0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 641 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Челсі, Англія, 21 тур

Спад Ліверпуля продовжується і, схоже, досягнув апогею. За останній місяць мерсисадйці встигли попрощатися з обома кубковими турнірами, а в АПЛ не можуть виграти ось уже 3 тури поспіль і, як наслідок, опинилися вже на 4-ому місці в турнірній таблиці. Втім, втрачено ще не все. Аби повернутися в гонку за титул, «червоним» необхідно перемагати вдома Челсі, який намагається втекти у відрив. У матчі першого кола підопічним Юргена Клоппа вдалося подужати «пенсіонерів» у їхньому лігві. Чи вдасться зробити те ж саме вже на «Анфілді»?

2. Бернлі – Лестер, Англія, 21 тур

Неприємності Лестера продовжуються. У 7-ми останніх турах чемпіонату «лиси» спромоглися здобути лише одну перемогу і, як наслідок, нині змушені боротись за виживання. Не легко, вочевидь, підопічним Клаудіо Раньєрі доведеться і в гостьовій зустрічі проти Бернлі. Хоча б з огляду на те, що Лестер в нинішньому сезону АПЛ на виїзді ще не вигравав, а «бордові», навпаки, є однієї з найефективніших домашніх команд чемпіонату, набравши 25 очок з 36 можливих. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

3. Борнмут – Крістал Пелас, Англія, 21 тур

Безвиграшна серія Крістал Пелас в АПЛ нараховує вже 8 матчів, 6-ть з яких були програні. Напевно, керівництво «орлів» уже кілька разів встигло пожалкувати про звільнення Алана Пардью, адже під орудою Семма Аллардайса гра команди, відверто, не вражає. А тут ще й виїзна дуель проти Борнмута, якого «кришталеві» не перемагали ще жодного разу в історії. Чи вдасться лондонцям нарешті подужати впертих «вишень» та покінчити з невдачами?

4. Суонсі – Саутгемптон, Англія, 21 тур

Після сенсаційної перемоги над Ліверпулем Суонсі нарешті вдалося залишити зону вильоту. Нині горді валлійці збираються продовжити переможну ходу, однак подужати Саутгемптон – завдання не з простих. Не віщує «лебедям» легкого життя і статистика очних дуелей, адже з 10-ти останніх матчів проти «святих» Суонсі виграв лише один. Як все складеться цього разу?

5. Міддлсбро – Вест Бромвіч, Міддлсбро

Міддлсбро переживає не прості часи. Після 5-ти турів без перемоги команда Айтора Каранки опинилася неподалік від зони вильоту, тож тепер має терміново виправляти становище. Втім, подужати Вест Бромвіч «боро» не вдається з 2006-ого року, а це – 7 матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи вдасться Міддлсбро перервати безвиграшну серію в протистояннях з «дроздами»?

6. Бірмінгем – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Спад Бірмінгема, схоже, лише набирає обертів. «Сині» не можуть перемогти ось уже 7 турів поспіль – 4-ри поразки та 3 нічиї і, як наслідок, випали з гонки за місце в топ-шістці. Тепер головна мета бірмінгемців – уникнути виснажливої боротьби за виживання. Натомість, скромний Редінг, здобувши 10-ть перемог у 14-ти попередніх турах, підібрався до дуету лідерів і збавляти оберти на збирається. Чи вдасться «роялс» перемогти в Бірмінгемі і продовжити боротьбу за пряму путівку в АПЛ?

7. Іпсвіч – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Дербі не полишає надій виправити помилки провального старту сезону і таки вклинитись в боротьбу за місце в топ-шістці. Щоб увірватися в зону плей-офф, «баранам» необхідно перемагати на виїзді Іпсвіч. Статистика проти такого сценарію нічого проти немає, адже 2 попередні гостьові поєдинки проти «трактористів» Дербі вигравав. Чи станеться це втретє поспіль?

8. Брентфорд – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Ще рік тому Астон Вілла грала у Прем’єр-Лізі, а нині задовольняється лише скромним статусом середняка Чемпіоншипу. Воно й не дивно, адже бірмінгемців продовжує лихоманити, а в новому році вони в чемпіонаті ще не вигравали. Не набагато кращі справи і в Брентфорда, який програв 2 свої останні матчі. Чим завершиться протистояння команд, які нині на спаді?

9. Брістоль Сіті – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Після суботнього вильоту з Кубка Англії Брістоль Сіті має зосередитися на збереженні прописки в Чемпіоншипі. Задуматися «малиновкам» є про що, адже востаннє вони перемагали ще на початку листопада і відтоді програли в чемпіонаті 8 матчів поспіль. Чи завершиться їхнє падання в домашньому протистоянні із Шеффілд Уенсдей, який всерйоз налаштований поборотись за вихід в АПЛ?

10. Кардифф – Престон, Англія, Чемпіоншип, 29 тур

Диво Престона продовжується. З відвертого аутсайдера «невразливі» перетворилися на міцного середняка Чемпіоншипу, а в 13-ти попередніх турах вони зазнали лише 2-ох поразок. Попереду – протистояння з міцним, але вкрай нестабільним Каріффом, який після 3-ох перемог поспіль програв 2 свої останні матчі чемпіонату. На що очікувати від цієї дуелі?

11. Інтер – Лаціо, Кубок Італії, 1/4 фіналу

На «Джузеппе Меацца» в Мілані буде вирішена доля ще однієї путівки у півфінал Кубка Італії. За нею поборються Інтер та Лаціо. Міланці, зважаючи на господарський статус, виглядають фаворитами зустрічі. Більше того, їхня безпрограшна серія у всіх турнірах нараховує вже 9-ть матчів, 8 з яких були виграні, а зовсім нещодавно в поєдинку чемпіонату команда Стефано Піолі також у рідних стінах не залишила столичним «орлам» жодних шансів, відправивши в їхні ворота 3 м’ячі без відповіді. Чи вдасться римлянам помститися за ту невдачу, чи все ж Інтер підтвердить статус фаворита дуелі?

12. Марсель – Ліон, Кубок Франції, 1/8 фіналу

Лише тиждень тому суперники зустрічалися в матчі чемпіонату. Той поєдинок, який відбувся на полі Ліону, впевнено виграли «ткачі» – 3:1. Тепер уже в Кубку Франції Марсель налаштовується на реванш і вже в цій зустрічі зможе розраховувати на допомогу Дімітрія Пайетта, який був придбаний у Вест Хема. Чи допоможе провансальцям зірковий новачок помститися Ліону за поразку в Лізі 1?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 31-ого січня.

Ми у Viber!