0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 634 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сандерленд – Сток Сіті, Англія, 21 тур

Сандерленд продовжує лихоманити. В останніх 3-х турах «чорні коти» здобули тільки очко, так і не зумівши вибратися із зони вильоту. З іншого боку, нічия в останній грі чемпіонату проти Ліверпуля свідчить, що потенціал в команди є. Далеко не все гаразд останнім часом і у Сток Сіті. Тільки на початку січня «гончари» зуміли перервати свою 5-матчеву безвиграшну серію, здолавши Уотфорд. Чи візьме Сандерленд реванш у Сток Сіті за поразку в першому колі?

2. Бернлі – Саутгемптон, Англія, 21 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Бернлі досить впевнено почувається в компанії кращих команд Англії. Наприкінці минулого року «бордові» здобули кілька важливих перемог, тож навіть нещодавня гостьова поразка від Манчестер Сіті не похитнула їх впевнених позицій. Усього на очко підопічних Шона Дайча випереджає Саутгемптон. «Святі» досить непогано виступають в кубкових турнірах, а от в чемпіонаті зазнають вже 3-ї поразки поспіль. Чи зуміє Саутгемптон перервати власну смугу невдач?

3. Халл Сіті – Борнмут, Англія, 21 тур

Зазнавши поразки від Вест Бромвіча в минулому турі, Халл Сіті опустився на останнє місце турнірної таблиці. До цього усе ішло, адже «тигри» не виграють в чемпіонаті уже більше 2-х місяців. Цього разу головному аутсайдеру протистоятиме міцний Борнмут, який досить впевнено тримається в середині таблиці. У 2-х попередніх матчах чемпіонату «вишні» здобули 4 очки, давши справжній бій навіть Арсеналу. Чи варто Халл Сіті у своєму нинішньому стані розраховувати на очки в цьому поєдинку?

4. Престон – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Усі ті труднощі, які супроводжували Престон на старті нинішнього сезону – лишилися позаду. Нині «невразливі» - міцний середняк Чемпіоншипа, який програв лише раз в 6-ти останніх турах. Справжнім випробуванням для Престона стане поєдинок проти Брайтона, який прагне підвищитися в класі. Перемога в останньому за ліком турі дозволила «чайкам» очолити турнірну таблицю. Кожен з 5-ти попередніх поєдинків між цими клубами завершувався унічию. Чи визначать вони сильнішого цього разу?

5. Шеффілд Уенсдей – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Після 3-х перемог поспіль, далі Шеффілд Уенсдей дещо пригальмував, завершивши кожен з 2-х наступних матчів унічию. Але це не завадило «совам» продовжувати утримуватися в першій 6-ці чемпіонату. Не менш гідно виступає в нинішньому чемпіонаті і Хаддерсфілд. В попередніх 6-ти турах «тер’єри» втратили тільки 2 очки і нині випереджають Шеффілд Уенсдей одразу на 4 пункти. Чи під силу «совам» зупинити суперника, який набрав дуже впевнену ходу?

6. Вулверхемптон – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Вулверхемптон традиційно не вирізняється особливою стабільністю. Після кількох перемог поспіль, в 2-х попередніх турах «вовки» здобули лише одне очко. Тож, якщо команда найближчим часом не повернеться на шлях перемог – цілком може опинитися в зоні вильоту. Аж ніяк не позаздриш і Астон Віллі. Клуб, який ще півроку тому виступав у Прем’єр-лізі, нині перетворився на звичайного середняка Чемпіоншипа. На що поставити у цій дуелі?

7. Ренн – ПСЖ, Франція, 20 тур

Успіхи Ренна скінчилися так же швидко та несподівано, як і розпочалися. У 3-х попередніх турах чемпіонату «червоно-чорні» додали до свого активу тільки одне очко, залишивши зону єврокубків, у якій певний час перебували. Важко буде Ренну здобути сприятливий результат і у зустрічі з діючим чемпіоном Франції – ПСЖ. Парижани поки не надто вдало проводять нинішній сезон, але Ренн перемагали в кожній з 4-х попередніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

8. Анжер – Бордо, Франція, 20 тур

Завершення минулого року виявилося жахливим для Анжера. Безвиграшна серія команди в чемпіонаті сягнула позначки у 7 матчів, в яких «біло-чорно-жовті» здобули усього 2 очки. Таким чином, Анжер впритул наблизився до зони вильоту і щоб туди не потрапити, тепер просто зобов’язаний перемагати Бордо. «Жирондинці» також не найкраще провели свої останні матчі чемпіонату, але в середині таблиці тримаються досить міцно. Чи зуміє Анжер повернутися на шлях перемог?

9. Лор’ян – Генгам, Франція, 20 тур

Нині Лор’ян уже не виглядає настільки безнадійним аутсайдером, яким він був ще кілька місяців тому. За останній час «мерлузовим», які не мають бажання залишати Лігу 1, вдалося покращити власні результати. Щоправда, останнє місце Лор’яну залишити поки не вдається. Зовсім інші турнірні завдання вирішує Генгам. «Червоно-чорні» здивували багатьох успішними виступами в Лізі 1 і зараз всерйоз претендують на місце в зоні єврокубків. Чи зуміє Лор’ян зіпсувати настрій Генгаму?

10. Хераклес – Гронінген, Нідерланди, 18 тур

Впродовж останнього місяця Хераклес незмінно чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Подібний графік дозволив «чорно-білим» піднятися в середину турнірної таблиці, де вони почуваються достатньо впевнено. Непогані результати демонструє наразі і Гронінген. «Зелено-біла армія» програла тільки один матч чемпіонату з останніх 6-ти, але пропустила Хераклес вперед за підсумками останнього туру. Чим завершиться протистояння середняків нідерландської Ередивізі?

11. Спарта (Роттердам) – Утрехт, Нідерланди, 18 тур

Дебютант Ередивізі роттердамська Спарта переживає непрості часи. Після задовільного старту, нині команда здобула тільки очко в 5-ти останніх турах. Якщо спад у грі роттердамців не закінчиться – важкої боротьби за виживання їм не уникнути. А от Утрехт зі своїми труднощами вже успішно впорався. «Червоно-білі» не програють впродовж 9-ти матчів чемпіонату, замикаючи першу 6-ку таблиці. Чи здолає Утрехт проблемну роттердамську Спарту на її полі?

12. Депортиво – Вільярреал, Іспанія, 18 тур

Лише опинившись у складному турнірному становищі Депортиво почав демонструвати футбол, на який команда здатна. У 2-х попередніх турах ла-корунці здобули 4 очки, що дозволило їм на відстань у 5 пунктів відірватися від зони вильоту. А от у протистоянні з Вільярреалом «біло-блакитним» буде дуже непросто. «Жовта субмарина» знаходиться в хорошій формі, а в минулому турі зуміла відібрати очки у самої Барселони, зігравши з каталонцями унічию. Чи вистачить у кастельонців сил ще й на матч із Депортиво?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 14 січня.


Ми у Viber!