0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 642 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Атлетико (Мадрид) – Барселона, Кубок Іспанії, 1/2 фіналу, перший матч

За останні тижні мадридський Атлетико перетворився на надзвичайно миролюбну команду. Кожен з 3-х своїх попередніх матчів різних турнірів «матрацники» проводили на виїзді і усі їх завершили унічию. Подібний підсумок у кубковому матчі-відповіді проти Ейбара вивів команду Дієго Сімеоне до півфіналу. На цій стадії змагань мадридці поміряються силами з діючим володарем Кубка Іспанії 2-х попередніх сезонів – Барселоною. Чи здобудуть «матрацники» сприятливий результат на власному полі?

2. Ренн – ПСЖ, Кубок Франції, 1/16 фіналу

Кілька тижнів тому Ренн уже намагався нав’язати боротьбу ПСЖ в домашній зустрічі Ліги 1, та все ж «червоно-сині» зазнали поразки – 0:1. Тепер команди поміряються силами вже у зустрічі Кубка Франції. Ренн удавно не вражає, здобувши тільки одну перемогу в 8-ми попередніх поєдинках різних змагань. У той же час парижани традиційно для себе ведуть боротьбу за перемогу в усіх змаганнях, в яких беруть участь. Чи вдасться ПСЖ ще раз здолати «червоно-синіх» в гостях?

3. Ейпен – Зюльте-Варегем, Кубок Бельгії, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У новому році Ейпену поки ніяк не вдається здобути свою першу перемогу. В 4-х матчах різних змагань «чорно-білі» зазнали 3-х поразок, ще одного разу зігравши унічию. Особливі надії один з аутсайдерів Ліги Жюпіле покладає на Кубок Бельгії, де команда вже дісталася півфіналу. А от Зюльте-Варегем лише минулої п’ятниці перервав свою 10-матчеву безпрограшну серію. У першій півфінальній грі Зюльте-Варегем обіграв Ейпен на власному полі – 1:0. Чи вистачить цього для загальної перемоги?

4. Вест Хем – Манчестер Сіті, Англія, 23 тур

На початку січня Манчестер Юнайтед познущався над Вест Хемом в матчі Кубка Англії. Підопічні Хосепа Гвардіоли розгромили «молотобійців» у Лондоні – 5:0. Нині команда Славена Біліча повна рішучості поквитатися зі своїм кривдником, який виглядає вже не так переконливо, як раніше. У останніх 2-х турах Прем’єр-ліги «містяни» здобули тільки одне очко, опинившись за межами зони Ліги чемпіонів. Чи вдасться Вест Хему здобути сприятливий результат у зустрічі з грандом?

5. Сток Сіті – Евертон, Англія, 23 тур

 Сток Сіті набрав непогану форму. Після 2-х виграшів у чемпіонаті поспіль, у минулому турі «гончари» лише на останніх секундах втратили перемогу в зустріч із грізним Манчестер Юнайтедом, обмежившись нічийним результатом. Тепер «червоно-білі» поміряються силами з Евертоном, який також знаходиться на ходу. В активі «ірисок» - 3 перемоги поспіль в рамках Прем’єр-ліги і жодного пропущеного м’яча у цих зустрічах. Чи продовжать мерсисайдці свою переможну ходу?

6. Блекберн – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Блекберн продовжує відчувати серйозні проблеми. Хоча «синьо-білі» й намагаються чіплятися за очки, в попередніх 9-ти турах їм вдалося виграти лише раз, тож із зони вильоту команда поки вибратися не може. Інша річ – Лідс. «Білі» знаходяться серед лідерів чемпіонату, ведучи боротьбу за підвищення в класі. В нинішньому сезоні Лідс уже двічі перемагав Блекберн – у першому колі чемпіонату та Кубку ліги. Чи під силу «синьо-білим» уникнути поразки цього разу?

7. Бертон Альбіон – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Минулої весни Бертон Альбіон підвищився у класі і зараз прагне закріпитися в Чемпіоншипі. «Пивовари» з усіх сил намагаються не потрапити до зони вильоту, хоча від компанії головних аутсайдерів їх відділяє усього 3 очки. Значно спокійніше почувається Фулхем. «Дачники» ще не втратили можливостей поборотися за місце у першій 6-ці, хоча останнім часом їм бракує стабільності. Бертон Альбіон програв кожну з 4-х попередніх домашніх матчів чемпіонату. Чи перервуть «пивовари» цю неприємну серію?

8. Хаддерсфілд – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Уже дуже давно Хаддерсфілд не демонстрував настільки переконливі результати, як в нинішньому сезоні. Команда, яка завжди пленталася у нижній частині турнірної таблиці, несподівано додала, увірвавшись до групи лідерів. Цього разу «тер’єрів» екзаменуватиме Брайтон, який очолює турнірну таблицю Чемпіоншипа. «Чайки» виграли 7 з 8-ми попередніх матчів чемпіонату і не збираються збавляти оберти. Чи вистачить Хаддерсфілду досвіду, щоб створити проблеми лідеру?

9. Хартс – Рейнджерс, Шотландія, 23 тур

З кожним наступним невдало проведеним матчем Хартс, який непогано розпочав нинішній чемпіонат, усе більше віддаляється від трійки лідерів. За 2 попередні місяці «серця» спромоглися здобути тільки одну перемогу, що свідчить про кризу, яку переживає команда. Дещо пригальмував нині і Рейнджерс. Та все ж, перемігши в матчі минулого туру Мазервелл, «світло-сині» зуміли втриматися на 2-му місці таблиці. Наскільки успішним виявиться візит Рейнджерс до Едінбургу?

10. Партик Тисл – Сент-Джонстон, Шотландія, 23 тур

Видавши серію з 4-х матчів без поразок в чемпіонаті, Партик Тисл піднявся на 6-те місце, на якому і прагнутиме закріпитися. Щоправда, конкурентів у «червоно-жовто-чорних» – дуже багато, і усі вони очікують на осічку Партик Тисла. Що стосується Сент-Джонстона, то його перебування у зоні верхнього плей-офф ні у кого не викликає сумнівів. «Святі» ідуть 5-ми, але випереджають Партик Тисл одразу на 8 очок. Чи визначать суперники сильнішого у цій дуелі?

11. Буркіна-Фасо – Єгипет, Кубок Африки, 1/2 фіналу

Нинішній Кубок африканський націй збірна Буркіна-Фасо розпочала з 2-х нічиїх поспіль. Але коли вже команда розігралася, зупинити її стало дуже важко. Так в 1/4 фіналу «жеребці» розібралися з командою Тунісу і переконані, що це – не межа. Більш прагматичний футбол демонструє Єгипет. У кожному з 3-х попередніх своїх матчів «фараони» перемагали з мінімальним рахунком 1:0, не пропустивши ще жодного м’яча на турнірі. Кому пощастить пробитися до фіналу?

12. Камерун – Гана, Кубок Африки, 1/2 фіналу

Шлях збірної Камеруну на Кубку африканських націй важко назвати простим. Та у вирішальний момент «неприборкані леви» постійно демонстрували характер, необхідний для перемоги. В 1/4 фіналу Камерун тільки в серії післяматчевих пенальті здолав Сенегал і тепер очікує на протистояння з Ганою. «Чорні зірки» посіли тільки 2-ге місце у власній групі, але готові додати, коли це буде потрібно. Гана – срібний призер минулого Кубка африканських націй. Чи перевершать «чорні зірки» своє досягнення дворічної давнини?

Зробити свої ставки Ви можете 20.55 середи, 1 лютого.


Ми у Viber!