0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 628 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Евертон, Англія, 18 тур

Чемпіон минулого сезону Лестер усе ще знаходиться в небезпечній близькості від зони вильоту. «Лиси» виглядають дуже нестабільно, тож слідом за ефектною перемогою над Манчестер Сіті, в 2-х наступних турах вони здобули тільки одне очко. Серйозно лихоманить впродовж кількох останніх місяців і Евертон. В 7-ми попередніх матчах «іриски» здобули лише одну перемогу. До того ж, мерсисайдці програли кожен з 4-х попередніх виїзних матчів. Чи здобуде Евертон очки у Лестері?

2. Суонсі – Вест Хем, Англія, 18 тур

Якщо ще місяць тому Суонсі був зовсім безпорадним і вважався одним з головних претендентів на пониження у класі, то нині валлійці дещо додали. Вони виграли кожен з 2-х своїх попередніх домашніх матчів, хоча на виїзді продовжують усім поступатися. Тепер на «лебедів» чекає побачення з Вест Хемом. «Молотобійці» знаходяться на ходу, здобувши 7 очок у 3-х попередніх турах і закріпившись в середині таблиці. Чи допоможуть рідні трибуни Суонсі знову здобути сприятливий результат?

3. Бернлі – Міддлсбро, Англія, 18 тур

Переможець минулого сезону Чемпіоншипа Бернлі переживає непрості часи. «Бордові» зазнали 5-ти поразок в 6-ти попередніх турах і, якщо найближчим часом не покращать власні результати, ризикують потрапити до числа головних аутсайдерів. Однією з команд, які випередили Бернлі за останній час, стало Міддлсбро. В минулому турі «червоно-білі» розгромили на власному полі Суонсі, хоча до того провели кілька не надто вдалих поєдинків. Як зіграють між собою 2 дебютанти Прем’єр-ліги, які прагнуть не вилетіти?

4. Саутгемптон – Тоттенхем, Англія, 18 тур

Безславно завершивши свої виступи в груповому турнірі Ліги Європи, Саутгемптон взявся надолужувати згаяне в національному чемпіонаті. У 3-х попередніх турах «святі» набрали одразу 7 очок, хоча до зони єврокубків їм, як і раніше, ще дуже далеко. Набирає оберти після кризи і Тоттенхем. В 2-х останніх матчах «шпори» здолали не найсильніших Халл Сіті та Барнлі і тепер знову претендують на високі турнірні позиції. Підопічні Маурісіо Почеттіно регулярно поступаються в гостях. Чи скористається цим Саутгемптон?

5. Престон – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Переживши невдалий старт, нині Престон набрав непогану форму. В останніх 7-ми турах «невразливі» зазнали лише однієї поразки, що дозволяє їм спокійно почувати себе в середині таблиці. Справжньою перевіркою на міцність для Престона стане побачення з Лідсом, який вперше за багато років всерйоз претендує на підвищення в класі. «Білі» міцно тримаються в зоні плей-офф за вихід до Прем’єр-ліги, вкрай рідко втрачаючи очки. Чи продовжить Лідс свою переможну ходу в Престоні?

6. Іпсвіч – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Впродовж останніх місяців Іпсвіч нечасто тішить власних прихильників перемогами. Але в минулому турі «сині» таки зуміли взяти максимальний результат. В гостях вони обіграли одного з головних аутсайдерів ліги – Уїган. Щоправда, наступний суперник Іпсвіча – значно серйозніший. Фулхем виглядає дуже впевнено. Видавши серію з 4-х матчів без поразок, лондонці впритул наблизилися до групи лідерів. Неймовірно, але Фулхем не може обіграти Іпсвіч з 1963-го року. Чи зміниться щось цього разу?

7. Ротерхем – Уїган, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Матч 2-х найгірших на сьогодні команд Чемпіоншипа. Роттерхем – безнадійний аутсайдер, який програв 13 з 15-ти попередніх матчів чемпіонату і посідає останнє місце таблиці. За таких умов, лише диво може вберегти «мельників» від пониження в класі. У дещо кращому становищі знаходиться Уїган. Відставання «летікс» від рятівного 21-го місця – не таке вже й значне, от тільки «синьо-білі» також програли 4 свої останні поєдинки. Кому з суперників вдасться перервати власну серію невдач?

8. Шарлеруа – Андерлехт, Бельгія, 21 тур

Шарлеруа продовжує балансувати на межі потрапляння до першої 6-ки команд чемпіонату, яка на 2-му етапі поведе боротьбу за найвищі місця. А от Андерлехт нарешті знайшов свою гру. Втративши в попередніх 5-ти турах усього 2 очки, «пурпурово-білі» повернулися в боротьбу за чемпіонство і не збираються збавляти оберти. В 5-ти останніх особистих поєдинках Андерлехт лише раз не зміг обіграти Шарлеруа. Чи здолають брюссельці зручного суперника знову?

9. Генк – Гент, Бельгія, 21 тур

Наскільки успішно Генк витупає в Лізі Європи та Кубку Бельгії, настільки ж провальними є його результати в Лізі Жюпіле. В останніх 4-х турах чемпіонату «шахтарі» спромоглися додати до свого активу тільки одне очко, скотившись в середину таблиці. Зовсім не вражає своїми останніми результатами і Гент. Хоча «буйволи» і знаходяться дещо вище, вони також не знали радості перемог впродовж 4-х турів, програвши 2 попередні матчі. Як зіграють між собою 2 учасники плей-офф Ліги Європи?

10. Сент-Трюйден – Стандард, Бельгія, 21 тур

Зовсім нещодавно Сент-Трюйден видав свій найуспішніший відрізок сезону, провівши серію з 3-х перемог поспіль в чемпіонаті. Це дозволило «канаркам» на безпечну відстань відірватися від зотни вильоту, хоча в минулому турі Сент-Трюйден знову програв. А от безпрограшна серія Стендарда – продовжує тривати. Після 2-х перемог, наступні 2 свої матчі «червоні» звели унічию. Завдання льєжців – потрапити до першої 6-ки. Чи вдасться не надто стабільному Сент-Трюйдену пригальмувати Стандард?

11. Партик Тисл – Данді, Шотландія, 20 тур

Партик Тислу ніяк не вдається подолати кризу, яку команда переживає вже досить тривалий час. Футболісти з Глазго не перемагають з кінця жовтня, здобувши за цей час лише кілька очок і опустившись на останнє місце турнірної таблиці. З іншого боку, усього один успішно проведений поєдинок усе змінить, адже велика кількість клубів знаходиться зовсім поруч. Серед них і Данді, що також виглядає дуже невиразно. Чим завершиться ця принципова дуель аутсайдерів?

12. Сент-Джонстон – Рейнджерс, Шотландія, 20 тур

На старті нинішнього сезону Сент-Джонстон виглядав досить боєздатною командою, але потім збавив оберти. Наразі «святі» надто часто грають унічию, щоб претендувати на серйозні турнірні позиції. Цього разу Сент-Джонстон поміряється силами з Рейнджерсом, який за останній час набрав відмінну форму. «Світло-сині» дуже міцно тримаються на 2-му місці турнірної таблиці, де й прагнуть завершити нинішній чемпіонат. Наскільки гідно виглядатиме Сент-Джонстон в матчі проти одного з лідерів Прем’єршипа?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 понеділка, 26 грудня.


Ми у Viber!