0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 629 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Манчестер Сіті, Англія, 19 тур

Центральна подія туру в АПЛ – зустрічаються головні переслідувачі Челсі в боротьбі за чемпіонський титул. Так повелося, що останнім часом поєдинки проти Ліверпуля даються Манчестер Сіті дуже не просто. «Містяни» програли мерсисайдцям 3 останні матчі в рамках чемпіонату із загальним рахунком 2:9. Більше того, починаючи з 2010-ого манкуніанці лише тричі перемагали «червоних» на офіційному рівні, хоча зіграно було 14-ть! поєдинків. Чим завершиться битва претендентів на титул?

2. Лестер – Вест Хем, Англія, 19 тур

Під кінець року Вест Хем нарешті ожив і почав демонструвати той футбол, який у минулому сезоні забезпечив команді квиток у єврокубки. В активі «молотобійців» – 3 перемоги поспіль, які дозволили відірватися від зони вильоту на солідну відстань. Натомість, Лестер продовжує виглядати вкрай нестабільно, регулярно втрачаючи очки. Втім, інколи у «лис» прокидається чемпіонський характер і вони знову демонструють дива результативності. Чи станеться це під час домашнього побачення з гостями із Лондона?

3. Саутгемптон – Вест Бромвіч, Англія, 19 тур

Протистояння міцних середняків АПЛ, які продовжують мріяти про єврокубки. Саутгемптон, зважаючи на господарський статус, виглядає фаворитом зустрічі. До того ж, «дрозди» дещо розгубили форму, зазнавши в 4-ох попередніх турах одразу 3-ох поразок. Щоправда, у всіх цих випадках суперниками підопічних Тоні П’юлісса були не абихто, а Челсі, Манчестер Юнайтед та Арсенал. Чи вдасться «святим»  поповнити цю компанію, чи все ж Вест Бром покаже зуби?

4. Суонсі – Борнмут, Англія, 19 тур

Суонсі після 3-ох поразок поспіль міцно засів у зоні вильоту. Щоб уникнути сумної долі, «лебедям» потрібно терміново братися за голову та перемагати Борнмут, який є прямим конкурентом за місце під сонцем АПЛ. Чи до снаги гордим валлійцям подужати «вишневу» команду?

5. Бернлі – Сандерленд, Англія, 19 тур

Стратегічна мета Берлні на сезон – збереження прописки в еліті. І з цією задачею «бордові» справляються поки що достатньо вдало – від зони вильоту команду відділяє 6 очок, а у випадку перемоги в протистоянні із Сандерлендом цей відрив може збільшитись на колосальні 9 пунктів. І такий сценарій виглядає цілком ймовірним, адже з 10-ти домашніх матчів сезону Бернлі виграв 6-ть!, а це – показник грандів АПЛ. Чи вдасться «чорним котам» зіпсувати настрій команді Шона Дайча?

6. Брентфорд – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Ще два місяці тому Норвіч був одним з головних претендентів на підвищення в класі, але із середини жовтня «канарок» серйозно залихоманило. В 11-ти останніх турах Норвіч здобув лише 2 перемоги, а ось поразок було одразу 8. На що очікувати від проблемних гостей у протистоянні із Брентфордом, який мріє про плей-офф Чемпіоншипу?

7. Престон – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Шеффілд Уенсдей демонструє темп, гідний учасника плей-офф. У 6-ти попередніх турах «сови» здобули 5-ть перемог, увірвавшись у топ-шітку Чемпіоншипу. Тепер на них очікує виїзне побачення із Престоном – міцним середняком дивізіону. У 4-ох з 5-ти останніх очних дуелей між суперниками перемагав Шеффілд. Чи вдасться гостям підтвердити свою прекрасну форму, завершивши рік на мажорній ноті?

8. Барнслі – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Протистояння міцних середняків Чемпіоншипу, які після 23-ох турів мають майже ідентичні показники, розмістившись всередині турнірної таблиці. Фаворитом виглядає Барнслі, який матиме фактор переваги власного поля. До того ж, у Бірмінгема останнім часом намітився спад – у 5-ти попередніх турах «сині» зазнали 4-ох поразок лише при одній перемозі. Чи вдасться Бірмінгему покінчити з невдачами у Барнслі?

9. Вулверхемптон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

КПР падає все нижче і нижче. Після 6-ти поразок поспіль, 5-ть з яких були сухими, «обручі» опинились лише за 3 очки від зони вильоту. І виїзна дуель проти Вулверхемптона нічого хорошого лондонцям не  віщує. «Вовки» помалу приходять до тями. У 5-ти останніх турах Вулверхемптон зазнав лише однієї поразки, а ось перемог було одразу 3. І одна з них була здобута саме в протистоянні з «рейнджерами» - на виїзді. Чи вдасться Вулверхумптону подужати кризовий КПР тепер уже на власному полі?

10. Данді – Сент-Джонстон, Шотландія, 21 тур

Данді на власному полі не програє з кінця жовтня, а це – 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були виграні. Є свої козирі і в Сент-Джонстона, який за результатами на виїзді займає 2-ге місце в шотландській Прем’єр-Лізі. У 9-ти гостьових матчах «святі» набрали 16 очок – 4-ри перемоги, стільки ж нічиїх і лише одна поразка. На що поставити в цьому протистоянні?

11. Партик Тисл – Кілмарнок, Шотландія, 21 тур

Протистояння аутсайдерів Шотландської Прем’єр-Ліги. Партик Тисл, який гратиме вдома, є фаворитом зустрічі. До того ж, гості нині виглядають вкрай нестабільно – у 8-ми попередніх турах Кілмарнок здобув лише одну перемогу, а перемогти Партик Тисл не може ось уже 5-ть очних дуелей поспіль – 3 нічиї та 2 поразки. На що очікувати від цього поєдинку?

12. Росс Каунті – Інвернесс, Шотландія, 21 тур

Після 20-ти турів Росс Каунті розмістився всередині турнірної таблиці Шотландської Прем’єр-Ліги – на 6-ому місці. Натомість, Інвернесс – на останньому. Щоправда, суперників розділяє лише 4 очки, тож у випадку перемоги гості впритул підберуться до свого опонента. Втім, зробити це буде дуже не просто, адже Росс Каунті славиться впертим характером і лише одна поразка в 7-ми попередніх турах – найкраще тому підтвердження. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 31-ого грудня.


Ми у Viber!