0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 637 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Атлетик Більбао – Атлетико Мадрид, Іспанія, 19 тур

Атлетико вже навряд чи претендує на чемпіонство, проте завдання завоювати місце в топ-четвірці та путівку в Лігу чемпіонів ніхто не скасовував. Нині переможна серія «матрацників» у Прімері нараховує 3 матчі, однак зупинятися підопічним Дієго Сімеоне протипоказано – Сосьєдад та Вільяреал наступають на п’яти. Чи вдасться мадридцям взяти 3 очки в Більбао, де в нинішньому сезоні перемагала лише Барселона?

2. Стандард – Брюгге, Бельгія, 22 тур

Безпрограшна серія Брюгге в Жюпіле-Про-Лізі нараховує вже 11-ть матчів, 8 з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам «синьо-чорні» вирвались в лідери чемпіонської гонки і в протистоянні зі Стандардом налаштовані продовжити переможну ходу. Чи вдасться підопічним Мішеля Прюдомма здобути «вікторію» у Льєжі, де грати завжди не просто?

3. Болонья – Торино, Італія, 21 тур

Торино продовжує мріяти про єврокубки і після низки гучних трансферів на другу частину сезону «бики» мають особливі плани. Втім, у новому році команда Сініши Михайловіча ще не вигравала – 2 нічиї в Серії «А» та поразка в Кубку Італії. Надолужити згаяне туринці налаштовані у виїзній зустрічі проти Болоньї, яку перемагали в 3-ох попередніх очних дуелях. Чи вдасться «гранатовим» знову подужати болонців і нарешті перервати безвиграшну серію?

4. Емполі – Удінезе, Італія, 21 тур

Новий рік Удінезе розпочало не кращим чином. У чемпіонаті «зебри» програли обидва матчі, тож в Емполі збираються набрати перші очки в 2017-ому. Статистика нічого проти такого сценарію не має. Востаннє фріульці програвали на полі тосканців ще 13-ть років тому і відтоді не знають гіркоти поразок в Емполі. Як усе складеться для Удінезе цього разу?

5. Пескара – Сассуоло, Італія, 21 тур

У матчі першого кола Сассуоло переміг Пескару, проте через появу на полі незаявленого гравця «зелено-чорним» було зараховано технічну поразку. Неймовірно, але для «дельфінів» та перемога так і залишається єдиною в сезоні. Чи вдасться Пескарі нарешті здобути свою першу «вікторію» вже на футбольному полі, чи все ж Сассуоло доведе перевагу в класі?

6. Аталанта – Сампдорія, Італія, 21 тур

Аталанта не приховує єврокубкових амбіцій, тож у домашній зустрічі проти Сампдорії налаштовується виключно на перемогу. І такий сценарій виглядає цілком реальним, адже генуезький клуб відчуває серйозні проблеми на виїзді. З 10-ти гостьових матчів «сампа» виграла лише один, а ось поразок було одразу 6-ть і це – один з найгірших показників чемпіонату. Чи вдасться бергамцям підтвердити  високий статус фаворита?

7. Байер – Герта, Німеччина, 17 тур

Першу частину сезону Байер, відверто, провалив. Після 16-ти турів леверкузенці перебувають лише на 9-ому місці в БундесЛізі, а їхнє відставання від топ-четвірки складає 8 очок. Щоб його скоротити, «фармацевтам» потрібно обов’язково перемагати вдома Герту. Саме так було в 3-ох попередніх матчах між суперниками в Леверкузені. Чи вдасться Байеру знову подужати «стару даму» в рідних стінах?

8. Майнц – Кельн, Німеччина, 17 тур

Протистояння міцних середняків БундесЛіги. Фаворитом зустрічі виглядає Манйц, який гратиме вдома. Втім, з 5-ти останніх матчів чемпіонату «карнавальники» виграли лише один, а ось поразок було одразу 4-ри. Не в кращих кондиціях перебуває і Кельн, чия безвиграшна серія нараховує вже 5-ть турів. На що поставити в цій дуелі?

9. Фейренсе – Ешторіл, Португалія, 18 тур

Протистояння сусідів по турнірній таблиці, які ведуть відчайдушну боротьбу за виживання. Особливо кепські справа в Ешторіла, який програв 5-ть останніх матчів чемпіонату. Фейренсе сповнене рішучості продовжити сумну серію гостей, та чи вдасться господарям виконати це завдання?

10. Белененсеш – Сетубал, Португалія, 18 тур

Ось уже майже 2 місяці поспіль Сетубал чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Втім, у протистоянні з Белененсешом «садинці» налаштовані перервати серію гостьових невдач і, як мінімум, не програти. Та чи погодяться з цим «тістечка», які, традиційно, в рідних стінах виступають з особливим завзяттям?

11. Камерун – Габон, Кубок Африки, Габон

Камерун, якому пророкували провал на КАНі і виліт уже після групового етапу, після 2-ох турів захопив лідерство в квартеті «А». Щоб гарантувати собі путівку в плей-офф, «неприборканим левам» достатньо не програти Габону. А ось «пантер» влаштує виключно перемога. Чи вдасться господарям КАНу відсвяткувати першу «вікторію» на турнірі?

12. Гвінея-Бісау – Буркіна-Фасо, Кубок Африки, Габон

Шанси на вихід з групи мають обидві команди, проте лише перемога може гарантувати суперникам омріяну путівку в плей-офф. Більше шансів має збірну Буркіна-Фасо, яку за певних обставин може влаштувати навіть нічия. До того ж, саме буркінійці виглядають фаворитами зустрічі. На що поставити в цьому протистоянні?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 22-ого січня.


Ми у Viber!