0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 635 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Юнайтед – Ліверпуль, Англія, 21 тур

Центральний поєдинок туру в АПЛ і шанс для Манчестер Юнайтед повернутися в гонку за титул. Нині переможна серія «червоних дияволів» у чемпіонаті нараховує вже 6-ть матчів і, якщо її вдасться продовжити в протистоянні з мерсисайдцями, команда Жозе Моуріньо зможе знову претендувати на чемпіонство. Втім, подужати Ліверпуль – завдання не з простих. У 20-ти турах «червоні» зазнали лише 2-ох поразок і мають в своєму активі перемоги майже над всіма грандами Прем’єр-Ліги. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

2. Евертон – Манчестер Сіті, Англія, 21 тур

На Манчестер Сіті, який з усіх сил намагається наздогнати дует лідерів АПЛ, очікує не простий вояж на «Гудіссон Парк». З 8-ми останніх поєдинків на полі Евертона «містяни» виграли лише 2 і найближчий поєдинок легкого життя підопічним Хосепа Гвардіоли не обіцяє, адже в рідних стінах «іриски» в нинішньому сезоні зазнали лише однієї поразки. Чи вдасться «блакитним» перемогти у лігві Евертона та продовжити чемпіонську гонку?

3. Брентфорд – Ньюкасл, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Ньюкасл загальмував. У 3-ох останніх турах «сороки» зазнали 2-ох поразок і, як наслідок, втратили лідерство в Чемпіоншипі. Тепер на команду Рафаеля Бенітеса очікує виїзна дуель проти Брентфорда, який на постачальника очок також не схожий. Чи вдасться Ньюкаслу подужати цього опонента, знову заявивши про свої амбіції на лідерство в дивізіоні?

4. Фіорентина – Ювентус, Італія, 20 тур

Після поразки від Дженоа в листопаді Ювентус очок більше не втрачав. Нині переможна серія «старої синьйори» в чемпіонаті нараховує 4-ри матчі і зупинятися туринці не збираються. Втім, подужати Фіорентину в її лігві – завдання підвищеної складності. Хоча б з огляду на те, що «фіалки» в нинішньому сезоні вдома ще не програвали. Чи вдасться підопічним Массімілано Аллегрі привезти 3 очки з «Артеміо Франкі»?

5. Удінезе – Рома, Італія, 20 тур

Рома не полишає надій наздогнати Ювентус і вклинитись у чемпіонську гонку. Та щоб досягнути мети, римлянам потрібно не збавляти оберти і брати максимум очок в Удіне. 7 попередніх очних дуелей проти фріульців «вовки» виграли. Та чи вдасться їм продовжити переможну серію в протистояннях із «зебрами»?

6. Торино – Мілан, Італія, 20 тур

Лише в четвер Торино та Мілан зустрічалися в 1/8 фіналу Кубка Італії. Той поєдинок, який відбувся на «Сан Сіро», завершився вольовою перемогою міланців – 2:1. На «вікторію» підопічні Вінченцо Монтелли налаштовуються і цього разу. Та чи погодяться з цим туринські «бики», які після славної роботи на трансферному ринку сповнені рішучості вибороти місце в зоні єврокубків?

7. Севілья – Реал Мадрид, Іспанія, 18 тур

Цей поєдинок стане вже третім між Севільєю та Реалом за останніх півтора тижня. Перші два відбувалися в рамках Кубка Іспанії і перемогу відсвяткували «вершкові», які за сумою 2-ох матчів пройшли далі. Зустріч на «Рамон Санчес Пісхуан» завершилася феєричною нічиєю - 3:3, яка ознаменувала продовження рекордної безпрограшної серії мадридців до 40 матчів. Чи вдасться андалусцям її перервати вже у матчі Прімери?

8. Спортинг Хіхон – Ейбар, Іспанія, 18 тур

Спортинг переживає глибокий спад. У 14-ти попередніх турах хіхонці спромоглися здобути лише одну перемогу, подужавши не менш кризову Осасуну. Як наслідок, «смугасті» опинилися в зоні вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. Попереду у Хіхона – домашнє побачення з міцним, але непередбачуваним Ейбаром. На що очікувати від Спортинга в дуелі проти баскського клубу, який є міцним середняком Прімери?

9. Гранада – Осасуна, Іспанія, 18 тур

Класична битва за виживання – зустрічаються передостання та остання команди ліги. Зайвим буде говорити, що перемога наче повітря потрібна як Гранаді, так і Осасуні, адже лише 3 очки подарують аутсайдерам надію на спасіння. Фаворитом виглядають андалусці, які гратимуть вдома. До того ж, за останні 6-ть років «насріди» жодного разу памплонцям у рідних стінах не програвали – 2 перемоги та 2 нічиї. Як усе складеться цього разу?

10. Малага – Реал Сосьєдад, Іспанія, 18 тур

Реал Сосьєдад мріє про топ-четвірку та путівку в Лігу чемпіонів, проте розгромна домашня поразка в попередньому турі від Севільї – 0:4, стала болючим ударом по амбіціях басків. Реабілітуватися за те фіаско клуб із Сан-Себастьяну спробує у виїзній дуелі проти Малаги, проте перемогти «анчоусів» Сосьєдаду не вдається ось уже 3 роки поспіль – 2 нічиї та 2 поразки. Чи вдасться сан-себастьянцам нарешті перервати 4-матчеву безвиграшну серію в протистояннях із Малагою?

11. Марсель - Монако, Франція, 20 тур

Під кінець першого кола Марсель набрав вражаючий темп. Провансальці завершити рік 4-ма поспіль перемогами в Лізі 1, перетворившись на реального претендента на зону єврокубків. Господарі «Велодрому» сповнені рішучості продовжити вдалу серію, проте Монако – суперник з розряду ТОП. Підопічні Леонарда Жардіма - одні з головних фаворитів чемпіонської гонки, тож битимуться виключно за 3 очки. Хто вийде переможцем з дуелі суперників, кожен з яких мріє про перемогу?

12. Белененсеш – Ріу Аве, Португалія, 17 тур

Белененсеш на спаді. «Сині з Рештелу» програли 3 останні матчі чемпіонату, тож нині прагнуть покінчити з невдачами і в протистоянні з Ріу Аве, як мінімум, не програти. Втім, гостям, які продовжують мріяти про єврокубки, такий сценарій навряд чи сподобаються і вони спробують взяти повноцінні 3 очки. Щоправда, 3 останні матчі проти Белененсеша «велика ріка» виграти не змогла. Як усе складеться цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 15-ого січня.

Ми у Viber!