0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 625 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Арсенал, Англія, 17 тур

Ще на початку грудня Манчестер Сіті вважався реальним претендентом на чемпіонський титул. Але 2 поспіль поразки в чемпіонаті серйозно похитнули становище «містян». Не надто допомогла манкуніанцям і перемога в минулому турі над Уотфордом – вище 4-го місця підопічним Хосепа Гвардіоли піднятися не вдається. Усього на очко «містян» випереджає Арсенал. Серед тижня «каноніри» перервали 14-матчеву безпрограшну серію, поступившись в гостях Евертону. Чи вдасться лондонцям зачепитися за очки на «Етіхаді»?

2. Евертон – Ліверпуль, Англія, 17 тур

Евертон докладає усіх зусиль, щоб подолати труднощі, які команда переживає впродовж кількох місяців поспіль. В минулому турі «іриски» виграли вперше за останніх 6 турів, обігравши на власному полі Арсенал. Однак, щоб повернутися в боротьбу за зону єврокубків, команда має виступати більш стабільно. Перервав власну смугу невдач і Лверпуль, який розгромив у гостях Міддлсбро. Це дозволило «червоним» повернути собі 2-гу сходинку таблиці. Чим завершиться мерсисайдське дербі?

3. Борнмут – Саутгемптон, Англія, 17 тур

Регулярно чергуючи домашні перемоги з виїзними поразками, Борнмут спокійно почувається в числі середняків Прем’єр-ліги. Цього разу на «вишень» очікує побачення з сусідом по турнірній таблиці – Саутгемптоном. «Святі» мають таку ж кількість очок, як і Борнмут, але випереджають «червоно-чорних» за додатковими показниками. У 2-х попередніх турах Саутгемптон не лише не програвав, але й не пропускав. Чи під силу Борнмуту зупинити «святих», відсвяткувавши свою чергову домашню перемогу?

4. Лаціо – Фіорентина, Італія, 17 тур

Лаціо прагне довести, що нещодавня поразка від Роми була ні чим іншим, як прикрою несподіванкою. В 4-х попередніх турах «орли» здобули 3 перемоги, продовжуючи боротьбу за одне з місць в зоні Ліги чемпіонів. Дещо гірше наразі почувається Фіорентина. І якщо в домашніх матчах «фіалки» справно набирають очки, то за межами рідного міста в останніх турах вони виступають далеко не так впевнено. На що розраховувати нестабільній Фіорентині у столиці Італії?

5. К’єво – Сампдорія, Італія, 17 тур

Усі ті негаразди, які переслідували К’єво восени, лишилися в минулому. Нині веронці виглядають досить боєздатною командою, програвши лише один матч з 4-х попередніх. За підсумками минулого туру «віслюки» піднялися на кілька сходинок догори, випередивши, зокрема, і Сампдорію. Що стосується генуезців, то вони не програвали 5 поєдинків поспіль, але нічого не зуміли вдіяти з Лаціо на власному полі тиждень тому. Чи визначать суперники сильнішого в дуелі середняків Серії «А»?

6. Пескара – Болонья, Італія, 17 тур

Чим далі, тим гірші результати демонструє дебютант Серії «А» Пескара в найвищому дивізіоні італійського футболу. В 9-ти останніх турах «дельфіни» спромоглися здобути одне жалюгідне очко, а не перемагають вони ще з серпня місяця. Нині «біло-блакитні» йдуть передостанніми, виглядаючи дуже невиразно. Не може почувати себе у безпеці і Болонья. Хоча «червоно-сині» і намагаються чіплятися за очки, від зони вильоту їх відділяє 8 пунктів. Чи обіграє Болонья одного з головних аутсайдерів ліги?

7. Аякс – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 17 тур

Поразка в минулому турі від Твенте в гостях надто дорого коштувала Аяксу. Амстердамці не просто перервали свою 3-матчеву серію перемог, але й відпустили вперед лідера чемпіонату – Фейеноорд. До того ж, «біло-червоних» продовжує переслідувати діючий чемпіон Нідерландів – ПСВ Ейндховен, який відстає від Аякса усього на 3 пункти. Підопічні Філліпа Коку чергують домашні перемоги з виїзними нічиїми, не полишаючи надій повернутися на вершину таблиці. Як зіграють між собою найтитулованіші клуби Нідерландів?

8. Ден Хааг – Спарта (Роттердам), Нідерланди, 17 тур

Ден Хааг переживає серйозну кризу. Зазнавши 4-х поразок поспіль, футболісти з Гааги опинилися серед головних аутсайдерів ліги. Покращити своє турнірне становище «жовто-зелені» розраховують в поєдинку проти дебютанта Ередивізі – роттердамської Спарти. «Червоно-біло-чорні» також серйозно здали. В попередніх 4-х турах вони здобули тільки очко, але поки усе ще тримаються поза зоною вильоту. Чи повернеться Ден Хааг на шлях перемог в зустрічі проти роттердамців?

9. Альтах – Рапід (Відень), Австрія, 20 тур

Альтах проводить один із кращих сезонів у своїй історії. Вигравши 3 з 4-х попередніх поєдинків Бундесліги, «біло-чорні» продовжують лідирувати в чемпіонаті. А от віденський Рапід нині виглядає значно скромніше, ніж минулої весни. Команду довго лихоманило, але 2 поспіль перемоги в останніх турах дозволили «зелено-білим» закріпитися в середині турнірної таблиці. 3 з 4-х попередніх особистих зустрічей між цими клубами в рамках чемпіонату завершувалися унічию. Як буде цього разу?

10. Леганес – Ейбар, Іспанія, 16 тур

Демонструючи дуже нестабільні результати, новачок Прімери Леганес ніяк не може на безпечну відстань відірватися від зони вильоту. У 3-х останніх зустрічах «синьо-білі» спромоглися здобути усього 2 очки, тож почувати себе спокійно не можуть в жодному разі. Що ж стосується Ейбара, то не так давно «зброярі» претендували навіть на єврокубки, але, здобувши очко у 2-х останніх турах, дещо пригальмували. Чи повернеться Ейбар на шлях перемог у Леганесі?

11. Тондела – Боавішта, Португалія, 14 тур

Якщо в минулому сезоні Тондела дивом врятувалася від розставання з Суперлігою, то нині «золотаво-зелені» виглядають головним аутсайдером чемпіонату. На останнє місце команда опустилася, програвши 4 з 5-ти попередніх поєдинків. Щоправда, шанси виправити ситуацію – ще є. Для початку, Тонделі потрібно перемагати Боавішту, яка також не вражає. От тільки «картатим» очки потрібні не менше, адже від зони вильоту їх відділяє усього 2 пункти. Як зіграють між собою борці за виживання?

12. Монако – Ліон, Франція, 18 тур

Вирішивши усі свої питання в Лізі чемпіонів, Монако взялося надолужувати згаяне в національній першості. В 6-ти останніх турах «червоно-білі» втратили тільки 2 очки, тож від лідера чемпіонату – Ніцци – наразі їх відділяє усього один пункт. Дуже хорошу форму за останній час набрав і Ліон, що йде 4-им. «Ткачі» записали на свій рахунок 5 перемог в 6-ти поєдинках Ліги 1 і не збираються на цьому зупинятися. На власному полі Монако виграло 7 матчів поспіль у різних турнірах. Чи продовжать монегаски тішити власних прихильників?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 18 грудня.


Ми у Viber!