0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 631 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вест Хем – Манчестер Сіті, Кубок Англії, 1/32 фіналу

У кубковому протистоянні Вест Хема та Манчестер Сіті фаворит здається очевидним. Але є одне «але». Подужати «молотобійців» у їхньому лігві в 2-ох попередніх матчах «містянам» не вдавалося – нічия та поразка. Чи вдасться команді Хосепа Гвардіоли нарешті подужати лондонців на їхньому полі?

2. Сандерленд – Бернлі, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Тиждень тому Сандерленд та Бернлі зустрічалися в матчі АПЛ. Це був поєдинок конкурентів в боротьбі за виживання і, здавалося, гра буде надзвичайно впертою. Втім, сталося не так як гадалося. «Бордові» без надзусиль знищили «чорних котів» – 4:1.Чи вдасться підопічним Девіда Мойеса помститися Бернлі за те фіаско вже в Кубку Англії?

3. Халл Сіті – Суонсі, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Халл Сіті та Суонсі нині переживають складні часи. Обидві команди останнім часом значно частіше програють, ніж виграють і, як наслідок, є головними претендентами на виліт з АПЛ. Утім, складати зброю в Кубку Англії не збираються ні одні, ні інші. Господарський статус говорить на користь «тигрів», які з 5-ти останніх домашніх матчів проти «лебедів» виграли 4-ри. Як усе складеться для них цього разу?

4. Норвіч – Саутгемптон, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Ще кілька тижнів тому здавалося, що Саутгемптон нарешті знайшов свою гру і далі лише додаватиме, проте несподівано у «святих» знову трапився спад. Команда Клода Пюеля програла 3 поспіль матчі в чемпіонаті і тепер до кубкової дуелі з Норвічем підходить не в кращому настрої. Чи вдасться Саутгемптону перервати серію невдач, чи все ж «жовті канарки» продовжать кризу свого опонента?

5. Болтон – Крістал Пелас, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Болтон після провального минулого сезону і вильоту з Чемпіоншипу нарешті взявся за голову. Нині «скакуни» йдуть серед лідерів Першого дивізіону і є одними з головних претендентів на підвищення в класі. Окрім того, Болтон не проти навести галасу і в Кубку Англії, де його суперником по 1/32 фіналу буде Крістал Пелас, який нині далекий від своєї оптимальної форми. Чи вдасться господарям створити сенсацію, вибивши з турніру представника АПЛ?

6. Мілуолл – Борнмут, Кубок Англії, 1/32 фіналу

У протистоянні Мілуолла та Борнмута абсолютна більшість фахівців віддає перевагу гостям, які є міцним середняком АПЛ. Натомість, їхній суперник грає двома дивізіонами нижче і навіть там перебуває не серед лідерів. Фаворит ніби очевидний, але чи варто ставити на Борнмут?

7. Бірмінгем – Ньюкасл, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Востаннє Бірмінгем перемагав Ньюкасл ще 10-ть років тому і сталося це саме в Кубку Англії. Відтоді суперники зіграли 5-ть матчів і жодного з них «сині» не виграли – 4-ри поразки та нічия. Чи вдасться бірмінгемцям переписати історію і таки перервати безвиграшну серію в протистояннях із «сороками»?

8. Уіган – Ноттінгем Форест, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Уіган на спаді. Востаннє «атлетіки» перемагали ще в листопаді і відтоді не можуть виграти у 7-ми матчах поспіль, 6-ть з яких були програні. Втратив форму і Ноттінгем Форест, чия безвиграшна серія нараховує вже 6-ть поєдинків. Чим завершиться кубкове побачення представників Чемпіоншипу, які нині переживають глибоку кризу?

9. КПР – Блекберн, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Новий рік Блекберн розпочав із сенсаційної перемоги над Ньюкаслом, яка ознаменувала завершення 6-матчевої безвиграшної серії «бродяг». Тепер на «роверз» очікує кубкова дуель із КПР, який також помалу виходить із кризи. Зовсім нещодавно «рейнджери» перервали серію з 6-ти поразок, здобувши 2 перемоги поспіль і нині всерйоз налаштовані продовжити в тому ж дусі. На що поставити у цьому протистоянні?

10. Блекпул – Барнслі, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Ще кілька сезонів тому Блекпул дивував гучними сенсаціями в АПЛ, проте нині «апельсини» скотилися в четвертий за престижністю дивізіон Англії, де також, відверто, не вражають. Натомість, Барнслі, здобувши 5-ть перемог у 7-ми попередніх турах Чемпіоншипу, впритул підібрався до зони плей-офф. На користь гостей говорить і статистика, адже із 7-ми останніх очних дуелей між суперниками «дворняги» програли лише одну. Чи вдасться Барснслі підтвердити статус фаворита в протистоянні із Блекпулом?

11. Еспаньол – Депортиво, Іспанія, 17 тур

Еспаньол не програвав 9-ть турів поспіль, проте перед різдвяною перервою був нещадно битий у каталонському дербі Барселоною – 1:4. Тепер у домашній дуелі проти Депортиво «папуги» сповнені рішучості реабілітуватися за ту невдачу. І такий сценарій виглядає цілком реальним, адже вдома каталонці не програють галісійцям ось уже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні. Чи вдасться Еспаньолу знову подужати команду з Ла-Коруньї?

12. Реал Сосьєдад – Севілья, Іспанія, 17 тур

Протистояння конкурентів за місце в топ-четвірці Прімери. Сосьєдад, який гратиме вдома, спробує скористатися фактором переваги власного поля, адже на рідній «Аноеті» баски демонструють надзвичайно переконливі результати, здобувши вже 5-ть перемог. Натомість, Севілья, вже традиційно, на виїзді виглядає не кращим чином, здобувши у 8-ми гостьових матчах лише 3 перемоги. Хто вийде переможцем з дуелі басків та андалусців?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 6-ого січня.


Ми у Viber!