0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 638 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Мілан, Кубок Італії, 1/4 фіналу

Минулого року Ювентус та Мілан зустрічалися між собою в фіналі Кубка Італії. Тоді непросту перемогу в додатковий час здобула «стара синьйора», вдруге поспіль вигравши почесний трофей. От тільки в нинішньому сезоні «червоно-чорні» уже двічі зуміли поквитатися з туринцями. Спочатку вони здолали їх в чемпіонаті, а місяць тому – в серії післяматчевих пенальті перемогли «чорно-білих» і у зустрічі за Суперкубок Італії. Чим завершиться ще один раунд протистояння принципових суперників?

2. Сельта – Реал (Мадрид), Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Сельта створила справжню сенсацію, обігравши у першій грі 1/4 фіналу Кубка Іспанії мадридський Реал на «Сантьяго Бернабеу» - 2:1. Тепер «небесні» спробують відстояти сприятливий результат на власному полі, що буде зробити неймовірно складно. Що стосується «вершкових», то вони переживають непрості часи. Підопічні Зінедіна Зідана лише минулих вихідних перервали 3-матчеву безвиграшну серію в усіх турнірах. Кому пощастить пробитися до півфіналу?

3. Ейбар – Атлетико (Мадрид), Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У нинішньому році Ейбар встиг уже двічі поступитися мадридському Атлетико. Вперше це було в домашньому матчі Прімери, а зовсім нещодавно «зброярі» зазнали нищівної поразки і в кубку країни – 0:3. За таких умов, матч-відповідь між цими командами перетворюється у порожню формальність. У попередньому раунді кубка «матрацники» також забезпечили потрібний результат в першому матчі проти Лас-Пальмаса, після чого мінімально поступилися «острів’янам» на власному полі. Чи повториться історія?

4. Осасуна – Малага, Іспанія, 20 тур

Осасуні не позаздриш. Повернувшись до Прімери, памплонці виявилися зовсім не готовими до боротьби з кращими клубами країни. Так за усе перше коло «червоні» спромоглися здобути лише одну перемогу, перетворившись на головного аутсайдера ліги. Але й Малага переживає не менш серйозний спад. «Анчоуси» програли 5 попередніх матчів усіх турнірів і лише завдяки попереднім заслугам тримаються на безпечній відстані від зони вильоту. Чи вдасться одному з клубів перервати свою безвиграшну серію?

5. Дербі Каунті – Лестер, Кубок Англії, 1/16 фіналу

В 1/32 фіналу Кубка Англії представник Чемпіоншипа Дербі Каунті вже встиг створити одну сенсацію, в гостях перемігши та вибивши з турніру команду Прем’єр-ліги Вест Бромвіч. Тепер на «баранів», які дещо збавили оберти за останній час, очікує побачення з Лестером. Кубкова перемога «лисів» над Евертоном, схоже, відібрала чимало сил в «синіх», адже 2 наступні свої матчі підопічні Клаудіо Раньєрі програли з однаковим рахунком 0:3. Наскільки переконливо після цього Лестер виглядатиме у Дербі?

6. АЗ Алкмаар – Херенвен, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

3-матчева переможна серія АЗ Алкмаар перервалася минулих вихідних, коли «сирні фермери» на власному полі обмежилися нічийним результатом у зустрічі чемпіонату проти скромної роттердамської Спарти. Тепер «червоно-білі» прагнуть 2-ий рік поспіль пробитися до півфіналу Кубка Нідерландів. Завадити їм це зробити спробує Херенвен. «Суперфризи» вигадають нестабільно, програвши 2 попередні виїзні зустрічі. Чи створить Херенвен проблеми досвідченому кубковому бійцю, яким є АЗ Алкмаар?

7. Вітесс – Фейеноорд, Кубок Нідерландів, 1/4 фіналу

В останніх 8-ми матчах різних змагань Вітесс зазнав лише однієї поразки, що є хорошим результатом. Цього разу «жовто-чорні» поміряються силами з діючим володарем Кубка Нідерландів – Фейеноордом. Роттердамці проводять відмінний сезон, здобуваючи перемоги на усіх фронтах. Серія з 5-ти виграшів у різних турнірах дозволяє «гордості Півдня» впевнено лідирувати в Ередивізі і претендувати на повторення минулорічного кубкового тріумфу. Чи продовжить Фейеноорд свою переможну ходу?

8. Локерен – Гент, Бельгія, 23 тур

Традиційно для себе Локерен знаходиться у нижній частині таблиці Ліги Жюпіле. В останніх 3-х турах «триколірні» здобули тільки 2 очки, що свідчить про їх не найкращу форму. Важкі часи не так давно переживав і бронзовий призер минулого сезону Гент. Для «буйволів», з їх високими амбіціями, 5 поразок поспіль в різних змаганнях виявилися серйозним ударом. Але «синьо-білі» вже повернулися на шлях перемог, перегравши Шарлеруа. Чи здобуде Гент максимальний результат ще й у Локерені?

9. Сент-Трюйден – Мехелен, Бельгія, 23 тур

Сент-Трюйден зовсім не вражає. У 3-х останніх зустрічах чемпіонату «канарки» лише одного разу зіграли унічию, програвши 2 інші своїх поєдинки. Тож не дивно, що з подібними результатами команда знаходиться не надто високо. Інша річ – Мехелен. «Малинці» намагаються закріпитися у першій 6-ці. От тільки минулі вихідні видалися для них не найкращими. Мехелен поступився вдома Вестерло, перервавши свою тривалу безпрограшну серію. На що поставити в цій дуелі?

10. Ейпен – Стандард, Бельгія, 23 тур

Новачок найвищого бельгійського дивізіону Ейпен намагається закріпитися у класі найсильніших. Виходить поки у «чорно-білих» далеко не все, але від зони вильоту команда знаходиться на відстані у 5 очок, що вже непогано. Цього разу Ейпену доведеться помірятися силами з міцним середняком Ліги Жюпіле Стандардом. Льєжці не можуть виграти вже впродовж 4-х турів чемпіонату поспіль, тричі зігравши унічию та без шансів програвши Брюгге. Чи матиме Ейпен шанси в протистоянні з таким суперником?

11. Шарлеруа – Зюльте-Варегем, Бельгія, 24 тур

Серія поразок в останніх турах значно ускладнила шанси Шарлеруа в боротьбу за високі турнірні позиції. Але усе ще залежить від самих «зебр». Для початку їм потрібно перемагати Зюльте-Варегем. От тільки завдання це – не з простих. Фландрійці проводять відмінний сезон, дуже рідко поступаються своїм суперникам і знаходяться в компанії лідерів чемпіонату. У матчі першого кола нинішні суперники зіграли між собою унічию. Чи визначать вони сильнішого цього разу?

12. Єгипет – Гана, Кубок Африки (Габон)

Матч лідерів групи «D» Кубка Африки. Здобувши 4 очки у 2-х стартових турах, Єгипет ще до кінця не гарантував собі вихід з групи. Тож у цій грі «фараонам» потрібно зіграти як мінімум унічию зі збірною Гани, яка виграла обидва свої стартові поєдинки і не пропустила у них жодного м’яча. Ці ж суперники виступають у одній групі і у відборі на чемпіонат світу 2018-го року, де Єгипет здолав «чорних зірок» на власному полі. Чи зуміють «фараони» знову зіпсувати настрій ганцям?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.10 середи, 25 січня.


Ми у Viber!