0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 636 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Тоттенхем, Англія, 22 тур

Зазнавши нищівної поразки від Евертона в минулому турі, Манчестер Сіті позбувся місця у зоні Ліги чемпіонів. «Містяни» невдало виступають за межами рідного міста і це – їх головна проблема. А от Тоттенхем знаходиться на підйомі. «Шпори» виграли 6 попередніх матчів чемпіонату, продемонструвавши при цьому неабияку результативність і піднявшись на 2-гу сходинку таблиці. Тоттенхем перемагав Манчестер Сіті в кожній з 3-х попередніх особистих зустрічей. Чи перервуть «містяни» неприємну для себе традицію?

2. Крістал Пелас – Евертон, Англія, 22 тур

Жахлива криза, яку переживає Крістал Пелас, ніяк не закінчиться. Так в 7-ми попередніх матчах чемпіонату «орли» здобули лише 2 очки, впритул наблизившись до зони вильоту. Щоб не опинитися в числі головних аутсайдерів, лондонцям потрібно перемагати Евертон. От тільки завдання це – неймовірно складне. В 4-х останніх поєдинках Прем’єр-ліги «іриски» втратили лише 2 пункти і не збираються збавляти оберти. Чи зуміє Крістал Пелас зупинити мерсисайдців?

3. Міддлсбро – Вест Хем, Англія, 22 тур

Завершивши 2 свої останні матчі Прем’єр-ліги унічию з однаковим рахунком 0:0, Міддлсбро довів власну безвиграшну серію до 4-х матчів. «Червоно-білі» не можуть почувати себе у безпеці, адже від зони вильоту їх відділяє усього 4 очки. У значно комфортнішому становищі знаходиться Вест Хем. Невеликий спад у грі «молотобійців» виявився тимчасовим явищем, а в минулому турі вони розгромили Крістал Пелас. Чи вдасться Міддлсбро, якому очки потрібні більше, повернутися на шлях перемог?

4. Борнмут – Уотфорд, Англія, 22 тур

Борнмуту, як і раніше, дуже бракує стабільності. Не так давно «вишні» лише дивом втратили перемогу у матчі проти Арсеналу, дозволивши супернику відігратися, але вже в матчі попереднього туру вони програли в гостях одному з аутсайдерів – Халл Сіті. Усього 2-ма очками Борнмуту поступається Уотфорд. «Шершні» переживають непрості часи, залишаючись без перемог впродовж 6-ти турів поспіль. 5 з 6-ти попередніх особистих матчів між цими суперниками завершилися унічию. Як буде цього разу?

5. Мілан – Наполі, Італія, 21 тур

Останній місяць Мілан може цілком віднести собі до активу. Спочатку «червоно-чорні» здобули Суперкубок Італії, а потім перервали 2-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. До цього можна додати і перемогу в кубку країни над Торино. Але підопічним Вінченцо Монтелли не зрівнятися з Наполі. «Партенопеї» не програють впродовж 9-ти матчів Серії «А» поспіль, вигравши 6 з цих поєдинків. Здобути сприятливий результат на «Сан-Сіро» - дуже непросто. Чи під силу це зробити неаполітанцям?

6. К’єво – Фіорентина, Італія, 21 тур

У нинішньому сезоні Фіорентина вже двічі встигла перемогти К’єво. Спочатку в чемпіонаті, а трохи більше тижня тому – у Кубку Італії. Але обидві ці «вікторії» «фіалки» здобули у рідній Флоренції, зараз же вони вирушать до Верони. «Віслюки» програли 4 свої попередні матчі усіх турнірів, хоча й продовжують міцно триматися в середині таблиці. Фіорентина ж в минулому турі на власному полі здолала лідера – Ювентус. Чи впораються «фіалки» ще раз і зі значно скромнішим К’єво?

7. Дармштадт – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 17 тур

Дармштадт – головний аутсайдер першої Бундесліги. Якщо на старті сезону «ліліям» ще вдавалося набирати очки, то нині в пасиві команди – 8 поразок поспіль і останнє місце турнірної таблиці. Зовсім не вражає у нинішньому сезоні і менхенгладбахська Борусія. Якщо раніше ми звикли бачити «жеребців» серед лідерів, то наразі «чорно-біло-зелені» пасуть задніх, здобувши тільки одну перемогу в 11-ти попередніх турах. Як зіграють між собою клуби, кожен з яких значно здав власні позиції?

8. Аугсбург – Хоффенхайм, Німеччина, 17 тур

4 очки, здобуті у 2-х останніх офіційних поєдинках чемпіонату – безумовний успіх для Аугсбурга. Спочатку «фуггери» здолали на власному полі менхенгладбахську Борусію, а потім – розійшлися миром із дортмундською. Тепер Аугсбург поміряється силами з наймиролюбнішим клубом першої Бундесліги – Хоффенхаймом, який 10 з 16-ти своїх матчів звів унічию. Разом з тим, «синьо-білі» залишаються єдиною командою ліги, яка не знає гіркоти поразок. Чи завершить Хоффенхайм перше коло на мажорній ноті?

9. Генгам – Ренн, Франція, 21 тур

Генгам суттєво збавив оберти за останні місяці. І хоча інколи бретанці ще «вистрілюють», як це було, приміром в переможному матчі проти ПСЖ, загалом команда перебуває у групі лідерів зараз швидше за інерцією. Не найкращим чином виглядає зараз і Ренн, який також багатообіцяюче розпочав нинішній сезон. В попередніх 4-х матчах Ліги 1 підопічні Крістіана Гуркюффа здобули тільки одне очко, регулярно розчаровуючи своїх прихильників. Чи впорається Генгам із проблемним суперником?

10. Діжон – Лілль, Франція, 21 тур

Ціною неймовірних зусиль Діжон зумів вибратися із зони вильоту. Це стало можливим завдяки 4-м очкам, здобутим командою в 2-х останніх турах. Перервали «червоно-чорно-білі» і свою безвиграшну серію, яка тривала майже 2 місяці. Невизначеною залишається і подальша доля Лілля, який випереджає Діжон на 2 пункти. Якщо раніше «догів» лихоманило, то нині вони, схоже, знайшли свою гру, поступившись тільки раз в 7-ми попередніх матчах. Чим завершиться дуель команд з нижньої частини таблиці?

11. Мец – Монпельє, Франція, 21 тур

Проблеми, які переслідують Мец вже тривалий час, нікуди не зникли і в новому році. «Темно-бордові» не знають радості перемог впродовж 6-ти матчів поспіль, тож один з аутсайдерів тішиться навіть 2-м нічиїм, здобутим в останніх поєдинках. Цього разу у Меці гостюватиме нестабільне Монпельє. Переважну більшість очок «паладіни» здобувають в домашніх зустрічах, а от на виїзді, зазвичай, виглядають безпорадно. На що поставити у цій зустрічі?

12. Кан – Нансі, Франція, 21 тур

Важка домашня перемога в минулому турі над Ліоном, виявилася дуже своєчасною і важливою для Кана. Цей успіх дозволив «червоно-синім» залишити зону вильоту. Щоб знову туди не повернутися, команда має здобувати очки і у зустрічі з Нансі. От тільки «біло-червоних» так просто не здолати. Підопічні Пабло Корреа не програють вже впродовж 7-ми матчів різних змагань, а в чемпіонаті – закріпилися в середині таблиці. Чи скористається Кан перевагою власного поля, щоб пригальмувати «біло-червоних»?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 21 січня.


Ми у Viber!