніх матчів, роттердамці впевнено очолюють турнірну таблицю і налаштовані дуже рішуче. Чи зуміє Твенте дати бій лідеру Ередивізі?

6. Утрехт – Херенвен, Нідерланди, 21 тур

Проваливши старт нинішнього сезону, далі Утрехт зумів стабілізувати власні гру та результати. Так в попередніх 12-ти турах чемпіонату «червоно-білі» зазнали тільки однієї поразки, що, безумовно, заслуговує на повагу. Нині Утрехт йде 6-ми, але за місце у плей-офф Ліги Європи команді ще слід буде поборотися. Те ж саме стосується і Херенвена, який випереджає свого нинішнього суперника на 2 очки. «Суперфризи» не вражають у виїзних матчах. Чи вдасться «червоно-білим» перемогти і випередити Херенвен?

7. Лестер – Манчестер Юнайтед, Англія, 24 тур

Діючого чемпіона Англії Лестер продовжує серйозно лихоманити. Так у 4-х останніх зустрічах Прем’єр-ліги «лиси» здобули тільки одне очко, не забивши при цьому жодного м’яча. Це призвело до того, що «сині» опинилися на відстані усього 2-х очок від зони вильоту. Не вражає поки і Манчестер Юнайтед. Завершивши кожен з 3-х своїх попередніх матчів чемпіонату унічию, «червоні дияволи» знаходяться за межами першої четвірки. Чи повернеться команда Жозе Моуріньо на шлях перемог у Лестері?

8. Брентфорд – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Впродовж усього сезону Брентфорд виступає дуже нестабільно. Тож, місце в середині таблиці – саме те, на що команда в своєму нинішньому стані заслуговує. На початку цього тижня «бджоли» розгромили вдома Астон Віллу, дещо покращивши собі настрій. Інша річ – Брайтон. На даний момент «чайки» - найуспішніша команда Чемпіоншипа, яка очолює турнірну таблицю і мріє підвищитися в класі. Чи зробить Брайтон ще один крок до своєї мети у вигляді перемоги над Брентфордом?

9. Аугсбург – Вердер, Німеччина, 19 тур

Тиждень тому Аугсбург здобув першу перемогу в нинішньому календарному році, обігравши та заодно випередивши в турнірній таблиці Вольфсбург. Цей успіх допоміг «фуггерам» дещо відірватися від зони вильоту, але чи надовго? У значно складнішому становищі нині перебуває Вердер. Здобувши тільки 2 очки в 4-х попередніх турах, «зелено-білі» впритул наблизилися до групи головних невдах.  Чи до снаги бременцям досягти сприятливого результату в Аугсбургу?

10. Сент-Етьєн – Ліон, Франція, 23 тур

Видавши серію з 4-х матчів без поразок, Сент-Етьєн здійснив рішучий ривок з середини турнірної таблиці на 5-те місце. Щоправда, до зони єврокубків «зелені» поки дещо не дотягують. Так Ліон, що йде 4-им, випереджає підопічних Крістофа Галтьє на 4 очки і не має наміру пропускати свого нинішнього суперника вперед. От тільки в останніх поєдинках Ліги 1 «ткачі» не вражають, зазнавши 2-х поразках в 3-х попередніх зустрічах. Чи впораються «зелені» з таким суперником?

11. Вестерло – Сент-Трюйден, Бельгія, 25 тур

На Вестерло очікує дуже непросте завершення регулярного сезону. Не зважаючи на те, що в останніх 5-ти турах «жовто-сині» зазнали лише однієї поразки, вони продовжують знаходитися на відстані усього одного очка від зони вильоту. Ще не так давно серйозні проблеми відчував і Сент-Трюйден, але 2 перемоги поспіль дозволили «канаркам» піднятися на кілька сходинок догори. Чи вдасться Вестерло перемогти і уникнути падіння на останнє місце таблиці?

12. Файренсе – Ріу Аве, Португалія, 20 тур

Вперше з початку нинішнього чемпіонату Файренсе не програє впродовж 3-х турів поспіль! Перемога та 2 нічиї дозволили дебютанту Пірімейри відірватися від головних аутсайдерів на безпечні 6 очок. Але розслаблятися зі зрозумілих причин «синьо-білим» не можна  в жодному разі. А от Ріу Аве практично втратив мотивацію. «Велика ріка» спокійно знаходиться в середині таблиці і, швидше за все, там і завершить сезон. Чи продовжить Файренсе, очки якому потрібні значно більше, свою безпрограшну серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 5 лютого.


Ми у Viber!