0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 639 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тираду лотереї «Спортпрогноз».

1. Саутгемптон – Арсенал, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Останнім часом поєдинки проти Саутгемптона даються Арсеналу дуже не просто. З 5-ти попередніх матчів проти «святих» лондонці виграли лише один, а ось поразок було одразу 3. Більше того, саме Саутгемптон зовсім нещодавно вибив «канонірів» з розіграшу Кубка англійської Ліги. Чи варто очікувати на повторення історії і в Кубку Англії?

2. Оксфорд – Ньюкасл, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Головна ціль Ньюкасла на сезон – повернення в АПЛ. Утім, і від продовження боротьби в Кубку Англії «сороки» також не відмовляться. Тим більше, що в дуелі проти Оксфорда саме їм відводять роль фаворита. Втім, легкого життя підопічним Рафаеля Бенітеса обіцяти ніхто не може. Чи вдасться Ньюкаслу підтвердити свій високий статус, чи все ж скромний Оксфорд піднесе сюрприз?

3. Лінкольн – Брайтон, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Брайтон на всіх парах рветься в АПЛ. Цього тижня «чайки» завдяки перемозі над Кардіффом захопили лідерство в Чемпіоншипі і в протистоянні з Лінкольном прагнуть продовжити переможну ходу. Втім, Лінкольн на роль хлопчиків для биття навряд чи погодиться. Тим більше, що в попередньому раунді «чорти» вже перемагали представника Чемпіоншипу – тоді не пощастило Іпсвічу. Чи вдасться Брайтону уникнути сумної долі «трактористів»?

4. Рочдейл – Хаддерсфілд, Кубок Англії, 1/16 фіналу

Після 6-ти перемог поспіль у Рочдейла намітився спад. «Дейл» програли 2 останні матчі, тож до кубкової дуелі проти Хаддерсфілда підходять не в кращому настрої. Чи вдасться «тер’єрам» продовжити кризу суперника, чи все ж Рочдейл перерве серію невдач і вперше з 2010-ого року переможе Хаддерсфілд в офіційному поєдинку?

5. Норвіч – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Чорна смуга Бірмінгема продовжується. Безвиграшна серія «синіх» триває вже 6-ть турів, а в 9-ти попередніх матчах Чемпіоншипу їм вдалося здобути лише одну перемогу. Непереливки, вочевидь, Бірмінгему доведеться і у виїзній дуелі проти Норвіча, який не полишає надій увірватися в топ-шістку та поборотися за путівку в АПЛ через плей-офф. Чи вдасться «канаркам» підтвердити статус фаворита?

6. Престон – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Після, відверто, провального старту сезону Престон взявся за голову. Неймовірно, але в 19-ти попередніх турах «невразливі» зазнали лише 3-ох поразок і нині є реальним претендентом на зону плей-офф. Та щоб потрапити в топ-шістку, Престону необхідно брати 3 очки в домашній зустрічі проти Іпсвіча. Чи погодяться на це «трактористи», які не програють «невразливим» ось уже 3 очні дуелі поспіль?

7. Ротерхем – Барнслі, Англія, Чемпіоншип, 28 тур

Ротерхем, схоже, приречений. «Мельники» застрягли на останньому місці в Чемпіоншипі, а відставання від рятівної позиції складає вже 9 очок. Утім, втрачено ще не все. Аби отримати шанс на порятунок, Ротерхему необхідно брати очки в кожній зустрічі. Чи вдасться господарям чимось здивувати Барнслі, чи все ж гості завдадуть «мельникам» чергової поразки?

8. Лейпциг – Хоффенхайм, Німеччина, 18 тур

Лейпциг уже став головним відкриттям сезону в БундесЛізі. Більше того, «бики» не полишають надій наздогнати Баварію в чемпіонській гонці і таки завоювати Срібну салатницю. Та щоб мрії стали реальністю, підопічним Ральфа Хазенхюттля необхідно перемагати Хоффенхайм, а це – завдання надзвичайної складності. Хоча б з огляду на те, що «селяни» – єдині, хто в нинішньому сезоні БундесЛіги ще не програвав. Чи вдасться сенсаційному Лейпцигу завдати першої поразки Хоффенхайму?

9. Інгольштадт – Гамбург, Німеччина, 18 тур

Класична битва за виживання. Після 17-ти турів обидві команди застрягли в небезпечній зоні і лише перемога може дещо покращити їхні не веселі перспективи. Фаворитом зустрічі виглядає Інгольштадт, який гратиме вдома. Втім, господарі ще жодного разу в історії не перемагали Гамбург. Чи станеться це вперше?

10. Дармштадт – Кельн, Німеччина, 18 тур

У своєму першому матчі в 2017-ому році Дармштадту нарешті вдалося перервати сумну серію з 8-ми поразок поспіль. Щоправда, в домашній зустрічі проти Менхенгладбаха «лілії» обмежилися лише нічиєю. Однак, щоб вибратися із зони вильоту підопічним Торстена Фрінгса потрібно терміново перемагати. Чи вдасться Дармштадту подужати впертий Кельн, заявивши про свої плани на збереження прописки в еліті?

11. Нансі – Бордо, Франція, 22 тур

Старт сезону у Нансі, відверто, не задався, але вже в жовтні команда прийшла до тями. В 11-ти останніх турах «колючки» зазнали лише 2-ох поразок і нині досить комфортно почуваються всередині турнірної таблиці. В домашній зустрічі проти Бордо Нансі спробує скористатися втомою суперника після виснажливої кубкової дуелі із ПСЖ та записати до свого активу чергові 3 очки. От тільки подужати аквітанців «колючкам» не вдається з 2010-ого року, а це – 8 матчів поспіль. Чим усе закінчиться цього разу?

12. Леганес – Сельта, Іспанія, 20 тур

Безвиграшна серія Леганеса триває. «Пепінерос» не можуть перемогти ось уже 7 турів поспіль і 5-ть з цих матчів завершилися миром. Повернутися на шлях перемог аутсайдер спробує в домашньому протистоянні із Сельтою, яка, безперечно, буде виснаженою після важкої кубкової дуелі з мадридським  Реалом. Чи стане втома гостей додатковим фактором переваги Леганеса?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 28-ого січня.


Ми у Viber!