0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 632 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Удінезе – Інтер, Італія, 19 тур

Грудень минулого року видався надзвичайно успішним відрізком сезону для Удінезе. Команда виграла 3 матчі поспіль і лише після цього розійшлася миром із Сампдорією в гостях. Подібні результати дозволили «зебрам» міцно закріпитися в середині таблиці, що їх цілком влаштовує. Значно вищими є турнірні амбіції Інтера. «Чорно-сині» також знаходяться на ходу, видавши серію з 3-х перемог в чемпіонаті. Чи здобудуть міланці максимальний результат ще й в Удіне?

2. Дженоа – Рома, Італія, 19 тур

Здобувши тільки одну перемогу в 5-ти попередніх турах чемпіонату, Дженоа значно погіршила своє становище в турнірній таблиці. Про боротьбу за місце в зоні єврокубків «грифонам», очевидно, вже можна забути, обмежившись роллю звичайного середняка. Куди як переконливіше виступає Рома, яка продовжує залишатися головним конкурентом Ювентуса в боротьбі за чемпіонство. «Вовки» перемагали Дженоа у 8-ми з 9-ти попередніх особистих зустрічей. Чи здолають вони знову зручного суперника?

3. Сассуоло – Торино, Італія, 19 тур

Глибока криза, яку переживає Сассуоло – ніяк не скінчиться. «Чорно-зелені» програли 7 з 9-ти останніх поєдинків Серії «А», вигравши за цей час лише одного разу. Тож, якщо впродовж найближчих турів нічого не зміниться, команда може остаточно перетворитися на одного з аутсайдерів. Не найкращим чином виступає і Торино, яке лише в своєму останньому матчі перервало серію з 3-х поразок поспіль, обігравши Дженоа на власному полі. На що розраховувати «бикам» у Сассуоло?

4. К’єво – Аталанта, Італія, 19 тур

Під кінець 2016-го року К’єво неабияк розігрався. У результаті, зупинити веронців зуміла лише Рома, яка здолала «віслюків» у поєдинку попереднього туру. Повернутися на шлях перемог К’єво спробує у зустрічі проти Аталанти. От тільки завдання це – дуже непросте. Бергамці проводять відмінний сезон, всерйоз претендуючи на одне з місць в зоні єврокубків. Після невеликого спаду, в останніх 2-х турах «чорно-сині» набрали 4 очки. Хто виявиться переконливішим у цій дуелі?

5. Бетис – Леганес, Іспанія, 17 тур

Хоча загалом Бетис своїми виступами в нинішньому чемпіонаті не вражає, на власному полі «зелено-білі» продовжують залишатися міцним та боєздатним колективом. Так в попередніх 3-х поєдинках за підтримки рідних трибун севільці втратили усього 2 очки. Одним з сусідів Бетиса по нижній частині таблиці є Леганес, що поступається 2-ма пунктами. «Синьо-білі» кожен з 3-х своїх попередніх матчів звели унічию. Чи скористаються севільці вчергове перевагою власного поля?

6. Сельта – Малага, Іспанія, 17 тур

Сельті дуже бракує стабільності. «Кельти» не можуть перемоги впродовж 3-х турів чемпіонату поспіль, здобувши у цих поєдинках усього одне очко. Невдачами футболістів з Віго скористалися чимало їх опонентів, сама ж Сельта залишила першу 10-ку таблиці. Зовсім не проти випередити «кельтів» і Малага, яка уже зрівнялася з «небесними» за кількістю набраних очок, хоча останнім часом теж здебільшого розчаровує. Чи вдасться одній з команд здобути перемогу і вирватися вперед?

7. Кардифф – Фулхем, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Кардифф усі свої сили кинув на збереження прописки в Чемпіоншипі. Валлійці здобули чимало важливих очок в останніх турах, дещо відірвавшись від зони вильоту. Значно більш комфортно почуває себе у 2-му за престижністю англійському дивізіоні Фулхем. «Дачники» видали серію з 5-ти матчів без поразок, яка перервалася лише у перші дні січня. Кубкові турніри попередніх років невдало складаються як для валлійців, так і для лондонців. Кому пощастить пробитися до 1/16 фіналу?

8. Тулуза – Марсель, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Кінець минулого року вийшов не найкращим для Тулузи. «Фіолетово-білі» вилетіли з Кубка ліги і здобули лише очко у 2-х попередніх турах чемпіонату. Реабілітуватися за останні невдачі команда спробує в Кубку Франції. От тільки з суперником Тулузі не пощастило.Після важкого старту, нині Марсель набрав відмінну форму, здобувши 4 поспіль перемоги в Лізі 1 і повернувшись до верхньої частини таблиці. Чи під силу Тулузі пригальмувати «провансальців»?

9. Лор’ян – Ніцца, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Минулого сезону футболісти Лор’яна потішили власних прихильників, пробившись до півфіналу Кубка Франції і лише там поступившись майбутньому володареві трофею – ПСЖ. Але нині «мерлузові» виглядають не найкращим чином, посідаючи останнє місце в чемпіонаті. Наступний суперник Лор’яна – Ніцца, яка є головним відкриттям нинішнього сезону і очолює турнірну таблицю Ліги 1. Заради боротьби за чемпіонство, «червоно-чорні» вже пожертвували Кубком ліги. Чи вкладатимуться вони по-повній цього разу?

10. Клермон – Бордо, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Клермон не хапає зірок з неба в Лізі 2, не мають «червоно-сині» видатних досягнень і в Кубку Франції. Щоправда, останнім часом команда дещо покращила власне становище, програвши тільки один матч з 7-ми попередніх. Справжнім же випробуванням для Клермона стане його кубкова зустріч з представником еліти – Бордо. «Жирондинці» збавили оберти в чемпіонаті, а от у Кубку ліги вибили Ніццу. Чи зуміють «червоно-сині» стрибнути вище голови, нав’язавши боротьбу Бордо?

11. Ланс – Мец, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Кілька років тому Ланс залишив найвищий дивізіон французького футболу і зараз дуже хоче туди повернутися. Перше коло у Лізі 2 «криваво-золоті» завершили на 3-му місці, але й в Кубку Франції вони теж спробують пройти якомога далі. Перший суперник Ланса – один з аутсайдерів Ліги 1 – Мец. «Темно-бордові» підвищилися у класі минулого літа, але виявилися не зовсім готовими до боротьби проти кращих команд країни. Представник якого з дивізіонів виявиться сильнішим?

12. Осер – Труа, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Усього місяць тому Труа та Осер зустрічалися між собою в рамках Ліги 2. Та гра не визначила переможця. Тепер же команди поміряються силами вже у Кубку Франції. Взагалі, нинішній сезон значно краще складається для Труа. «Темно-сині» знаходяться неподалік від групи лідерів і мають усі шанси повернутися до Ліги 1. У той же час Осер – один з аутсайдерів, який з останніх сил намагається врятуватися від вильоту. Мотивація якого з клубів виявиться сильнішою у Кубку Франції?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.25 неділі, 8 січня.


Ми у Viber!