0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 626 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Інтер – Лаціо, Італія, 18 тур

Здобувши 2 перемоги в чемпіонаті поспіль, раніше проблемний Інтер починає приходити до тями. От тільки «чорно-сині» дуже багато втратили раніше, тож тепер повинні добре постаратися, щоб повернутися хоча б до зони єврокубків. Значно рівніше і переконливіше проходить турнірну дистанцію Серії «А» Лаціо. В 5-ти попередніх турах «орли» здобули 4 перемоги, продовжуючи змагатися з Ромою та Наполі за позицію в першій трійці. В минулому сезоні Лаціо двічі здолав Інтер. Як буде цього разу?

2. Бордо – Ніцца, Франція, 19 тур

Бордо проводить свій найгірший відрізок сезону. «Жирондинці» програють вже 3-ій поєдинок чемпіонату поспіль, не забивши у цих матчах жодного м’яча. Особливо болючими були 2 поразки з однаковим рахунком 0:4 в останніх турах. Тепер на Бордо очікує побачення з лідером турнірних перегонів – Ніццою. Перемога в минулому турі дозволила «червоно-чорним» на 4 очки відірватися від найближчого переслідувача. Менше тижня тому Бордо вибив Ніццу з Кубка ліги. Чи візьмуть підопічні Люсьєна Фавра реванш за ту невдачу в поєдинку чемпіонату Франції?

3. Бастія – Марсель, Франція, 19 тур

Криза, яка переслідувала Бастію тривалий час, підійшла до завершення. Корсиканці не лише перервали свою 9-матчеву безвиграшну серію, але й здобули 2 перемоги поспіль. Подібні результати в останніх турах дозволили команді на безпечну відстань відірватися від зони вильоту. Непоганих обертів набрав за останній час і Марсель, який також раніше не надто відзначався стабільністю. В активі «біло-блакитних» - 3 перемоги в Лізі 1 поспіль. Чи вдасться Бастії пригальмувати «провансальців»?

4. Лілль – Ренн, Франція, 19 тур

Минулий тиждень видався не найкращим для Лілля. Спочатку «доги» вилетіли з Кубка ліги, де поступилися ПСЖ, а потім – перервали серію з 3-х перемог поспіль в чемпіонаті, програвши в гостях Марселю. Цього разу Лілль зустрінеться з проблемним Ренном. Ще місяць тому «червоно-чорні» були достатньо боєздатним клубом, який всерйоз претендував на місця в зоні єврокубків. Але 3 поразки в 4-х попередніх матчах суттєво похитнули позиції команди. Чи візьме Ренн очки вперше за останні 4 виїзні матчі?

5. Мец – Генгам, Франція, 19 тур

Кожен з 3-х своїх попередніх матчів чемпіонату Мец проводив на виїзді. Похвалитися «темно-бордовим» немає чим – команда програла усі поєдинки, не забивши у них жодного м’яча. Якщо Мец не зуміє взяти очок і сьогодні, то ризикує опинитися у зоні вильоту. Інша річ – Генгам. В минулому турі «червоно-чорні» неабияк здивували, обігравши на власному полі ПСЖ, тож їх перебування у верхній частині таблиці виглядає логічним. Чи вдасться Генгаму скористатися проблемами Меца, здобувши максимальний результат?

6. Діжон – Тулуза, Франція, 19 тур

Дебютанту Ліги 1 Діжону буде дуже складно втриматися у класі найсильніших. Команді не вдається виграти уже впродовж 8-ми турах поспіль, тож потрапляння бургундців до зони вильоту стало логічним підсумком невиразних виступів клубу. Серйозно збавила оберти за останній час і Тулуза, яка ще не так давно вела боротьбу за високі турнірні позиції. «Фіолетово-білі» виглядають дуже нестабільно, особливо це стосується виїзних зустрічей. Чи під силу Діжону повернутися на шлях перемог уже в цьому турі?

7. Нант – Монпельє, Франція, 19 тур

Нант та Монпельє зустрінуться між собою вже вдруге за останні 8 днів, і знову – на полі «канарок». Минулого тижня господарі здолали «паладінів» в поєдинку Кубка ліги. Що ж стосується чемпіонату Франції, то тут у значно кращому становищі знаходиться Монпельє. «Паладіни» чергують домашні перемоги з виїзними поразками, що дозволяє їм міцно триматися в середині таблиці. А от «канарки» - один з головних аутсайдерів ліги. Чим завершиться черговий візит Монпельє до Нанту?

8. Кельн – Байер, Німеччина, 16 тур

Кельн продовжує втрачати власні позиції. Здобувши в останніх 4-х турах лише 3 очки і не вигравши жодного матчу, «козли» залишили зону єврокубків, у якій перебували досить довго. У ще гіршій турнірній ситуації знаходиться нині бронзовий призер минулого сезону – Байер. Виснажені боротьбою на 2 фронти «фармацевти» демонструють дуже нестабільні результати в матчах Бундесліги, а в минулому турі вони поступилися на власному полі Інгольштадту. На що поставити у цій дуелі?

9. Інгольштадт – Фрайбург, Німеччина, 16 тур

Якщо ще кілька місяців тому про Інгольштадт говорили, як про одного з головних претендентів на пониження у класі, то нині «чорні» виглядають значно переконливіше, ніж раніше. В 5-ти попередніх турах вони зазнали лише однієї поразки, піднявшись у зону перехідних матчів. Набагато стабільнішим є становище Фрайбурга. «Червоно-чорні» не програють впродовж 3-х поєдинків, впевнено знаходячись в середині таблиці. Чи зробить Інгольштадт ще один крок до свого порятунку?

10. Депортиво – Бетис, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Перший матч між цими командами, який відбувався в Севільї, приніс перемогу Бетису – 1:0. Але на власному полі галісійці всерйоз налаштовані відігратися. За підтримки рідних трибун в останніх домашніх матчах чемпіонату Іспанії вони переконливо обіграти Реал Сосьєдад і Осасуну, тож і в кубку країни гратимуть винятково на перемогу. Бетис же програв 5 з 6-ти попередніх гостьових зустрічей. Чи встоять «біло-зелені» у Ла-Коруньї, під натиском господарів поля?

11. Осасуна – Гранада, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Дві найгірші станом на сьогодні команди Прімери продовжують боротьбу між собою за вихід до 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Наприкінці листопада Гранада здобула мінімальну перемогу над Осасуною на власному полі – 1:0. Та й взагалі, «насріди» останнім часом виглядають значно переконливіше за памплонців. Осасуна ж програла 7 попередніх поєдинків різних змагань, а в турнірній таблиці чемпіонату опустилися на останнє місце. Чи перерве Осасуна власну смугу невдач, яка відверто затягнулася?

12. Кортрейк – Остенде, Бельгія, 20 тур

Кортрейк вже дуже давно не демонстрував такі провальні результати, як зараз. «Червоні» програли 4 свої останні матчі різних змагань, 3 з яких припали на чемпіонат Бельгії. Здобути перші за останній місяць очки в чемпіонаті Кортрейк спробує у протистоянні з Остенде. «Червоно-жовто-зелені» також пригальмували. У 3-х попередніх турах вони здобули лише 2 очки, але наразі усе ще міцно тримаються в першій шістці. Наскільки переконливим буде Остенде в гостьовому матчі з проблемним Кортрейком?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.50 середи, 21 грудня.

Ми у Viber!