0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 633 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Севілья – Реал Мадрид, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі в Мадриді Реал без особливих проблем розгромив Севілью – 3:0 і, схоже, вирішив завдання із виходом у чвертьфінал турніру. Втім, андалусці складати зброю не збираються і на «Рамон Санчес Пісхуан» спробують переломити хід протистояння. Чи вдасться «норвіонцям» після болючої невдачі на «Бернабеу» здивувати «вершкових», які не програють у всіх турнірах ось уже 39-ть матчів поспіль?

2. Сельта – Валенсія, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Після жеребкування 1/8 фіналу Кубка Іспанії здавалося, що дуель Сельти та Валенсії буде надзвичайно впертою, однак сталося не так як гадалося. Уже в першому матчі на «Местальї» галісійці каменя на камені не залишили від «кажанів», здобувши розгромну перемогу – 4:1. Утім, зупинятися на цьому команда з Віго не збирається і тепер уже в рідних стінах спробує знову приголомшити левантійців. Чи вдасться кризовій Валенсії завадити цим планам?

3. Вільяреал – Реал Сосьєдад, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі в Сан-Себастьяні Сосьєдад, забивши 3 голи, впевнено громив Вільяреал і, здавалося, шансів на продовження боротьби у «жовтої субмарини» вже не буде, проте в кінцівці гри левантійці таки зуміли відквитати один м’яч. Поразка 1:3 у першій зустрічі, звісно, не кращий результат перед матчем-відповіддю, проте у господарів «Ель Мадригалу» достатньо класу та досвіду, аби схилити шальки терезів на власну користь. Чи вдасться Вільяреалу здійснити героїчний камбек?

4. Алавес – Депортиво, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У Ла-Коруньї Алавес та Депортиво сильнішого не виявили, розписавши феєричну нічию – 2:2. Такий результат, звісно, залишає більше шансів баскам, яких тепер у рідних стінах влаштує будь-яка перемога, або ж навіть мирові 0:0, чи 1:1. Не віщує легкого життя галісійцям і статистика очних дуелей, адже перемогти Алавес на його полі Депортиво не вдається ось уже 15-ть років поспіль. Чи вдасться ла-корунцям переписати історію, нарешті подужавши «славних» у їхньому лігві?

5. Саутгемптон – Ліверпуль, Кубок англійської ліги, 1/2 фіналу, перший матч

Саутгемптон нині на спаді. Востаннє «святі» перемагали ще всередині грудня і відтоді не можуть виграти ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. У кубковій дуелі проти Ліверпуля команда Клода Пюеля пробує перервати серію невдач, та чи погодяться на це мерсисайдці, які, схоже, зовсім не проти вибороти путівку у фінал Кубка англійської Ліги?

6. Лідс – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 26 тур

Лідс набрав прекрасний хід. У 12-ти попередніх турах Чемпіоншипу «білі» здобули 9-ть перемог, перетворившись на реального претендента на вихід в АПЛ. Утім, про путівку в еліту мріє і Дербі, яке лише на 2 пункти відстає від зони плей-офф. Чи вдасться «баранам» перервати 5-матчеву безпрограшну серію команди Гаррі Монка?

7. Бордо – Генгам, Франція, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Останній місяць 2016-ого року Бордо, відверто, провалив. У грудні жирондинці не виграли жодного з 4-ох матчів Ліги 1 – нічия та 3 поразки, не забивши при цьому жодного м’яча. І лише перемога над Ніццою в 1/8 фіналу Кубка ліги дещо підсолодила гірку пілюлю для вболівальників команди. Втім, новий рік команда Жослена Гурвеннека розпочала з перемоги над Клермоном у Кубку Франції, а тепер збирається подужати і Генгам та вийти у півфінал Кубка ліги. І такий сценарій, треба визнати, виглядає цілком реальним, адже «червоно-чорні» не можуть виграти на полі жирондинців з 2000-ого року. Чи вдасться Генгаму нарешті покласти на лопатки господарів «Матмю Атлантік»?

8. Лілль – Сент-Етьєн, Франція, 20 тур

Ще кілька місяців тому Лілль був серед головних аутсайдерів Ліги 1, проте наприкінці осені «доги» взяли себе в руки, видали серію з 3-ох перемог і, як наслідок, нині перебувають значно ближче до зони Ліги Європи, ніж до зони вильоту. Продовжити своє сходження «червоно-сині» спробують у протистоянні із Сент-Етьєном, який не може перемогти в Ліллі з 1998-ого року. Чи вдасться «зеленим» нарешті подужати «догів» у їхньому лігві, чи все ж господарі знову візьмуть гору?

9. Бурк-Перонна – Реймс, Франція, Ліга 2, 20 тур

Бурк-Перонна – лідер Ліги 2… за кількістю нічиїх. Неймовірно, але з 19-ти матчів чемпіонату 10-ть! ця команда завершила миром. Полюбляє грати внічию і Реймс. Щоправда, лише на виїзді. Із 10-ти гостьових поєдинків «червоно-білих» у Лізі 2 6-ть завершились внічию. Чи варто повірити статистиці і поставити на компромісний результат у цій дуелі?

10. Тур – Ланс, Франція, Ліга 2, 20 тур

Місяць перед різдвяною перервою видався напрочуд вдалим для Тура. У 4-ох останніх турах  «башти» набрали 8 очок – це лише на 2 пункти менше, ніж у всіх матчах до цього. Тепер у протистоянні з Лансом Тур налаштований продовжити безпрограшну серію. Та чи погодяться з цим гості, які рвуться в Лігу 1?

11. Нім – Гавр, Франція, Ліга 2, 20 тур

Протистояння міцних середняків дивізіону з амбіціями поборотись за путівку в еліту. Гавру останнім часом, відверто, бракує стабільності. Востаннє команда вигравала ще на початку листопада і відтоді не може перемогти в 5-ти турах поспіль – 3 поразки та 2 нічиї. Чи вдасться гостям покінчити з невдачами у Німі, знову заявивши про свої високі амбіції?

12. Ред Стар – Клермон, Франція, Ліга 2, 20 тур

Ред Стар веде відчайдушну боротьбу за виживання, тож нині кожне очко для команди – на вагу золота. У Клермона перспективи більш райдужні, проте високі звершення гостям уже також не світять. Якщо виходити з класу та улюблених результатів суперників, нічия виглядає найбільш логічним підсумком цієї зустрічі. Та чи варто очікувати на мирову?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.40 середи, 11-ого січня.


Ми у Viber!