0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 630 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Тоттенхем – Челсі, Англія, 20 тур

Усі труднощі, які супроводжували Тоттенхем кілька місяців тому, здається, лишилися в минулому. Нині «шпори» знову видали серію переконливих перемог і сподіваються повернутися в боротьбу за найвищі місця. Наступним серйозним випробуванням для «пурпурово-білих» стане їх побачення з лідером турнірних перегонів – Челсі. «Сині» найстабільніше провели перше коло нинішнього чемпіонату і не збираються збавляти оберти. Чим завершиться лондонське дербі?

2. Вест Хем – Манчестер Юнайтед, Англія, 20 тур

Під кінець минулого року Вест Хем, нарешті, набрав непогану форму. Спочатку «молотобійці» пригальмували Ліверпуль, зігравши з ним унічию, а потім – здобули кілька важливих перемог поспіль, закріпившись в середині турнірної таблиці. Значно покращити власні результати за останній час вдалося і Манчестер Юнайтеду. Головне завдання «червоних дияволів» - піднятися в зону Ліги чемпіонів, але зробити це буде непросто. Чи зуміють манкуніанці здобути максимальний результат в Лондоні?

3. Евертон – Саутгемптон, Англія, 20 тур

Матч середняків англійської Прем’єр-ліги, які, до того ж, є сусідами по турнірній таблиці. Останні кілька тижнів можна вважати успішними для Евертона. У 4-х попередніх турах «іриски» зазнали тільки однієї поразки, здолавши при цьому таких суперників, як Арсенал та Лестер. А от Саутгемптон нещодавно зазнав досить болючого удару у вигляді домашньої розгромної поразки від Тоттенхема. На власному полі Еветон не програє «святим» впродовж 11-ти особистих матчів, вигравши 8 з них. Як буде цього разу?

4. Борнмут – Арсенал, Англія, 20 тур

Борнмут продовжує лихоманити. За останній час «вишні» зазнали чимало прикрих поразок. Але запасу надійності, здобутого раніше, команді поки вистачає, щоб знаходитися на відносно безпечній відстані від зони вильоту. Аж ніяк не демонструє найкращої гри поки і Арсенал. «Каноніри» програли кожен з 2-х своїх попередніх виїзних матчів, виявившись слабшими за Евертон та Манчестер Сіті. Чи вдасться підопічним Арсена Венгера здолати Борнмут, повернувши собі впевненість у власних силах?

5. Сток Сіті – Уотфорд, Англія, 20 тур

Уже досить тривалий час футболісти Сток Сіті не знають радості перемог. Тож, якщо найближчим часом нічого не зміниться, «гончари» ризикують опуститися до нижньої частини турнірної таблиці, вибратися звідки буде проблематично. Дуже непрості часи переживає і Уотфорд. «Шершні» також надто часто поступаються, особливо коли це стосується виїзних поєдинків. Трохи більше місяця тому Сток Сіті обіграв Уотфорд в гостях у матчі першого кола. Чи потворять «гончари» те досягнення знову?

6. Крістал Пелас – Суонсі, Англія, 20 тур

Видавши цілу серію невдалих матчів, Крістал Пелас опинився на межі потрапляння до зони вильоту. Врятували «орлів» від остаточного падіння може лише перемога над ще більшим аутсайдером – Суонсі. Валлійці проводять жахливий сезон, здобувши лише кілька перемог за ціле перше коло. Щоправда, один зі своїх нечисельних успіхів «лебеді» святкували саме у домашній грі проти Крістал Пеласа. Чи під силу «орлам» реваншуватися за невдачу в Уельсі?

7. Кардифф – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Кардифф докладає усіх зусиль, щоб остаточно вибратися з низин турнірної таблиці. Нещодавно «пурпурові птахи» залишили зону вильоту, але заспокоюватися на цьому не збираються. Цього разу валлійський клуб поміряється силами з Астон Віллою. За підсумками минулого сезону бірмінгемці вперше у своїй історії вилетіли з Прем’єр-ліги і зараз мріють знову туди повернутися. Боротися за найвищі місця «левам» поки заважає велика кількість нічийних результатів. Чим завершиться це протистояння?

8. Фулхем – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Якщо в минулому сезоні Фулхем постійно перебував у нижній частині таблиці Чемпіоншипа, то зараз команда серйозно додала. Нині лондонці прагнуть посісти місце у першій 6-ці, хоча поки ще трохи не дотягують до лідерів чемпіонату. А от Брайтон всерйоз веде боротьбу за підвищення в класі. «Чайки» видали ефектну 17-матчеву безпрограшну серію, що дозволило їм міцно закріпитися на 2-му місці таблиці. Чи здобуде Брайтон сприятливий результат ще й у Лондоні?

9. Бристоль Сіті – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Виступ Бристоль Сіті у першому колі нинішнього чемпіонату можна розділити на 2 частини. Команда видала досить успішний старт, але потім різко здала власні позиції. Так в 9-ти попередніх турах «малинівки» зазнали 8-ми поразок. Повернутися на шлях перемог «червоно-білі» спробують у зустрічі з Редингом. От тільки здолати одного зі лідерів Чемпіоншипа Бристоль Сіті буде дуже непросто. «Королівські» виглядають переконливо в останніх турах. Наскільки вдалим виявиться їх візит на «Ештон Гейт»?

10. Норвіч – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Розпрощавшись у минулому сезоні з Прем’єр-лігою, Норвіч перетворився на звичайного середняка Чемпіоншипа без особливих турнірних завдань. Впродовж останніх місяців «канарки» значно частіше програють, ніж перемагають, тож ні на що серйозне не розраховують. Інша річ – Дербі Каунті. Не надто вдало стартувавши, нині «барани» набрали просто фантастичну форму, впритул наблизившись до зони плей-офф. Чи продовжить Дербі Каунті тішити власних прихильників?

11. КПР – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

КПР виглядає просто жахливо. За останні місяці великою рідкістю стали не лише перемоги «обручів», але навіть забиті м’ячі команди. Якщо подібна тенденція продовжиться – вже незабаром лондонці ризикують опуститися до зони вильоту. Наступним суперником КПР стане вкрай нестабільний і непередбачуваний Іпсвіч. «Трактористи» чергують перемоги з поразками, тож не можуть піднятися вище середини таблиці. На що поставити у цій дуелі?

12. Бертон Альбіон – Престон, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

4-матчева серія поразок Бертон Альбіона підійшла до завершення. В минулому турі «пивовари» здолали в гостях головного аутсайдера Чемпіоншипа – Ротерхем, що дозволило їм відірватися на кілька очок від зони вильоту. А от Престону поки можна не хвилюватися. Хоча «невразливим» і бракує стабільності, вони впевнено почуваються в середині таблиці, що, схоже, «біло-синіх» цілком влаштовує. Чи вдасться більш мотивованому Бертон Альбіону перемогти свого суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 понеділка, 2 січня.


Ми у Viber!