0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 640 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сампдорія – Рома, Італія, 22 тур

Сампдорія виглядає просто жахливо. Генуезці не можуть перемогти впродовж 6-ти турів, забивши в 4-х останніх матчах тільки один гол. З подібними результатами команда опустилася до нижньої частини таблиці, але боротьба за виживання їй поки не загрожує. А от Рома знаходиться на ходу. «Вовки» здобули 4 перемоги поспіль і впритул наблизилися до лідера – Ювентуса. Трохи більше тижня тому Рома розгромила Сампдорію в матчі Кубка Італії. Чи здолають «жовто-червоні» знову проблемного суперника?

2. Удінезе – Мілан, Італія, 22 тур

Для Удінезе настали непрості часи. Команда програла 3 матчі Серії «А» поспіль, але поки усе ще тримається в середині таблиці. Цього разу на «чорно-білих» очікує побачення з Міланом. «Червоно-чорні» - суперник непростий, але брак стабільності поки заважає команді Вінченцо Монтелли претендувати на щось серйозне. Так з останніх 5-ти матчів чемпіонату Мілан виграв тільки один, залишивши після цього зону єврокубків. Чи під силу Удінезе здобути перші очки у нинішньому календарному році?

3. Кальярі – Болонья, Італія, 22 тур

Кальярі – одна з найбезкомпромісніших команд Серії «А». У 21-му турі «сардинійці» лише двічі зіграли унічию. Останнім же часом «острів’яни» чергують домашні перемоги з виїзними поразками, досить комфортно почуваючись в компанії середняків ліги. Таку ж кількість очок, як Кальярі, має в своєму активі і Болонья, яка випереджає свого сьогоднішнього суперника за додатковими показниками. «Червоно-чорні» перемагали Кальярі в кожній з 4-х попередніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

4. Кротоне – Емполі, Італія, 22 тур

Дебют у Серії «А» видався для Кротоне не найкращим. «Акули» виступають жахливо, безрезультатно намагаючись залишити зону вильоту. У схожому становищі перебував ще кілька місяців тому і Емполі, який також підвищився у класі за підсумками минулого сезону. Але «синім» таки вдалося знайти свою гру, про що свідчить лише одна поразка команди в 6-ти попередніх турах. Це дозволило Емполі відірватися від групи аутсайдерів на безпечну відстань. Чи вдасться Кротоне пригальмувати «синіх»?

5. Майнц – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 18 тур

Впродовж останніх місяців Майнц різко збавив оберти. Так в 6-ти попередніх турах «карнавальники» здобули лише одну перемогу, а у 2-х останніх матчах не можуть навіть забити гол у ворота суперників. Наступним суперником Майнца стане дортмундська Борусія. Після 3-х нічиїх в чемпіонаті поспіль, підопічні Томаса Тухеля нарешті відсвяткували перемогу, розібравшись у гостях з Вердером та випередивши кількох опонентів. Чи здобудуть «чорно-жовті» максимальний результат ще й у Майнці?

6. Фрайбург – Герта, Німеччина, 18 тур

Лише повернувшись до першої Бунденсліги, Фрайбург одразу ж перетворився на доволі боєздатний клуб, здатний створити неприємності будь-кому. В минулому турі «червоно-чорні» дали справжній бій навіть лідеру чемпіонату – Баварії, але все ж поступилися. А от Герта виглядає вже зовсім не так яскраво, як ще кілька місяців тому. В останніх 4-х турах берлінці поступилися тричі, залишивши зону Ліги чемпіонів. Чи вдасться «старій дамі» зупинити власне падіння, здобувши сприятливий результат у Фрайбургу?

7. ПСЖ – Монако, Франція, 22 тур

ПСЖ виграв 6 своїх попередніх матчів різних змагань, пропустивши у них лише один гол. Але тільки 3 з цих зустрічей припали на чемпіонат Франції, де парижанам ніяк не вдається повернути собі лідерство. Діючі чемпіони посідають поки лише 3-тє місце, а от очолює турнірну таблицю їх нинішній суперник – Монако, який випереджає «червоно-синіх» на 3 очки. «Червоно-білі» в останніх турах очки також не втрачають. Чи зуміє ПСЖ перемогти свого принципового суперника і наздогнати його за очками?

8. Тулуза – Сент-Етьєн, Франція, 22 тур

Тулузі зовсім не позаздриш. Програвши кожен з 3-х своїх попередніх поєдинків, «фіолетово-білі», схоже, остаточно розпрощалися з власними єврокубковими амбіціями. Тепер команда знаходиться в середині таблиці, але й тут ще потрібно втриматися. Не так давно випередив Тулузу і Сент-Етьєн. «Зелені» нарешті повернулися на шлях перемог, здолавши на власному полі Анжер. Сент-Етьєн впродовж 9-ти особистих матчів не перемагає Тулузу. Чи до снаги «зеленим» переписати історію?

9. Вітесс – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 20 тур

Кілька днів тому Вітесс пробився до півфіналу Кубка Нідерландів, здолавши діючого на той час володаря трофею – Фейеноорд. А от в чемпіонаті країни «жовто-чорні» нічого надзвичайного не демонструють, знаходячись на межі зони плей-офф за місце в Лізі Європи. На кілька позицій вище в турнірній таблиці знаходиться АЗ Алкмаар, який програв лише раз в 15-ти попередніх матчах різних турнірів. Чи визначать суперники сильнішого в Арнемі?

10. Зволле – Твенте, Нідерланди, 20 тур

До недавніх пір справи Зволле виглядали зовсім кепсько. Видавши серію з 7-ми матчів без перемог, «синьо-білі» впритул наблизилися до зони вильоту. Але вигравши поєдинок попереднього туру, Зволле вдалося дещо покращити власне становище. Здобуло перемогу тиждень тому і Твенте, і також – вперше у нинішньому році. «Тюккерс» ведуть боротьбу за першу 7-ку, щоб потім спробувати щастя в матчах плей-офф за Лігу Європи. На кого поставити у цій дуелі?

11. Гент – Брюгге, Бельгія, 24 тур

Усі проблеми і негаразди Гента лишилися в минулому році. У січні ж «буйволи» здобули 4 очки і не пропустили жодного м’яча, що дозволило їм увірватися до першої 6-ки, представники якої на 2-му етапі розіграють між собою призові місця. Цього разу Гент зіграє з діючим чемпіоном Бельгії – Брюгге. «Чорно-сині» і в нинішньому сезоні прагнуть повторити минулорічний успіх, вигравши 5 останніх матчів Ліги Жюпіле. Чи продовжить Брюгге свою переможну ходу?

12. Еспаньол – Севілья, Іспанія, 20 тур

За останні місяці Еспаньол пережив чимало неприємних миттєвостей. Але переконлива домашня перемога над головним аутсайдером – Гранадою – має повернути «папугам», які знаходяться в самій середині турнірної таблиці, впевненість у власних силах. А от Севілья рухається лише вгору, проводячи відмінний сезон. Завдяки 5-ти перемогами поспіль, «норвіонці» піднялися уже на 2-ге місце і відстають від лідера – мадридського Реала – усього на очко. На що розраховувати Севільї в Барселоні?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 29 січня.


Ми у Viber!