0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 643 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Арсенал, Англія, 24 тур

Центральний поєдинок туру в АПЛ. Арсенал після сенсаційної поразки від Уотфорда відстає від Челсі вже на 9 очок, тож лише перемога може повернути «канонірів» у чемпіонську гонку. Втім, подужати «пенсіонерів», та ще й у їхньому лігві – завдання надзвичайної складності. Тим більше, що господарі «Стемфорд Брідж» прагнуть помститися Арсеналу за розгромну поразку в першому колі, коли у воротах підопічних Антоніо Конте побувало 3 м’ячі без відповіді. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

2. Саутгемптон – Вест Хем, Англія, 24 тур

Протистояння міцних середняків АПЛ, яким ні боротьба за виживання, ні місце в зоні єврокубків уже не загрожують. Щоправда, розслаблятися суперникам поки що зарано, адже на календарі лише початок лютого. Насамперед, це стосується Саутгемптона, який в 6-ти попередніх турах зазнав 5-ти поразок. Чи вдасться «святим» реабілітуватись за останні невдачі в дуелі проти Вес Хема, який, навпаки, помалу повертає оптимальну форму?

3. Вест Бромвіч – Сток Сіті, Англія, 24 тур

Останнім часом поєдинки проти Вест Бромвіча даються Стоку дуже не просто. Крайня за ліком перемога «гончарів» у протистояннях з «дроздами» датована ще груднем 2014-ого року. Відтоді суперники зіграли 4-ри матчі, 3 з яких виграв Вест Бром і ще одна зустріч завершилась миром. Чи до снаги Стоку перервати безвиграшну серію в дуелях проти команди Тоні П’юлісса?

4. Ноттінгем Форест – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Астон Вілла продовжує розчаровувати, а в новому році бірмінгемці не виграли жодного з 4-ох матчів Чемпіоншипу – 3 поразки та нічия. Покінчити з невдачами «віллани» збираються в протистоянні з Ноттінгем Форест, який також не вражає. Щоправда, останні 2 поєдинки на власному полі «лісники» виграли. Чи станеться 3-тя поспіль домашня перемога Ноттінгема?

5. Іпсвіч – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Рединг не хапає зірок з неба, але здобувши 3 перемоги в 3-ох попередніх турах команда Япа Стама вийшла на 3-тє і збавляти оберти, схоже, не збирається. Щоб здійснити мрію про пряму путівку в АПЛ, «роялс» потрібно перемагати на виїзді впертий Іпсвіч. Чи вдасться Редингу продовжити переможну ходу в протистоянні із «трактористами»?

6. Кардифф – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Ще 3 роки тому Кардифф та Норвіч грали в АПЛ, а нині завольняються лише статусом середняків Чемпіоншипу. Поки що в другому за престижністю англійському дивізіоні краще виглядають «канарки», які виграли у валлійців 3 останні очні дуелі. Чи вдасться Кардиффу зламати цю тенденцію і нарешті подужати Норвіч?

7. Блекберн – КПР, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Блекберн, лише опинившись у зоні вильоту, почав набирати очки. В 4-ох попередніх турах «бродягам» вдалося записати до свого активу 5 пунктів і нині вони дуже близькі, аби залишити компанію найгірших команд дивізіону. Щоб досягти мети, «роверз» потрібно перемагати КПР, який також особливою стабільністю не вирізняється. Хто вийде переможців з дуелі аутсайдерів Чемпіоншипу?

8. Бертон Альбіон – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 30 тур

Вулверхтемтон після сенсаційної перемоги на «Анфілді» над Ліверпулем в Кубку Англії виграв свій матч і в Чемпіоншипі. На виїзді «вовки» впевнено розправилися із Барнслі – 3:1. Їхній наступний суперник – скромний Бертон, який веде боротьбу за виживання. Чи до снаги Вулверхемптону подужати аутсайдера, продовживши переможну ходу?

9. Кельн – Вольфсбург, Німеччина, 19 тур

Кельн після 4-ох нічиїх поспіль нарешті виграв. У попередньому турі «козли» мокрого місця не залишили від Дармштадта на виїзді – 6:1. Їхній наступний суперник буде куди серйознішим. Вольфсбург під орудою Валер’єна Ісмаеля прагне повернутися до когорти кращих клубів Німеччини, тож, безперечно, битиметься за очки. Чи вистачить Кельну класу та досвіду, аби подужати Вольфсбург і продовжити претендувати на місце в топ-четвірці?

10. АЗ Алкмаар – ПВС Ейндховен, Нідерланди, 21 тур

Після 3-ох перемог поспіль в Ейндховені знову заговорили про повернення в чемпіонську гонку. Та щоб підтвердити високі амбіції, ПСВ потрібно обов’язково брати 3 очки в Алкмаарі, а це – не так просто. «Червоно-білі» в нинішньому сезоні надзвичайно переконливо виглядають вдома, де в 9-ти матчах Ередвізії зазнали лише однієї поразки. Чи вдасться ейндховенцям стати другою командою, яка переможе Алкмаар у його лігві?

11. Бордо – Ренн, Франція, 23 тур

Бордо не програє вже 4-ри тури поспіль, а в 3-ох матчах Ліги 1 у 2017-ому році «жирондинці» набрали 7 очок. Завдяки останнім успіхам команда Жусленна Гурвеннека знову серед претендентів на путівку в Лігу Європи. Та щоб досягнути мети, аквітанцям потрібно перемагати Ренн. Чи погодяться на це бретонці, які прагнуть перервати безвиграшщну серію тривалістю в 6-ть матчів?

12. Болонья – Наполі, Італія, 23 тур

Втрата очок у домашній дуелі проти Палермо може дорого коштувати Наполі. «Партенопеї», фактично, втратили шанси виграти «скудетто», а тепер ризикують випасти і з топ-трійки. Щоб цього не допустити, неаполітанцям потрібно брати 3 очки в Болоньї, а цього їм не вдається ось уже 4-ри роки поспіль. Чи зможуть гості нарешті підтвердити статус фаворита в дуелі проти впертого опонента?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.25 суботи, 4-ого лютого.

Ми у Viber!