0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 627 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Мілан, Суперкубок Італії, (Доха)

У битві за Суперкубок Італії зустрінуться Ювентус та Мілан. Статус туринців, як фаворитів зустрічі, жодних сумнівів не викликає. «Стара синьйора», вже традиційно, впевнено лідирує в Серії «А», маючи після 17-ти турів 14-ть перемог лише при 3-ох поразках. Утім, саме Мілан – одна з тих 3-ох команд, якій вдалося подужати Ювенус. Чи вдасться «червоно-чорним» знову створити сенсацію, здобувши почесний трофей?

2. Фіорентина – Наполі, Італія, 18 тур

Наполі не полишає надій втрутитись в боротьбу за «скудетто», проте стабільності «партенопеї» поки що не вистачає. Насамперед, це стосується поєдинків на виїзді, де із 8-ми матчів неаполітанці виграли лише половину. Не просто, вочевидь, гостям доведеться і у Флоренції. Хоча б з огляду на те, що вдома Фіорентина в нинішньому чемпіонаті ще не програвала. Чи вдасться Наполі завдати «фіалкам» першої домашньої поразки в сезоні?

3. Сампдорія – Удінезе, Італія, 18 тур

Протистояння міцних середняків Серії «А», яким і виліт не загрожує, і до єврокубків дістатись уже навряд чи вдасться. В останніх 6-ти очних дуелях між суперниками куди краще виглядала Сампдорія, яка має 3 перемоги проти лише однієї поразки. Ще дві зустрічі завершились миром. На що очікувати від побачення команд цього разу?

4. Кальярі – Сассуоло, Італія, 18 тур

Єврокампанія дорого далася Сассуоло. «Зелено-чорні» і з Ліги Європи  вилетіли, і в Серії «А» проблем мають чимало. Приміром, у 8-ми останніх турах команда Еусебіо Ді Франческо зазнала одразу 6-ти! поразок, опинившись неподалік від зони вильоту. Не вирізняється особливою стабільністю і Кальярі, яке в листопаді-грудні здобуло лише одну перемогу, а ось поразок було одразу 4-ри. Чим завершиться побачення команд, які нині на спаді?

5. Белененсеш – Спортинг Лісабон, Португалія, 15 тур

Ще два тижні тому Спортинг котирувався як один з реальних претендентів на титул, проте 2 поразки поспіль, фактично, поставили хрест на надіях «левів» завоювати чемпіонство. Втім, права опускати руки лісабонці не мають. Тим більше, що попереду не проста виїзна дуель проти міцного Белененсеша, який вдома в нинішньому сезоні зазнав лише однієї поразки. Чи вдасться Спортингу подужати такого опонента?

6. Шавіш – Ешторил, Португалія, 15 тур

Шавіш, попри статус дебютанта еліти, є надзвичайно міцним горішком. Приміром, у 14-ти турах «відважні» зазнали лише 3-ох поразок. І все б нічого, проте нічиїх було одразу 7 – і це найвищий показник Прімейри- Ліги. Достатньо високими шансами на мирову виглядають і в дуелі проти Ешторіла. Та чи варто очікувати саме на такий результат?

7. Фейренсе – Пасуш, Португалія, 15 тур

У Фейренсе намітилися серйозні проблеми. Востаннє команда перемагала ще у вересні і відтоді не може виграти в чемпіонаті 9-ть матчів поспіль, 7! з яких були програні. Перервати безвиграшну серію господарі спробують в домашньому протистоянні із Пасушем. Але чи погодяться з цим гості, які налаштовуються продовжити кризу аутсайдера?

8. Арука – Гімараєш, Португалія, 15 тур

Гімараєш демонструє вражаючий темп. У 10-ти попередніх турах «завойовники» зазнали лише однієї поразки, а ось перемог було одразу 6-ть. Завдяки останнім успіхам команда стала одним з реальних претендентів на путівку в Лігу чемпіонів. Утім, щоб мрії стали реальністю, Гімараєшу потрібно не збавляти обертів. Чи вдасться «завойовникам» взяти 3 очки у виїзній дуелі проти міцної та непоступливої Аруки?

9. Мозервелл – Абердін, Шотландія, 19 тур

Мозервелл мріє про перемогу. Востаннє команда вигравала ще місяць тому. Відтоді сталося 2 поразки поспіль, але в останніх 2-ох турах Мозервелл зумів не програти, двічі зігравши внічию. Чи вдасться господарям здобути омріяну перемогу в протистоянні із Абердіном, який нині виглядає вкрай нестабільно?

10. Данді – Хартс, Шотландія, 19 тур

Хартс переживає небачену досі епідемію нічиїх. Неймовірно, але у 8-ми попередніх турах «серця» 5-ть разів зіграли внічию. Втім, і поразка за цей час була лише одна. На очки Хартс розраховує і в протистоянні з Данді, який нині виглядає не кращим чином. Чи все ж господарі піднесуть сюрприз?

11. Кілмарнок – Сент-Джонстон, Шотландія, 19 тур

Сент-Джонстон зразка нинішнього сезону – команда парадоксів. У рідних стінах «святі» виглядають вкрай невпевнено, зазнавши вже 4-ох поразок. Натомість, на виїзді команда програла лише один матч з 8-ми. Чи вдасться Сент-Джонстону напрацювати на очки в дуелі проти міцного та впертого Кілмарнока?

12. Гент – Андерлехт, Бельгія, 20 тур

У Гента намітились серйозні проблеми. «Буйволи» не можуть виграти ось уже 3 тури поспіль і, як наслідок, втратили місце в топ-шістці. Щоб туди повернутися, команда Хейна Ванхазебрука має перемагати вдома Андерлехт. Утім, брюссельці від очок також не відмовляться. Тим більше, що нині «пурпурово-білі» на ходу і зовсім не проти повернути собі чемпіонський титул. На що поставити в цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 четверга, 22-ого грудня.


Ми у Viber!